Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Koen63

Leden
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Koen63 last won the day on September 28 2017

Koen63 had the most liked content!

Community Reputation

23 Super

1 Follower

About Koen63

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pieter-Jan, Ik heb bijna 60000km op de teller van mijn caddy maxi lichte vracht. Ondertussen al 2x met 4 volwassen personen naar Oostenrijk gereden. Ik had ook een beetje schrik dat de beenruimte achteraan wat nipt zou zijn voor lange ritten. Mijn passagiers hebben daar eigenlijk niet over geklaagd. Als chauffeur had ik tijdens die ritten ook geen klagen over de zetel vooraan. Als ik lange ritten doe, komt mijn adaptive cruise control (acc) sowieso zeer goed van pas om af en toe eens van positie te wisselen. Ik heb er dus geen last van.
 2. Ik kan het bovenstaande van Aardgasrijder beamen. Ook steeds op dezelfde plaatsen kan het signaal eventjes wegvallen.
 3. Na bijna 2 jaar (47 000 km) zit ik op een verbruik van 4.7-4.8 kg/100km. Meestal geraak ik ongeveer 670-720 km ver. Ongeveer de helft op autosnelweg. Altijd al hoogcalorisch gas getankt.
 4. Zojuist opgemerkt dat de routeplanner op Gibgas terug beschikbaar is.
 5. Toch wel. Als je CNG-tanks niet volledig leeg zijn rij je inderdaad ong. 2km op benzine!!!
 6. Bij de vw caddy maxi kan je het verbruik over een lange periode zien, maar niet sinds ingebruikname. Na 100 rij-uren of 10000 km herbegint hij opnieuw. Het langdurig gemiddelde krijg je als je bij het gemiddelde verbruik op 'OK' duwt. Er staat dan een 2 rechtsboven. Ook bij de rijtijd en de afgelegde km is dit hetzelfde.
 7. Zitten er geen spanogen in de koffer? Ik heb mijn caddy laten ombouwen naar lichte vracht dubbele cabine en fixeer mijn fietsen met spankabels.
 8. Een caddy maxi met 5 plaatsen kan je ook laten ombouwen tot een lichte vracht. Voordeel: Je kan alle kosten opnemen in je beroepskosten bij je belastingaangifte als je je wagen gebruikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Hier kan 1 fiets in zonder het voorwiel eruit te halen.
 9. Vandaag voor het eerst de Xtra-app gebruikt bij het tanken. Het ging vlot. Je kan de app wel niet offline gebruiken.
 10. Bij de caddy is dat geen probleem. De bandenspanningssensoren zitten niet op de velg.
 11. Via via vernomen dat er aanvraag loopt voor de bouw van een tankstation met CNG op de parking van de Colruyt Hamme. En na opzoeking in het omgevingsloket heb ik daar bevestiging van gevonden. Er loopt nu een openbaar onderzoek tot 04/07. Dat zou mooi zijn!!
 12. Gisteren bij Gabriels in Merelbeke stond er nog 1.02. Ik wou dit gisteren via het contactformulier van Dats24 aankaarten, maar kreeg telkens een foutmelding: je formulier is jammer genoeg niet verzonden.
 13. Dat zou mij verwonderen. De Colruyt in Hamme ligt niet bepaalt langs een drukke weg. Ik vermoed meer ergens op de N41.
 14. Voor de mannen af Moes en van Kastel. Vorig jaar ben ik eens naar een uiteenzetting geweest van dats24 over groener op de weg. Daar werd gewag gemaakt (M. Vanoudenhove) van een cng-tankstation in Hamme voor 2019. Waar dat juist moet komen???? Dat zou nog beter zijn dan in Dendermonde.
 15. Als ik mij niet vergis is een caddy maxi 7zit met trekhaak niet mogelijk met CNG.
×
×
 • Create New...