Ga naar inhoud

kitobeer

Leden
 • Aantal items

  72
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

kitobeer won de laatste dag op 13 januari 2019

kitobeer had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

kitobeer's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

55

Reputatie

 1. Ik las het ook net. Daar omdat ik meteen naar hier door scrolde. Er staat letterlijk behalve voor wie er al van geniet. Dat zou toch geweldig zijn.
 2. En waar zou ik officieel dit kunnen achterhalen? Want dan is er nog hoop.
 3. Hebben jullie het over het plaatsen van een trekhaak bij een cng auto? Want ik wilde dit jaar ook graag een trekhaak op mijn cng caddy laten zetten. Echter kan dit niet vanwege de keuring waar je nooit door geraakt vanwege het missen van een extra draagbalk. Ik baal enorm aangezien ik in eerste instantie een caddy met trekhaak vanuit de fabriek een offerte had getekend. Echter was de offerte 2X verkocht en heb ik uiteindleijk een 2 de hands caddy met 6000 km gekocht van een half j oud. Zonder trekhaak met het idee om er alsnog een trekhaak onder te laten plaatsen.
 4. En nog steeds. Pomp 11 is nog altijd beschikbaar gelukkig en anders moeten we bij de buren gaan.
 5. Omdat er in het keuze menu een rode streep stond door pomp 12 en niet door pomp 11. Het is een pitpoint punt. Misschien kan ik het ergens melden ofzo?
 6. Ik den niet dat het in turnhout uit de leiding komt . Aangezien er een apart gebouwtje staat.
 7. We hebben nu al 3 weken bijna lock down. En ik moest vandaag voor het eerst gaan tanken. Tot mijn verbazing was pomp 12 leeg bij Texaco in Turnhout? Ik heb mijn auto dan maar gedraaid en pomp 11 genomen. Maar nog nooit meegemaakt. Ik heb ook geen idee hoe het aan de andere tankstations is. Merken jullie dat de bevoorradingen nu minder zijn omdat iedereen in zijn kot moet blijven? Ik moet nog steeds gaan werken dus ik blijf mijn km's maken.
 8. kitobeer

  Cng aankopen

  net terug uit normandie. Ik had maar 3 tankstations waar ik kon tanken. Bij eentje stond dat ik contact moest opnemen met de beheerder maar dat ik wel met alle kaarten kon betalen. Ik heb de gok gewaagd en kon er gewoon tanken hoor. Was wel een industrieel tankstation voor vrachtwagens maar dat ging gewoon perfect. Echter zit daar dan niemand. Maar knopjes indrukken en een pomp kiezen dat lukt me wel alleen. Hier In turnhout ben ik genoodzaakt om L gas te tanken. Ik rij hier met mijn rijstijl altijd max 475 km. Inclusief snelweg. In het terugkomen heb ik H gas getankt. Hij zal nu bijna op zijn maar ik ben in 1 trek naar huis gereden en rij heb nog over. Ik moet wel zeggen ik heb in Frankrijk zelf wel rustiger aan gereden dan hier bij ons vanwege de beperkte tankmogelijkheden. En dat is goed ook want je verbruik daalt gigantisch en je doet met gemak meer km's.
 9. Ik tank standaard 28,50 kg in mijn 26 kg flessen. In Turnhout altijd 90% gas. Ik klaag niet ik rij gemiddeld met mijn stijl en afstanden 475 km uit mijn tank. Ik Zit nu in Frankrijk en hier heb je 100 % gas. Wat 1,15 vaak kost. Ja ik rij verder echter ik let hier veel meer op mijn rijstijl omdat ik niet om de haverklap kan bijtanken. Dus ik tuf nu vaak tegen 100 km over de snelweg. En dat is super voordelig. Want je kan echt veel verder. Hij geeft zelfs 650 km aan. Nu heb ik nog niet leeg gereden omdat ik zorg dat ik bij mijn 2 keuze stations telkens passeer.
 10. Inmiddels zijn we 2020. Is er ondertussen al geweten wat men gaat doen met de wegentax?
 11. Ik heb mijn auto sinds afgelopen week exact 1 jaar. En ik heb weer 30 000 km gereden. Maar ik heb nu het werkelijke vergelijk kunnen maken tegenover mijn diesel. Ik heb 10 j met een vw caddy 1900 diesel gereden.30 000 km koste mij 3600€ En ik heb nu een vw caddy cng . 30 000 km heeft mij 1600 € gekost. Dus 2000€ goedkoper. Dat is veel he. En dan moet je nog weten dat ik een jaar lang in Nederland diesel heb getankt waar het nog net goedkoper was. Zo blij met mijn aankoop. Echter ik zit nog te twijfelen of ik toch een trekhaak zou plaatsen. Ik mag 1300 kg trekken met mijn cng. En ik zou werkelijk een 1100 kg willen trekken. Zou het kunnen? Of beter niet doen? Ik ben maar bang dat ik hem toch stuk rij. En zou het zonde vinden.
 12. Ik rij nu bijna 1 jaar met mijn vw caddy . En ik kan 475 km op cng rijden met een kwaliteit van 90 % dat is namelijk het dichtst in de buurt om te tanken voor mij. In omstreken nog geen hoogwaardig gas voor helaas. En ik zou 120 km kunnen rijden op benzine maar ik geloof er niks van. Zeker niet op een snelweg. Toen ik naar Oostenrijk ben geweest heb ik een jerrycan van 10 l meegenomen. Omdat er toen sprake was van 4 m sneeuw. En ik zeker wilde zijn dat ik genoeg brandstof had. Gelukkig niet hoeven te gebruiken. Maar ik zie mijn benzinedeel echt als reserve en gok zelf maar op 50 km, als ik op de snelweg zit. Want je wil echt niet zonder vallen. In januari gaan wij naar Frankrijk en op 19 km zit een cng-tankstation dus geen zorgen voor mij. Maar als ik naar het zuiden zou rijden dan zou ik echt een jerrycan meenemen. Trouwens het lijkt mij niet goed om dan tot de laatste drup te rijden in verband met prut en zaksel.
 13. Super handig, daar kom ik genoeg langs. Anderzijds ga ik altijd trouw tanken bij de Esso in Turnhout nog nooit de Q8 geprobeerd. Omdat ik altijd standaard 28.50 kilo kan tanken in mijn 26 kilo-flessen. Prima deal zeg ik. Tegenwoordig zit mijn verbruik op 5.5 en met de airco volle bak aan zelfs maar op 5.6, ideaal. Mijne auto verdient zichzelf terug sinds ik van diesel naar aardgas ben overgestapt.
 14. straks word er een wedstrijdje gemaakt om mijne zonnebloem cng caddy te spotten. hahahahaha Grote kans op hoor. Ik rij 40 000 km per jaar door gans belgie en nederland. Omdat ik op de weg ben als paardensportmasseur. Ik kijk uit naar de foto. btw ik ben nog ooit zo vaak op korte tijd geflitst als met de cng caddy. en altijd waar ik maar 50 km/u mocht. grrrrr
 15. kitobeer

  Zomerbanden

  Tuurlijk wel. Ik ben in januari mijn auto gaan ophalen en mijn nieuwe all season banden gaan laten wisselen . En 4 dagen later naar oostenrijk gereden. Staan 3 sneeuwvlokjes op dus je mag er gewoon mee rijden. En we hadden 20 cm sneeuw met naar huis te komen de gps stuurde mij lekker de kleine weggetjes op ik dacht nog shit. Maar ik reed overal vlotjes door.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...