Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

kitobeer

Leden
 • Aantal items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door kitobeer

 1. @ darmgasrijder. Ik heb mijn caddy 1.4 cng verkocht in maart. Had 83000 km en werd deze zomer 4j oud. Hij had achteraan zelfs een een deuk erin en had gebruiksporen in de kofferruimte van de hond. Ik heb 16885 € gekregen. Verder had hij airco / cruise control / etc... Ik heb mijn wagen verkocht via wijkopenuwauto.be je geeft alle info in met foto's en je krijgt een bod. In mijn geval hebben ze mijn bod gewoon gegeven. Op minder dan 5 dagen na mjjn beslissing was mijn wagen verkocht.
 2. Af en toe kom ik hier nog eens kijken en 1x per week rij ik met mijn fiets langs de pompen om te kijken hoeveel hij staat. En donderdag stond de cng in turnhout bij esso 2,50€ de week daarvoor 2,70€. Ben nog steeds blij dat ik mijn auto verkocht heb. Ik heb na 38 dagen mijn 1000 ste km met de fiets erop zitten. Voor de nieuwsgierigen. Ik heb mijn auto aangeboden bij wij kopen uw auto. be was een vw caddy van 3,5 j oud en had 83000 km ik heb er nog 16883 € voor gekregen. Ik was dus dik tevreden. En heb totaal niet het gevoel dat ik er geld op verloren ben. Sterker nog bij de aankoop van mijn cng caddy heb ik ook een diesel caddy 11J goed verkocht bij wij kopen uw auto. Dus 3J zeer goedkoop gereden. Dat maakt mijn beslissing alleen maar beter.
 3. Mannen, het was mij een waar genoegen om hier af en toe mee te keuvelen. Maar ik ga het schip verlaten. Ik heb vanmorgend mijne vw Caddy cng met heel veel pijn in mijn hart verkocht. Ik heb nen hele goeie prijs gekregen wat maakt dat ik op het eind van de rit 3 jaar erg goedkoop heb kunnen rijden. En groen . En voortaan dus nog groener met de e- bike. BTw het was de 3de cng die deze week binnen kwam die verkocht werd. Hopelijk word het niet te duur meer voor jullie. De caddy met de zonnebloem aan de voorruit rijdt niet meer rond. Sluutjes.
 4. Mijn besluit is gisteren genomen. Ik verkoop mijn auto. En ik koop momenteel niets in de plaats. Beter weer is het vooruitzicht en tegen de winter zien we wel weer. Hier in turnhout 3,95 € en 4,39 € dat is 140 l voor nen volle tank. En dat normaal gezien 3X per maand. Zelfs 1x is al teveel tegen deze prijs. Nooit gedacht dat ik ooit op het punt ging komen dat de auto eruit kon.
 5. Turnhout esso was donderdagavond 2,65 € Turnhout Q8 was donderdagavond 3,30€ Maar het veranderd dagelijks dus geen idee. Ik heb bij de gibapp de nieuwe prijzen ingegeven en doorgestuurd dus die zijn vrij up to date. Inmiddels afgelopen woensdag alle sin een record tempo in orde gebracht om een leasecontract voor een elektrische fiets en deze heb ik vanochtend mogen ophalen. En de eerste 40 km zijn een feit dus ik heb vandaag aan de huidige prijzen 10 € verdiend Echt ik snap dat niet dat dit zomaar kan in belgie.
 6. Vanochtend offerte laten maken voor een E-Bike. Met de km vergoeding van het werk betaald de fiets zichzelf en kan ik deftig besparen op mijn cng kosten. Tis dat ik ene luxe kip ben en het nog niet eerder heb ondernomen. Maar nu gaat het toch gebeuren vrees ik. Je moet wat in oorlogstijden. Maar met een paard in pension en een stalen ros op de oprit moet ik knopen doorhakken.
