Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

dirk789

Leden
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

dirk789's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

16

Reputatie

 1. zaterdag om 16u30 was het reeds 1.21 een geluk dat we ook naar de ikea moesten
 2. Een reactie op dit: "Ingevoerde voertuigen eerder ingeschreven in een andere lidstaat van de Europese Unie dienen niet in het bezit te zijn van een gelijkvormigheidsattest of COC, tenzij deze voertuigen na deze inschrijving werden verbouwd." Sta op het punt om een occasiewagen te kopen die oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Op het keuringsbewijs staan de volgende opmerkingen: B.050/1/4 Euronorm of brandstof onbepaald. Om de toegangsrechten van uw voertuig te kennen in een Vlaamse lage-emissiezone (LEZ) - consulteer de website van de betrokken LEZ. B.076/1/4 Voertuig niet onderworpen aan de verplichting om in het bezit te zijn van een gelijksvormingsattest of COC. Hoe gaat er dan bepaald worden of deze wagen toegang heeft tot zo'n zone? Heeft iemand hier ervaring mee?
 3. Heb daar in het begin ook mee gesukkeld, tot ik door had dat het pistool niet loodrecht op de auto moet gezet worden maar voor ons een beetje schuin naar achter. Inderdaad in lijn met de aansluitnippel van de auto.
 4. De Polo is wel beschikbaar op cng Heb een testrit aangevraagd maar een Polo op cng is pas beschikbaar vanaf volgende week en dat zal nog afwachten zijn want was oorspronkelijk voor deze week gepland. De Golf inderdaad niet maar wel de Golf Variant Wat bizar is, de Caddy is enkel nog via de bedrijfswagens te selecteren maar er is wel een 'Caddy Trendline Family' uitvoering. De up! is er ook niet meer op cng net zoals de Seat Mii. Ik vermoed dat men met deze kleinere wagens begint om ze enkel nog elektrisch aan te bieden?
 5. Ga zeker een testrit aanvragen in Kortenberg maar ben benieuwd naar de ervaringen van chauffeurs die reeds enkele maanden met een Seat Arona rondrijden.
 6. Wat zijn de bevindingen na een paar maanden met de Seat Arona gereden te hebben ? De hoofdreden waarom ik twijfel om er één aan te schaffen is de 1liter motor, is deze voldoende ? Met onze auto zal er meestal wel ‘rond de kerktoren’ worden gereden maar ook soms een rit van 200km dan wel hoofdzakelijk op de autostrade en liefst tegen 110-120km/h. De enige reden waarvoor ik voor een SUV zou gaan, is de hogere zithouding wat het instappen vergemakkelijkt.
 7. Naar d'Ieteren een mail hierover gestuurd en dit als antwoord gekregen : De CNG-modellen zijn tijdelijk niet beschikbaar op onze website. Dit betekent echter niet dat ze niet meer verkrijgbaar zijn. Uw concessiehouder kan er u ongetwijfeld alles over vertellen.En wat betreft onze website, de CNG-modellen worden zo snel mogelijk opnieuw toegevoegd. Waarom zo'n firma niet onmiddellijk een volledige website kan online zetten begrijp ik wel niet. Maar alles nog steeds verkrijgbaar.
 8. Heeft er iemand ervaring met het tanken van CNG in Estland, Letland of Litouwen ?
 9. Indien ge via Luxemburg rijdt, daar zeker gaan tanken (vorige week 0,815€/kg voor H gas) Wanneer we die richting uitgaan tanken we genoeg om in Luxemburg te geraken en daar tanken we dan vol. Het maximum dan we reeds gereden hebben met H gas is 642 km, zeer veel autostrade bij constante snelheid, dan verbruikt de Caddy het minst.
 10. accessoire-catalogus van VW http://www.volkswagen-accessories.com/en/product-ranges/media.html Nederlandse site https://www.carparts-expert.com/nl/shop/volkswagen/caddy-caddy-maxi-2k-2004/results,31-60.html Wij hebben uiteindelijk de mat uit onze overgelaten VW T5 genomen.
 11. Indien 7pl niet nodig en het wordt een Maxi (wat ik aanraad), zeker een 5pl nemen en bevestigingen voor de 2 extra plaatsen ook verwijderen. In configurator : Weglaten van derde zetelrij en weglaten van verankeringspunten Indien de verankeringspunten niet worden verwijderd zal de verzekering hoger zijn.
 12. Na een klein rekensommetje (bij levering was de tank vol, elders CNG getankt en op benzine gereden) hebben wij met onze Caddy maxi 7160 km gereden met de kaart. Lang geen 10.000 km maar klagen doen we niet, hebben deze afstand toch gratis gereden. Juist eerste maal met EXTRA kaart getankt, benieuwd of er op CNG ook een korting is ? Opgelet : Zorg dat tijdens de laatste tankbeurt zeker het ganse overblijvend bedrag getankt wordt. Op onze kaart staat nog 3,96 € maar krijg de melding 'limiet bereikt', waarschijnlijk omdat dit onder de minimale afname ligt.
 13. De zetels zelf hebben een breedte van 132 cm. Tussen de deuren loopt er een gedeelte schuin daar is de minimale afstand 150 cm en maximaal 152 cm. Succes met de 3 spruiten en hopelijk nog tijd over voor de site.
 14. De eerste maal dat wij dit hoorden keken we ook wel bezorgd maar vertrouwden er op dat er niets zou gebeuren vermits er toch beveiligingen opzitten. Heb het ondertussen nog niet gehoord als er iemand anders aan het tanken was, is misschien enkel bij de VW Caddy ? @muscles luister naar de opname in het eerste bericht van dit topic. Eerst het normale geluid tot 3-4 sec dan het bijkomende geluid, het is wel zo dat live het verschil groter is. Deze week gaan we ergens anders tanken, misschien is het enkel bij Dats24 ?
 15. Wanneer wij gaat tanken met onze Caddy Maxi maakt deze op het einde steeds veel lawaai. (vanaf 4s bij de opname) Tot nu toe enkel nog maar bij Dats24 geweest. Is er iemand anders die hetzelfde reeds ondervonden heeft ? Vraag mij af of het niet beter is het tanken te stoppen wanneer het veel lawaai begint vermits er daarna nog maar enkele 100 grammen meer worden bijgeladen. Ik vermoed dat de tankinstallatie steeds een hogere druk genereerd maar is dit niet nadelig voor de wagen ? In de garage ook laten horen, daar ging men het nakijken en indien er een oplossing was ons contacteren. Caddy einde tanken.mp3
×
×
 • Nieuwe aanmaken...