Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Caroline

Leden
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

927 profielweergaven

Caroline's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

5

Reputatie

 1. De bevraging kaderde in een Europese studie. Binnen deze studie is er geen bijkomende bevraging opgenomen. Ik heb er dus geen zicht op of er ooit nog een gelijkaardige bevraging zal worden uitgevoerd.
 2. Geen idee... De bevraging gaat niet uit van DATS24 of D'Ieteren. We werken samen met Vito.
 3. Ik weet dat jullie allemaal heel benieuwd zijn naar wie de winnaar is. Maar omwille van privacy kan ik hierover geen informatie geven. Ik weet ook niet of het iemand is die op dit forum actief is...
 4. Hallo iedereen, inmiddels werd de bevraging afgesloten. 123 deelnemers vulden de bevraging in! ? De winnaar van het tanktegoed werd zonet ook per mail op de hoogte gebracht. Nogmaals dank voor jullie deelname!
 5. De CNG die je in Total Hoboken tankt is afkomstig van Kallo of Heverlee. In Kalo en Heverlee wordt er CNG gemaakt uit LNG. Hier kunnen vrachtwagens ook LNG tanken. Omdat LNG zeer koud moet bewaard worden en het een complex bewaringsproces is, is het momenteel niet mogelijk om met personenwagens op LNG te rijden.
 6. Ik ben niet helemaal thuis in dit thema. Zou het kunnen dat de calorische waarde van groen gas ook afhankelijk is van de bron van het groen gas (stortgas, GFT, algen ...) en de mate van opzuivering van het gas?
 7. Beste Sertitude, Het is een terechte bedenking dat het publiek op dit forum echt bezig is met CNG. Anderzijds is het niet eenvoudig om de beperkte groep CNG-rijders in Vlaanderen/België te bereiken zonder gebruik te maken van dergelijke platformen. Deel het gerust met familie en vrienden die minder 'fanatiek' zijn ?
 8. Beste Pitpoint, Ik begrijp je standpunt. Je mag ook deelnemen vanuit je eigen persoon/individu.
 9. Beste Lange_666, Ik weet dat Dats de calorische waarde op hun website zet. Hoe wordt dit aan de pomp geafficheerd? Kan je misschien een foto posten? Dankje!
 10. Beste Boomke, Bedankt voor je korte reactie. Mocht je de bevraging nog niet hebben ingevuld, dan zou dat fijn zijn als je er even de tijd voor neemt (zie eerste post op dit forum). Thanks!
 11. Beste Lage Emissie Zone, Dank voor je korte, duidelijke antwoord. Mocht je de bevraging nog niet hebben ingevuld, dan zou dat fijn zijn als je er even de tijd voor neemt (zie eerste post op dit forum). Thanks!
 12. Beste aardgasrijder, Hartelijk dank om de bevraging in te vullen. Ik begrijp je standpunt rond het afficheren van het type gas in plaats van de calorische waarde. Die kan inderdaad lichtjes schommelen maar in grootorde zal het redelijk gelijk blijven. Zou je dan opteren om gebruik te maken van de types L, H en H+ gas?
 13. Doe mee aan deze bevraging en maak kans op CNG-tankbeurten voor een totale waarde van 100,00 euro. https://forms.gle/n5TQLSn8m9icny95A Beste CNG-rijder, Via deze bevraging draagt u bij aan een Europese studie die de mogelijkheden van CNG onderzoekt. Meer specifiek wordt er ingegaan op de afwegingen die u maakt wanneer u CNG tankt. Uw mening als CNG-rijder is hierbij belangrijk. Uiteraard worden uw gegevens anoniem verzameld en verwerkt. De bevraging bestaat uit 24 vragen en zal een 15-tal minuten in beslag nemen. Aan het einde van de vragenlijst heeft u de mogelijkheid om uw mailadres achter te laten. Van alle deelnemers die hun contactgegevens invullen, wordt één deelnemer uitgeloot die CNG-tankbeurten voor een totale waarde van 100,00 euro cadeau krijgt. Interesse: vul dan de vragenlijst in die u kan terugvinden via deze link: https://forms.gle/n5TQLSn8m9icny95A Alvast hartelijk dank voor uw medewerking aan deze bevraging! Caroline Arien Projectmanager Duurzame Mobiliteit The New Drive
×
×
 • Nieuwe aanmaken...