Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

Celen

Leden
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Celen last won the day on December 9 2019

Celen had the most liked content!

Community Reputation

21 Super

About Celen

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb jij H gas? Want 4,39kg haal ik nooit met L gas.
 2. Je zit normaal rond de 5 euro per 100km, dat klopt. In de zomer iets minder, in de winter iets meer.
 3. plankgas doe ik niet vaak. Gas is zo al snel genoeg op . Dus doorslippen heb ik nog niet voor gehad.
 4. geen Idee, trouwens nog bijkomende feedback. De sensoren van de Arona doen soms wel raar. In de file ziet die soms dingen die er niet zijn. Ik heb de indruk dat die zeer gevoelig zijn aan vuil.
 5. Nee, volgens mij bestaat er geen Arona TGI met DSG
 6. De wagen zelf rijdt zeer goed ja. Geen problemen mee. Nog geen spijt van
 7. Ik rijd ook al sinds augustus met deze wagen inderdaad 280km is het effectief (winter)bereik met L-gas (in de zomer zat ik rond de 5,4 - 5,5kg/100km, nu in de winter is dit 6kg) Met H-gas haal ik een 320km dacht ik. Het benzineverbruik ligt wel hoog heb ik de indruk wat best lastig is met een tank van 9 liter. (Deze kan je wel makkelijk vullen tot 12-13 liter en loopt dan nog niet over) Ik ben over het algemeen wel tevreden met de wagen. Een tank extra had wel welkom geweest. 14,3kg is weinig als je op L-gas rijdt. Voor de mensen die denken dat de boordcomputer nog bijleert en correcte voorspellingen gaat doen na een tankbeurt. Vergeet dat maar (al meer dan 4000km gereden): cng L-gas tanken --> BC zegt dat je er 240 gaat kunnen doen. Deze begint gewoon pas te minderen na 40km --> 280 dus benzine staat altijd op 100 na vol tanken. Ook daar begint die gewoon pas af te tellen als je effectief er nog 100 kan doen. de boordcomputer is dus echt wel slecht.
 8. Ik zal er eens tanken als ik daar passeer zo vaak moet ik niet aan die kant zijn. Die van Lommel is toch ook H-gas? (moest hij fatsoenlijk werken) Daar passeer ik wel soms. Om nu speciaal gaan om te rijden, dan kan ik beter op L-gas blijven rijden :p
 9. vorige donderdag gaan tanken. Kreeg maar 9 kg getankt ipv bijna 14 die er naar mijn schatting zouden moeten ingaan.
 10. hoe komt het dat iedereen hier onder de 4kg zit. Ik heb een Seat Arona van dit jaar en geraak amper onder de 5,5kg (L-gas) wel te verstaan volgens de boordcomputer.
 11. 5km van huis en jij spreekt van beperkte dekking? 5km is toch vlakbij?
 12. ja, heb dit reeds in een andere topic aangekaart. In het éne station werkt het wel en dan in een ander weer niet. Mijn vertrouwen is weg. Ik heb wel opgevangen dat Air Liquide er mee bezig is om hun stations ook open te zetten voor particulieren.
 13. Misschien eerst er voor zorgen dat ze ook werken! heb al koude douche gehad bij een AirLiquide station!
×
×
 • Create New...