Ga naar inhoud
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

kitobeer

Leden
 • Aantal items

  35
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  3

kitobeer won laatst op 13 Januari

kitobeer had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

31 Super

Over kitobeer

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  hahaha daar moet ik eens mee lachen . Dat is meer dan 50 km rijden voor mij. Dan ben ik nog goedkoper uit met L gas. Sorry ik mag niet heel antwerpen over dezelfde kam scheren. Maar ik had het dan ook over de provincie
 2. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Ik heb nu 2 x bij esso getankt. Maar toen ik uit dendermonde vertrok had ik 100 % gas. Die ging onderweg op en toen ( zaterdag) ging ik tanken en werd het 90% gas. Nu op dinsdag weer gaan tanken en is het 80 % zou het niet komen door het restant mengsel dat achterblijft? In Antwerpen overal L gas . Ik ga nu voor vertrek ook niet meer tanken dat lukt wel. En daarom dta ik meteen in Venlo stop en daar H - gas ga tanken. dan kan ik waarschijnlijk veel verder rijden met het H- gas.
 3. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Vandaag was mijn cng op. Met een tank van 25 waar ik 28,50 heb ingekregen heb ik nu voor het eerst 435 km gereden. Maar ik moet ook nog wennen natuurlijk. Maar wat ik niet snap is . Dat ik in hetzelfde station heb getankt en nu maar 80 % kwaliteit heb getankt. En nog steeds 28,50 kilo. Wil dat dan zeggen dat ik minder ver ga kunnen rijden?
 4. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Ik heb dat snufje toevallig gevoeld al Maar verkwistend gas geven deed ik vroeger al met de caddy bergop hahahaha. Ik heb het H - gas tankstation gevonden in nederland in venlo via GIB gas app of ze geven de verkeerde info.
 5. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Ik heb helemaal niet bij een dats 24 station getankt. In Turnhout hebben we Q8 en Esso. En wat betreft Nederland. Ik kan daar H- gas tanken. En vanaf dan is het tanken in Duitsland. Wat ook niet heel goedkoop is heb ik gezien. En ik ben nu niet iemand die 25 km gaat omrijden voor 3 c verschil.
 6. kitobeer

  autowijding

  Muscles,
 7. kitobeer

  autowijding

  Onder het mom van baat het niet schaad het niet En je weet het nooit natuurlijk. Maar ik heb het al met al mijn voertuigen gedaan. Ja dan gaat het wel tussen je oren zitten op de duur. En zoals ik al zei niet persee katholiek opgevoed maar wel met de paplepel van een oude generatie meegkregen. En btw pasen en kerstmis ook een traditie natuurlijk
 8. kitobeer

  autowijding

  Zo vandaag eens rap rap naar scherpenheuvel gereden om de auto te laten wijden. Goed voor vele veilige km. Ik kan u vertellen dat is goedkoper dan een omnium even efficient In een ver verleden woonde ik in zichem en is het met de paplepel ingegeven dat de auto bij aankoop gewijd moet worden. Dus we zijn er nu klaar voor.
 9. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Ik zag op de gibapp dat je kunt zoeken op H gas l gas en ll gas. Wat is dan ll gas?
 10. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Om mij te spotten dat gaat niet moeilijk zijn. Ik heb een zilveren caddy en ik rij al jaren met een grote zonnebloem op mijn dashboard rond. Ik kan er maar niet van over dat hij zo zalig goed rijd. Ik merk wel dat ik veel rustiger rij Maar dat zal nog wel minderen.
 11. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Ik rij nu 21 j met de auto en ik heb meestal sowieso 1 keer per jaar lekke band. Soms zelfs 2 keer. Zelfs op reis in Denemarken en al 3 keer met de trailer. Vraag me niet hoe. Maar ik wil echt wel een volwaardig reservewiel mee. Ja, ben vandaag ook al weer op pad geweest. En inderdaad de cruise op 125 gehad. Goede snelheid en tevreden mee. Ik ben nu aan het uitstippelen voor oostenrijk.
 12. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Ik ga in Turnhout de snelweg op richting venlo - duisburg. Rijd veel fijner als door half Belgie. In venlo zit een tankstation met H- gas. En dan rijd ik door naar ingolstad daar gaan we overnachten. Daar heb je ook H gas . Maar ik ga vandaag de kaart er eens bij pakken en bolletjes tekenen dan word toch wat gemakkelijker als met de app die moet doorschakelen.
 13. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Ja ik heb het gevonden. Dat maakt het inderdaad gemakkelijker om de route uit te zetten. Op de laptop lukt het al in ieder geval. Nu nog eens de app uit proberen.
 14. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  dat lukt nog wel Ik vind het enkel jammer dta ik meteen in het diepe word gegooid ivm gps en tankstations. Kun je in duitsland er bijna standaard vanuit gaan dat men aardgas heeft ?
 15. kitobeer

  YES Caddy opgehaald

  Zo ik heb vandaag mijn caddy opgehaald in Dendermonde en mijn eerste 100 km al gereden. Zo ver is Dendermonde eigenlijk niet maar met al mijn nieuw toeters en bellen aan mijn stuur reed ik in antwerpen de verkeerde rijstrook op natuurlijk op de ring. Om niet gevaarlijk te doen maar gewoon de eerste afrit genomen. Aangekomen in Turnhout meteen gaan tanken. Want de cng tank was leeg. In mijn tank van 26 ging 28.2 in. Was wel maar 90 % kwaliteit. Maar ik ben benieuwd. Ook stond de prijs op 1.02 € Maar al een beetje aan het spelen geweest met de knopjes. Ok mezelf kennende ga ik waarschijnlijk een freak worden om mijn verbruik laag te krijgen. Hahaha Ik heb dagelijks 1 lange rijbaan van 10 km van 70 zonder stoppen. Hier gaf hij al netjes een verbruik van 3,7 gemiddeld aan. En mijn gemiddelde route verbruik staat op 5,1 denk ik. Een wereld gaat voor mij open met cruise control zalig voet van de gas. Ik heb het maar gauw afgezet want het was te druk op de weg. En helaas een reservewiel zit dus niet onder de auto. Ze waren het zelfs bijna vergeten mee te geven. Nadat ik opperde dat het wel op de bestelbon stond. Het ligt voorlopig los in de koffer. Dus daar moet ik nog wat op verzinnen. En ja ik wil perse een reservewiel. Aangezien ik bijna 2 x per jaar plat rij. Vraag me niet hoe dat ik het doe. Het overkomt mij steevast. Van België tot Nederland tot Denemarken. Nu kan ik de route gaan uitstippelen voor Oostenrijk. Dat word nog wat met al die sneeuw. Maar wij verblijven aan het zuid gedeelte waar de helft minder sneeuw ligt. Maar als het echt noodweer lijkt te zijn vertrek ik niet. De vertaling van CNG is het duits en in oostenrijk ? Iemand?
×