Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

kitobeer

Leden
 • Aantal items

  81
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

kitobeer won de laatste dag op 13 januari 2019

kitobeer had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

kitobeer's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

59

Reputatie

 1. Ik spring nog eens binnen. Nog steeds fietsend inmiddels de 5000 km gefietst sinds de verkoop van mijn cng op wat was het 10 maart. Maar ik leef nog steeds met jullie mee. Ik ben inmiddels er vast van overtuigd dat we hele slechte tijden tegemoet gaan. En wat de croo eergisteren nog zei 5 a 10 j lang. Volgens mij zat het in zijn emotie heeft hij het ontglipt en weet hij verdomd goed dat dit eraan zat te komen. Dus erg blij dat ik mijn auto heb verkocht. En zeer blij dat er inmiddels zonnepanelen op mijn dak liggen. Ik snap niet hoe jullie het nog trekken.
 2. @ darmgasrijder. Ik heb mijn caddy 1.4 cng verkocht in maart. Had 83000 km en werd deze zomer 4j oud. Hij had achteraan zelfs een een deuk erin en had gebruiksporen in de kofferruimte van de hond. Ik heb 16885 € gekregen. Verder had hij airco / cruise control / etc... Ik heb mijn wagen verkocht via wijkopenuwauto.be je geeft alle info in met foto's en je krijgt een bod. In mijn geval hebben ze mijn bod gewoon gegeven. Op minder dan 5 dagen na mjjn beslissing was mijn wagen verkocht.
 3. Af en toe kom ik hier nog eens kijken en 1x per week rij ik met mijn fiets langs de pompen om te kijken hoeveel hij staat. En donderdag stond de cng in turnhout bij esso 2,50€ de week daarvoor 2,70€. Ben nog steeds blij dat ik mijn auto verkocht heb. Ik heb na 38 dagen mijn 1000 ste km met de fiets erop zitten. Voor de nieuwsgierigen. Ik heb mijn auto aangeboden bij wij kopen uw auto. be was een vw caddy van 3,5 j oud en had 83000 km ik heb er nog 16883 € voor gekregen. Ik was dus dik tevreden. En heb totaal niet het gevoel dat ik er geld op verloren ben. Sterker nog bij de aankoop van mijn cng caddy heb ik ook een diesel caddy 11J goed verkocht bij wij kopen uw auto. Dus 3J zeer goedkoop gereden. Dat maakt mijn beslissing alleen maar beter.
 4. Mannen, het was mij een waar genoegen om hier af en toe mee te keuvelen. Maar ik ga het schip verlaten. Ik heb vanmorgend mijne vw Caddy cng met heel veel pijn in mijn hart verkocht. Ik heb nen hele goeie prijs gekregen wat maakt dat ik op het eind van de rit 3 jaar erg goedkoop heb kunnen rijden. En groen . En voortaan dus nog groener met de e- bike. BTw het was de 3de cng die deze week binnen kwam die verkocht werd. Hopelijk word het niet te duur meer voor jullie. De caddy met de zonnebloem aan de voorruit rijdt niet meer rond. Sluutjes.
 5. Mijn besluit is gisteren genomen. Ik verkoop mijn auto. En ik koop momenteel niets in de plaats. Beter weer is het vooruitzicht en tegen de winter zien we wel weer. Hier in turnhout 3,95 € en 4,39 € dat is 140 l voor nen volle tank. En dat normaal gezien 3X per maand. Zelfs 1x is al teveel tegen deze prijs. Nooit gedacht dat ik ooit op het punt ging komen dat de auto eruit kon.
 6. Turnhout esso was donderdagavond 2,65 € Turnhout Q8 was donderdagavond 3,30€ Maar het veranderd dagelijks dus geen idee. Ik heb bij de gibapp de nieuwe prijzen ingegeven en doorgestuurd dus die zijn vrij up to date. Inmiddels afgelopen woensdag alle sin een record tempo in orde gebracht om een leasecontract voor een elektrische fiets en deze heb ik vanochtend mogen ophalen. En de eerste 40 km zijn een feit dus ik heb vandaag aan de huidige prijzen 10 € verdiend Echt ik snap dat niet dat dit zomaar kan in belgie.
 7. Vanochtend offerte laten maken voor een E-Bike. Met de km vergoeding van het werk betaald de fiets zichzelf en kan ik deftig besparen op mijn cng kosten. Tis dat ik ene luxe kip ben en het nog niet eerder heb ondernomen. Maar nu gaat het toch gebeuren vrees ik. Je moet wat in oorlogstijden. Maar met een paard in pension en een stalen ros op de oprit moet ik knopen doorhakken.
 8. Net op het nieuws files aan de pomp. Ik denk ik ga toch ook nog gauw gaan. Ik heb hier in turnhout op 500m 2 keuzes om cng te tanken. Bij den esso stond hij nu 2,85 euro voor laag calorish gas. En bij de Q8 was hij nog niet aangepast en heb ik mijn tank nog even vol gegooid aan 2,15 euro. Gelukkig moest ik maar een 1/4 tank volgooien. Maar hoppa 20 €. Maar ik vrees dat ik vanaf volgende tank beurt op benzine ga overgaan. Ik heb een kaartje gemaakt met werkelijke kosten naar mijn verbruik. En nu zit ik echt op het kantelmoment. Afhankelijk uiteraard wat de benzine prijzen gaan doen. Zal dit weekend mijn fiets maar eens van stal gaan halen.
 9. Vandaag in Turnhout willen tanken. 1,85 bij de Q8 dus ik ben 200m verderop bij de pitpont gaan checken idem zelfde prijs. Nochtans is Q8 lange tijd goedkoper geweest dan Pitpoint in Turnhout. Ik heb dan maar Benzine getankt en aangezien ik naar geel moest was ik benieuwd hoe duur het zou zijn bij Dats. En daar betaalde ik 1,70 in geel. Ik vind het echt afzetterij. Voor mij word het nu goedkoper om benzine te gaan rijden. Ik woon 1 km van de pomp vandaan heb helaas maar 10 l ter beschikking. De Diesel en Benzine zitten hier op 1,54 dat is 20 ct goedkoper. Maar hopen dat het snel beter en warmer weer word en de prijzen weer flink zakken.
 10. Ik las het ook net. Daar omdat ik meteen naar hier door scrolde. Er staat letterlijk behalve voor wie er al van geniet. Dat zou toch geweldig zijn.
 11. En waar zou ik officieel dit kunnen achterhalen? Want dan is er nog hoop.
 12. Hebben jullie het over het plaatsen van een trekhaak bij een cng auto? Want ik wilde dit jaar ook graag een trekhaak op mijn cng caddy laten zetten. Echter kan dit niet vanwege de keuring waar je nooit door geraakt vanwege het missen van een extra draagbalk. Ik baal enorm aangezien ik in eerste instantie een caddy met trekhaak vanuit de fabriek een offerte had getekend. Echter was de offerte 2X verkocht en heb ik uiteindleijk een 2 de hands caddy met 6000 km gekocht van een half j oud. Zonder trekhaak met het idee om er alsnog een trekhaak onder te laten plaatsen.
 13. En nog steeds. Pomp 11 is nog altijd beschikbaar gelukkig en anders moeten we bij de buren gaan.
 14. Omdat er in het keuze menu een rode streep stond door pomp 12 en niet door pomp 11. Het is een pitpoint punt. Misschien kan ik het ergens melden ofzo?
 15. Ik den niet dat het in turnhout uit de leiding komt . Aangezien er een apart gebouwtje staat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...