Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

ArnoldDW

Leden
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ArnoldDW last won the day on June 18 2019

ArnoldDW had the most liked content!

Community Reputation

30 Super

1 Follower

About ArnoldDW

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Aardgasrijder dan blijft de officiële sticker gewoon op zijn plek hangen. Op zich “zonde” dat we verplicht worden om zoiets op een auto te plakken. En hybride of elektrische auto’s niet. (Of in andere landen binnen Europa) maar ik heb geen zin in gedoe op de keuring. ?? bedankt voor de verduidelijking.
 2. Ik heb hem er zelf niet opgeplakt.... Garage, en geen idee of je met die blauwe door de keuring raakt. Dus voorlopig laat ik het hangen. Fijne werkweek verder ^^
 3. Zoals ik al eerder zei: 12 Maart 2018 besteld. 28 Mei 2019 opgehaald. Oorspronkelijke bestelling was 1.4 highline met DSG. en jep we hebben de 1.5 gekregen.
 4. 360 dagen? dat is ook niet mals!! ik ga zó blij zijn als dat kreng eindelijk geleverd is ? en dan valt het nog af te wachten wat het rijbereik is van die nieuwe 1.5 want niemand kan er mij een zinnig antwoord op geven.
 5. Als ik hier nog eens ga tanken zal ik er foto's van maken, aangezien dit héél dicht bij mij in de buurt zit. en nu maar wachten op mijn CNG-Wagen tot eind Februari 2019 kuch, besteld 12 Maart 2018. zou normaal Juli geweest zijn.
 6. @muscles ik zie het dan wel als ze hem leveren of ze hem volledig vol gooien. Iemand een idee wat het rijbereik is van die 1.5 met 3 gastanks? Op de 1.4 had ik combinatie gas-benzine op 1000 km gerekend toch. Uiteraard hier in België de bedoeling om zo veel mogelijk op CNG te rijden. Vertoef ernaast nogal vaak in Frankrijk. En in de regio waar we vaak zitten zou ik eerst 14 km verder dan mijn bestemming moeten rijden om CNG te tanken, en dan térug naar mijn bestemming. dus die 1.5 zonder al te veel benzine (12 liter als ik mij niet vergis) vind ik nogal spannend haha.
 7. Update op mijn eigen reactie: leveringsdatum van 9 Juli 2018 zal niet haalbaar worden, geschatte levertijd december 2018 of januari 2019 omwille van WLTP-test en de 1.5 motor die er in moet komen, had een 1.4 besteld.
 8. @Aardgasrijder ik heb geen verduisterde ramen besteld, gewoon standaard golf variant, dus zal wel geen probleem geven hoop ik ?
 9. mss een idiote vraag i.v.m de verplichte CNG sticker: mag ik hem ook langs de binnenzijde van mijn achterruit zichtbaar hangen met een klein plakbandje? om zo in regel te zijn met de wetgeving. Aangezien ik liever geen stickers op mijn carrosserie zou plakken. (alsde garage dat al niet doet met de aflevering ?)
 10. Bedankt! Ik zal blij zijn als hij eindelijk op de oprit staat ?
 11. @JoBé & @Golf Variant inderdaad zoals @Golf Variant zei de paketten kwamen mij goedkoper uit dan elke optie los te bestellen. (heb nog steeds geen idee hoe zij hier kost/winst-gewijs aan uit raken maar goed. voor zij die interesse hebben hieronder vind je een stuk van de bestelbon en de volledige gekozen configuratie. als de wagen eenmaal geleverd is dan plaats ik hiervan nog wel wat foto's op het forum. verder is dit voor mij persoonlijk een leuk forum/website om meer te weten te komen over CNG en anderen hun bevindingen. Waarvoor dank aan iedereen die hieraan bijdraagt.
 12. Mijn aankoop: VW Golf Variant TGI Highline Besteld op: 12/03/18 Geschatte leveringsdatum 09/07/2018 Cataloguswaarde voertuig en toebehoren BTW incl: €37.126,74 Overname VW Jetta (bouwjaar 2011) 1.6 TDI met 190.000km: €4000. Hier en daar nog een "voordeel speciale aanbieding" en een gewone korting. Uiteindelijke factuurprijs BTW incl: €24.700 Commentaar: wachtende
 13. @muscles Inderdaad, maar ik zie het wel wat ze leveren. ga er ook niet moeilijk om doen als het de 1.4 is die op mijn bestelbon staat. áls ze maar een volkswagen variant TGI met DSG leveren en geen UP! ben ik al blij haha. heb me hoe dan ook al voorgenomen dat ik een wekelijkse CNG tankbeurt moet inlassen ipv 2x per maand tanken nu.
 14. @Aardgasrijder Vandaag contact gehad met de concessiehouder, daar wist men mij te melden dat ik de 1.4 mag verwachten. Al zou er per uitzondering de 1.5 kunnen geleverd worden zonder meerprijs als hun productie vertraging oploopt door het het ontbreken van bepaalde onderdelen. Maar normaal heb ik nét op de valreep nog de 1.4 Met vriendelijke groeten, ArnoldDW
×
×
 • Create New...