Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

CH4

Leden
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

CH4 last won the day on September 5 2019

CH4 had the most liked content!

Community Reputation

46 Super

About CH4

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Socrates heb je daar dan met een tankpas betaald of kan je er nu ook met gangbare betaalkaarten terecht?
 2. Goed overzicht, ook met weerwoord van de fabrikanten op https://www.nrc.nl/nieuws/2019/09/18/rijden-op-lng-is-niet-echt-beter-a3973877
 3. CH4

  Adac studie

  Nog niet volledig beschikbaar maar de conclusie is al gepubliceerd: cng scoort het beste op gebied van vervuiling
 4. Inderdaad het ligt bij een nieuwe straat aan een rotonde, te vinden met bv google maps. Maar is er hier iemand die daar effectief kunnen tanken heeft? Wij hebben er 3 keer gestaan en telkens kon je alleen betalen met een tankpas voor truckers. Maestro en Mastercard werkte niet.
 5. Interessant artikel in AutoBild over een race tegen de klok tussen verschillende brandstoffen. CNG komt wat later aan dan benzine en diesel wegens problemen met pompinstallaties die niet werken. Toch wel wat herkenbaar, zeker in Duitsland.
 6. Op de factuur staat 4 liter Texaxo 5W40 halvoline ultra (meer info). Dat is dezelfde die gebruikt werd bij mijn vorige auto (een C3 diesel), en de garage om de hoek rekende daar 60 euro voor. Dus zo heel speciaal kan die olie niet zijn.
 7. Interessant artikel... ze bestaan dus toch, die mytische CNG-hybrides. Maar 500 km op 16 kg CNG en nog eens 1000 km op benzine lijken me toch optimistische schattingen - gebruikers van het normale model hebben het over 5 l/100km en er zit een benzinetank in van ongeveer 45 liter. Dus maximaal 900 km op benzine en wschl nog wat minder. Niettemin een interessante combinatie! Alleen de kofferruimte wordt wel erg krap zo op de foto's te zien.
 8. Eerste klein onderhoud voor een Octavia G-tec uit 2017 op 15.000 km bij Zijm in Nijmegen: 205 euro. Komt overeen met de officiƫle prijslijst. Wat ik wel raar vind in die prijslijst is dat hetzelfde onderhoud voor een eerder model Octavia echt veel goedkoper is. Iemand een idee hoe dat komt?
 9. Ik vind de gibgas app en website een absolute must. Al is het maar om storingen door te geven aan andere gebruikers. Scheelt toch een beetje frustratie.
 10. Dat zijn de gibgas stickers. Ziet er inderdaad wat strakker uit.
 11. De test van ADAC was voor 50.000 km. Bij autobild hadden ze iets soortgelijks op 100.000 km voor de audi A3 op CNG. De motoren zijn dezelfde.
 12. Hij is net getest door ADAC, voor wie een beetje Duits verstaat.
 13. Ik heb ze vandaag gemaild. Maar in alle eerlijkheid vind ik al het gedoe (2 keer serieus omgereden, 2 keer noppes kunnen tanken) geen goede reclame.
 14. Ik moet je teleurstellen. Mijn vriendin heeft er vandaag een poging gedaan om te tanken, maar het werkte niet.
 15. Net update gekregen van DCB: Als iemand toevallig daar gaat tanken, laat gerust even weten of het effectief werkt nu. Ik ga er niet speciaal voor naar Venlo
×
×
 • Create New...