 7. Net op het nieuws files aan de pomp. Ik denk ik ga toch ook nog gauw gaan. Ik heb hier in turnhout op 500m 2 keuzes om cng te tanken. Bij den esso stond hij nu 2,85 euro voor laag calorish gas. En bij de Q8 was hij nog niet aangepast en heb ik mijn tank nog even vol gegooid aan 2,15 euro. Gelukkig moest ik maar een 1/4 tank volgooien. Maar hoppa 20 €. Maar ik vrees dat ik vanaf volgende tank beurt op benzine ga overgaan. Ik heb een kaartje gemaakt met werkelijke kosten naar mijn verbruik. En nu zit ik echt op het kantelmoment. Afhankelijk uiteraard wat de benzine prijzen gaan doen. Zal dit weekend mijn fiets maar eens van stal gaan halen.
 8. Vandaag in Turnhout willen tanken. 1,85 bij de Q8 dus ik ben 200m verderop bij de pitpont gaan checken idem zelfde prijs. Nochtans is Q8 lange tijd goedkoper geweest dan Pitpoint in Turnhout. Ik heb dan maar Benzine getankt en aangezien ik naar geel moest was ik benieuwd hoe duur het zou zijn bij Dats. En daar betaalde ik 1,70 in geel. Ik vind het echt afzetterij. Voor mij word het nu goedkoper om benzine te gaan rijden. Ik woon 1 km van de pomp vandaan heb helaas maar 10 l ter beschikking. De Diesel en Benzine zitten hier op 1,54 dat is 20 ct goedkoper. Maar hopen dat het snel beter en warmer weer word en de prijzen weer flink zakken.
 9. Ik las het ook net. Daar omdat ik meteen naar hier door scrolde. Er staat letterlijk behalve voor wie er al van geniet. Dat zou toch geweldig zijn.
 10. En waar zou ik officieel dit kunnen achterhalen? Want dan is er nog hoop.
 11. Hebben jullie het over het plaatsen van een trekhaak bij een cng auto? Want ik wilde dit jaar ook graag een trekhaak op mijn cng caddy laten zetten. Echter kan dit niet vanwege de keuring waar je nooit door geraakt vanwege het missen van een extra draagbalk. Ik baal enorm aangezien ik in eerste instantie een caddy met trekhaak vanuit de fabriek een offerte had getekend. Echter was de offerte 2X verkocht en heb ik uiteindleijk een 2 de hands caddy met 6000 km gekocht van een half j oud. Zonder trekhaak met het idee om er alsnog een trekhaak onder te laten plaatsen.
 12. En nog steeds. Pomp 11 is nog altijd beschikbaar gelukkig en anders moeten we bij de buren gaan.
 13. Omdat er in het keuze menu een rode streep stond door pomp 12 en niet door pomp 11. Het is een pitpoint punt. Misschien kan ik het ergens melden ofzo?
 14. Ik den niet dat het in turnhout uit de leiding komt . Aangezien er een apart gebouwtje staat.
 15. We hebben nu al 3 weken bijna lock down. En ik moest vandaag voor het eerst gaan tanken. Tot mijn verbazing was pomp 12 leeg bij Texaco in Turnhout? Ik heb mijn auto dan maar gedraaid en pomp 11 genomen. Maar nog nooit meegemaakt. Ik heb ook geen idee hoe het aan de andere tankstations is. Merken jullie dat de bevoorradingen nu minder zijn omdat iedereen in zijn kot moet blijven? Ik moet nog steeds gaan werken dus ik blijf mijn km's maken.
 16. kitobeer

