Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

codeslave69

Leden
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  2

codeslave69 won laatst op 1 December 2016

codeslave69 had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

9 Neutraal

Over codeslave69

 • Titel
  Beginnend lid
 • Verjaardag 30-08-1982

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Voila ... 476,5km in totaal kunnen rijden met een volle H+ gas tank (heb de foto juist genomen na dat de melding kwam dat hij ging overschakelen naar benzine.)
 2. @Lange_666 ja en nee ... ikzelf mag dat inderdaad niet maar mijne partner die naast mij zat die mag dat wel en die heeft dus de foto genomen (daarmee dat ze ook niet volledig recht is dus.)
 3. @Aardgasrijder Jou uitleg klopte inderdaad! ... BC geeft weinig aan maar je rijd inderdaad een pak verder met H+ gas. --- Update in algemeen: Tot op heden 296km gereden op H+ gas, in vergelijking tegen H- gas is dit al 96km meer en nog altijd 220km te rijden volgens de BC En dit ondanks het relatief koude weer ik hoop toch aan men 480km te geraken met deze tank ik hou jullie op de hoogte !
 4. @Lange_666 Ik doe men best om er ondanks de koude toch het meeste uit te halen ik hoop toch met dat H+ gas aan een totaal van 430km te komen
 5. @Aardgasrijder Ik ga het in oog houden Ben uiteraard ook razend benieuwd of ik nu een verbetering ga krijgen van men 380km hé Ik hou jullie op de hoogte! Heb trouwens gisteren 17,02 kg kunnen tanken i.p.v de respectievelijke 15 kg? Heeft dit te maken met de temperatuur, gas die krimpt bij koude ?
 6. Vandaag de eerste 380km gereden met H-gas Heb vandaag getankt in Hoboken aan de Total waar H+ aanwezig zou moeten zijn maar na het vullen waren de resultaten precies toch niet echt naar mijn verwachtingen ? Ik kreeg het zelfde resultaat op de BC als na de tankbeurt in Zedelgem met H- namelijk 360km Wat is er hier fout gegaan ? Ik had toch goed gelezen dat je met H+ gas zo een 150km meer zou moeten kunnen rijden dan met H- ? PS: Ook de kwaliteit van het gas in Hoboken (Total) is 100%, geen 110% ?
 7. Stond zo op de site van greenpoint
 8. Awel ... gratis gekregen van de garage dan slaag je dat niet af e hoeveel benzine adviseer je er maximaal in te doen ?
 9. Voila, bij deze de eerste resultaten Na een uur autostrade had ik een gemiddelde van 3,3kg/100km dus da's al heel mooi Nadien nog wat bebouwde kom gereden en dan werd het 3,4kg/100km. Uiteindelijk heb ik toch 205km met een halve CNG tank kunnen doen op H-gas. In totaal zal dus voor H-gas uit Zedelgem uitkomen op een 380-390km Zie hieronder de screenshots
 10. Zal ik zeker doen .. nu die andere vraag nog ... kan het dat er zoveel verschil in prijs op zit tussen H-Gas in Zedelgem en daar in Oostende ?
 11. Hey Aardgasrijder, Klopt ... nu het is een 2de hands die ik sinds vandaag heb dus ik vermoed dat die BC zich nog baseert op de vorige eigenaars hun rijstijl. Ik zelf ben een geweldig zuinige rijder, rustig optrekken, afwisselend binnenbanen en autostrade dus ik vermoed dat het totaal misschien toch wel op die 360 - 390 gaat uitkomen na men eerste rit.
 12. Hallo iedereen, Ik heb daarstraks CNG getankt aan 0,990 euro bij Total in Zedelgem ... het zou daar H-gas moeten zijn ? Ik had een volle tank van 15KG en kon daar 320KM mee rijden volgens de BC. Nu reeds ik richting Oostende en ben uit nieuwsgierigheid een keer gaan kijken bij Greenpoint in Oostende. Daar kan je H-gas tanken aan 1.050 euro en L-gas aan 0,950 euro. Kan dat zoveel verschillen van prijs of is dat gas in Zedelgem bij Total misschien toch geen H-gas ? Ik zou denken dat ik met H-gas tot 380km tot 420km zou kunnen rijden met 15kg ?
 13. Super! Waar in Kontich tank jij nog H+ ? Zowel Hoboken als Kontich zijn plaatsen waar ik nogal eenvoudig kan passeren zonder te moeten omrijden
 14. @CNGarni Is dat die Total op de Emiel Vloorstraat die H+ gas aanbied bedoel jij nog een andere in Hoboken ?
 15. Dan zat ik toch juist Had gekund dat jij een goedkopere bron gevonden had é
×
×
 • Nieuwe aanmaken...