Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

avoort

Leden
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

avoort's prestaties

Nieuweling

Nieuweling (1/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid
 • 1 jaar lid
 • Eerste bericht geplaatst

Recente badges

1

Reputatie

 1. Nee, ik zit in Nederland, het betreft de tankstations van Greenpoint in Uden en in Veghel
 2. Dank voor jullie reacties! Nog geen eigen foto kunnen maken....net thuis en alweer donker hier...maar mijn tanknippel ziet er exact hetzelfde uit als op de laatste foto van Muscles. Vreemd dus dat ik 2x niet kon tanken (bij tankstations met koppeling met draaihendel) en vervolgens wel bij het derde tankstation met vulpistool koppeling. Hier verliep het tanken ook gewoon normaal en de tank werd netjes tot 17 KG gevuld. Ik verwacht dus eigenlijk niet dat er iets mis is met mijn CNG installatie. Misschien gewoon 2 toevalstreffers achter elkaar geweest....ik ga het binnenkort nog eens proberen bij een van die tankstations!
 3. Ik zal morgen als het licht is eens even een foto maken van de tanknippel
 4. Dank voor de reactie, Ik heb deze filmpjes inderdaad al wel eens gezien, en ik zie nu dat het even stilvallen van het tankproces heel normaal is. Volgens mij doe ik ook niets verkeerd met het aankoppelen. Maar gisteren lukte het dus tot twee keer toe niet om te tanken bij een tankstation die zo'n koppeling met draaihendel hebben. Hij lijkt gewoon niet goed te vergrendelen. Terwijl ik in het verleden meerdere malen zonder probleem bij deze tankstations getankt heb. Mijn concrete vraag dus eigenlijk: kan er iets mis zijn met mijn nippel/aansluiting? In het eerste filmpje (fiat) lijkt er een soort van rubberen ring aanwezig te zijn rondom de CNG-nippel. Dat is bij mij niet het geval, enkel een metalen nippel met verder niets eromheen. In geval van twijfel kan ik natuurlijk altijd even een fotootje posten.
 5. Sinds enkele maanden ben ik in het bezit van een Volkswagen 1.4 TGI (model 7). Tot op heden probleemloos gereden, maar gisteren had ik ineens problemen met tanken: Na het aankoppelen van de slang van de slang hoorde ik het (gebruikelijke) sissende geluid (dus ik denk goed aangekoppeld) maar bij het groene licht op de pomp ging niet branden en bij het indrukken van de startknop gebeurde er niets. Ik heb vervolgens ontkoppeld, teruggehangen en opnieuw proberen aan te koppelen. Nu hoorde ik helemaal geen sissend geluid meer en de koppeling leek ook niet goed te vergrendelen, dus weer lukte het tanken niet. Ik ben vervolgens naar een tweede tankstation gereden, en hier gebeurde precies hetzelfde. Twee geprobeerd om aan te koppelen en ik kon niet tanken. Het betreft hier beide tankstations met een koppeling met zo'n draaihendel die je 180 graden moet draaien. Ik heb hier in het verleden wel zonder problemen getankt! Vervolgens ben ik naar een 3e tankstation gereden. Deze had een moderne slang met een vulpistool (handvat waarbij alleen de hendel hoeft in te drukken). Hier lukt het wel om te tanken. Wel viel het mij op dat kort na de start het tanken even stil viel voor 20-30 seconden, maar vervolgens werd de tank gewoon tot 17 KG gevuld. In het verleden is mij ook al eens opgevallen dat het tanken soms even stilvalt, en dan weer verder gaat. Waar ligt dit nu aan? Is er iets mis met de nippel of CNG installatie van mijn auto, ligt het aan het tankstation, of doe ik iets fout met aankoppelen (betreffende het type koppeling met draaihendel)? Wat ik ook nog even moet vermelden is dat het vergrendelbare tankklepje van mijn auto defect is en gewoon loszit (iedereen kan dus gewoon bij de aansluiting). Ik vraag me dus af of er misschien iets met de nippel aan mijn auto gebeurd is. Het enige dat ik hier zie is een metalen vulnippel. Horen hier misschien ook nog bepaalde afdichtringen of zo aan te zitten, of alleen het metalen vulnippel? Ben benieuwd of jullie misschien iets meer weten of dat er anderen zijn die dezelfde problemen ervaren hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...