Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Celen

Leden
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutraal

Over Celen

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Als je gelijkvormigheidsatest zegt dat het niet mag wordt je wagen ook afgekeurd bij de eerst volgende keuring. Ik spreek uit ervaring met een vorige wagen.
 2. tegen mij ook gezegd over de Arona Ik denk dat de verkoper iets zei dat dit met de plaats van de tanks te maken had. Gelijkvormigheidsattest gaf ook aan dat dit niet mocht.
 3. Celen

  Android Auto

  even terug komen op mijn vorige post. Blijkbaar hebben de auto's het wel maar blokkeert Google de app zelf in België. Ik heb wel volgende pagina gevonden wat de vorige posts met apk files kan aanvullen (stappenplan): https://tandemtech.be/android-auto-belgie-belgium-app-e91b0c817ee5
 4. Celen

  Android Auto

  Android auto bestaat wel degelijk in België. De Seat Arona die ik een paar weken geleden heb getest had dit ook, dus lijkt me sterk dat een nieuwe vw dit niet heeft
 5. Ligt het aan mij of is dit topic compleet zinloos? 😛 ik mis het doel denk ik?
 6. De Arona die ik in augustus heb is 14,3kg en 9 liter naft. Dubbel gekloot
 7. Kan er 37kg in een Caddy? Waar zitten die tanks dan?
 8. Wanneer ik ga werken passeer ik altijd een dats24 dus dat zal al zeker geen probleem zijn 😀. Ik maak me alleen zorgen als we deze wagen gaan gebruiken om op reis te gaan (Frankrijk) 😲. Dat zal dagelijks benzine tanken worden daar denk ik.
 9. Idd en ervaringen, verbruik. In afwachting van de mijne wel interessant om mee te volgen
 10. Foto in de garage genomen. Andere zullen moeten wachten nog
 11. Ik heb er normaal nog 2 jaar garantie op. Staat toch zo in de bestelbon
 12. Ik ben sinds enkele dagen nieuw op dit forum en zal binnen enkele maanden ook rond rijden met een wagen op cng. Ik heb de aanschaf gedaan van een demo wagen 'Seat Arona Move!' met enkele extra opties. Hij zal gedurende 3 maanden dus worden gebruikt als testwagen en kan hem dan gaan halen. In tussentijd probeer ik mee te volgen wat de aandachtspunten zijn en wat de verdere ontwikkelingen zijn.
 13. handige site precies. Thx. Even er van uit gaan dat je best alle 300km gaat tanken dus
 14. Heeft er iemand toevallig hier een realistischer beeld over het verbruik. Voor mij zal het in ieder geval een nieuwe aanpassing worden daar ik nu 1000 km kan rijden met 1 tankbeurt met mijn bedrijfswagen. Ik lees voor de Arona hier dan 400km, waar de info ook vandaan komt. Ergens anders lees je dan weer 260 km. Ik heb vandaag hier dus ook gelezen dat er L en H gassen zijn. Ik vermoed dat ik L gas zal hebben. Ik woon namelijk in Geel (wel maar 0,91 euro/kg bij DATS24).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...