  Cng aankopen

  net terug uit normandie. Ik had maar 3 tankstations waar ik kon tanken. Bij eentje stond dat ik contact moest opnemen met de beheerder maar dat ik wel met alle kaarten kon betalen. Ik heb de gok gewaagd en kon er gewoon tanken hoor. Was wel een industrieel tankstation voor vrachtwagens maar dat ging gewoon perfect. Echter zit daar dan niemand. Maar knopjes indrukken en een pomp kiezen dat lukt me wel alleen. Hier In turnhout ben ik genoodzaakt om L gas te tanken. Ik rij hier met mijn rijstijl altijd max 475 km. Inclusief snelweg. In het terugkomen heb ik H gas getankt. Hij zal nu bijna op zijn maar ik ben in 1 trek naar huis gereden en rij heb nog over. Ik moet wel zeggen ik heb in Frankrijk zelf wel rustiger aan gereden dan hier bij ons vanwege de beperkte tankmogelijkheden. En dat is goed ook want je verbruik daalt gigantisch en je doet met gemak meer km's.
 17. Ik tank standaard 28,50 kg in mijn 26 kg flessen. In Turnhout altijd 90% gas. Ik klaag niet ik rij gemiddeld met mijn stijl en afstanden 475 km uit mijn tank. Ik Zit nu in Frankrijk en hier heb je 100 % gas. Wat 1,15 vaak kost. Ja ik rij verder echter ik let hier veel meer op mijn rijstijl omdat ik niet om de haverklap kan bijtanken. Dus ik tuf nu vaak tegen 100 km over de snelweg. En dat is super voordelig. Want je kan echt veel verder. Hij geeft zelfs 650 km aan. Nu heb ik nog niet leeg gereden omdat ik zorg dat ik bij mijn 2 keuze stations telkens passeer.
 18. Inmiddels zijn we 2020. Is er ondertussen al geweten wat men gaat doen met de wegentax?
 19. Ik heb mijn auto sinds afgelopen week exact 1 jaar. En ik heb weer 30 000 km gereden. Maar ik heb nu het werkelijke vergelijk kunnen maken tegenover mijn diesel. Ik heb 10 j met een vw caddy 1900 diesel gereden.30 000 km koste mij 3600€ En ik heb nu een vw caddy cng . 30 000 km heeft mij 1600 € gekost. Dus 2000€ goedkoper. Dat is veel he. En dan moet je nog weten dat ik een jaar lang in Nederland diesel heb getankt waar het nog net goedkoper was. Zo blij met mijn aankoop. Echter ik zit nog te twijfelen of ik toch een trekhaak zou plaatsen. Ik mag 1300 kg trekken met mijn cng. En ik zou werkelijk een 1100 kg willen trekken. Zou het kunnen? Of beter niet doen? Ik ben maar bang dat ik hem toch stuk rij. En zou het zonde vinden.
 20. Ik rij nu bijna 1 jaar met mijn vw caddy . En ik kan 475 km op cng rijden met een kwaliteit van 90 % dat is namelijk het dichtst in de buurt om te tanken voor mij. In omstreken nog geen hoogwaardig gas voor helaas. En ik zou 120 km kunnen rijden op benzine maar ik geloof er niks van. Zeker niet op een snelweg. Toen ik naar Oostenrijk ben geweest heb ik een jerrycan van 10 l meegenomen. Omdat er toen sprake was van 4 m sneeuw. En ik zeker wilde zijn dat ik genoeg brandstof had. Gelukkig niet hoeven te gebruiken. Maar ik zie mijn benzinedeel echt als reserve en gok zelf maar op 50 km, als ik op de snelweg zit. Want je wil echt niet zonder vallen. In januari gaan wij naar Frankrijk en op 19 km zit een cng-tankstation dus geen zorgen voor mij. Maar als ik naar het zuiden zou rijden dan zou ik echt een jerrycan meenemen. Trouwens het lijkt mij niet goed om dan tot de laatste drup te rijden in verband met prut en zaksel.
 21. Super handig, daar kom ik genoeg langs. Anderzijds ga ik altijd trouw tanken bij de Esso in Turnhout nog nooit de Q8 geprobeerd. Omdat ik altijd standaard 28.50 kilo kan tanken in mijn 26 kilo-flessen. Prima deal zeg ik. Tegenwoordig zit mijn verbruik op 5.5 en met de airco volle bak aan zelfs maar op 5.6, ideaal. Mijne auto verdient zichzelf terug sinds ik van diesel naar aardgas ben overgestapt.
 22. straks word er een wedstrijdje gemaakt om mijne zonnebloem cng caddy te spotten. hahahahaha Grote kans op hoor. Ik rij 40 000 km per jaar door gans belgie en nederland. Omdat ik op de weg ben als paardensportmasseur. Ik kijk uit naar de foto. btw ik ben nog ooit zo vaak op korte tijd geflitst als met de cng caddy. en altijd waar ik maar 50 km/u mocht. grrrrr
 23. kitobeer

  Zomerbanden

  Tuurlijk wel. Ik ben in januari mijn auto gaan ophalen en mijn nieuwe all season banden gaan laten wisselen . En 4 dagen later naar oostenrijk gereden. Staan 3 sneeuwvlokjes op dus je mag er gewoon mee rijden. En we hadden 20 cm sneeuw met naar huis te komen de gps stuurde mij lekker de kleine weggetjes op ik dacht nog shit. Maar ik reed overal vlotjes door.
 24. Is het echt. Vlak voor mijn deur. Heb jij nu al een krik inmiddels. Ik ben dat helemaal vergeten. Maar ik heb een lastige periode achter de rug na het verlies van mijn paard.
 25. kitobeer

  Zomerbanden

  Ik rij al jaren met all season banden van Good year . 89 euro geplaatst per band. Nog nooit geslipt. En ik heb met mijn laatste paar 80 000 km gereden. Die waren dan ook helemaal kaal op het laatst. Voor mij niks anders meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...