Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Guidoh

Leden
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  2

Guidoh won laatst op 20 Mei 2017

Guidoh had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

8 Neutraal

Over Guidoh

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heb reeds meer dan 2 jaar een tweedehands van bij Tavenier,even wat problemen gehad binnen garantie,maar zeker een goede VW dealer,en goedkoop vergeleken met VW dealers in het Antwerpse.En zij hebben een erkenning voor installatie van CNG .Toch wel belangrijk als er iets deftig ooit aan de hand is.
 2. Guidoh

  gesloten ruimte

  Je kan altijd een gasdetectie plaatsen in je garage. Voor 50 euro heb je er zeker één, en wanneer er ooit iets moest lekken weet je het altijd.
 3. Zelfde probleem gehad,het is gewoon een electronische ontsteking laten vervangen en alles terug oké (best alle vier)of het probleem kan terug komen als je er maar een vervangt.
 4. Met mijn Touran tank ik 22 kg en doe er 490 km mee ?
 5. Guidoh

  Kosten/verbruik aardgas

  Beste,het zou mij verbazen dat je in gas-land Nederland meer dan 1euro zou betalen per kg.In België tank je aan deze prijs .Misschien heb je de prijs van LPG gezien.
 6. Guidoh

  Prijs CNG aan de pomp

  Total Hoboken 0,99 €/kg ?
 7. Guidoh

  Welke brandblusser bij CNG?

  Maar als hij ooit moest branden, ga dan maar lopen als het nog gaat. Nooit zelf proberen te blussen wegens ontploffingsgevaar ?
 8. Guidoh

  Onderhoud CNG wagen

  John, Normaal onderhoud om de 15000km zou voldoende moeten zijn volgens mijn garage VW.
 9. Guidoh

  Benzine 95 of 98 tanken?

  heel goede vraag omdat we weten dat de kleppen van een CNG-wagen voortdurend afzien van de weinige smering die ze krijgen van het droge aardgas. Ik denk 95 en kan je iets toevoegen om je kleppen extra te beschermen is mijn vraag extra aan iedereen?
 10. Persoonlijk zou ik zeggen vol is vol, al is er toch wel wat verschil in tankstations i.v.m. laag-en hoogrenderend gas. De druk bij lage ligt hoger dan bij hoog. Tank eens bij beide en vergelijk. Ikzelf kies hoogrendementsgas ? en geef mij ook de manier van vullen in Italië maar, veel rustiger en beter vol.
 11. Geen idee,de pompen die ik bezocht heb richting Italië waren beschadigd of stuk,en volgens info van routeplanner GDF kom je op plaatsen van particulieren die je mogelijk wel kunnen helpen tanken,maar niet in de nacht natuurlijk.Veel geluk en post maar waar je kon tanken.
 12. Blijkbaar doen er zich verschillende mogelijkheden voor zelfs na bijtanken cng start de wagen op benzine de ene keer en gewoon op cng de andere keer,op 50000km zijn de vier bobijnen naar de cilinders vervangen wegens stuk???het kwam door dat mijn wagen willekeurig overschakelde van cng naar benzine en omgekeerd.Zo viel er echt niet mee te rijden.Nog iemand zulke problemen?
 13. Reis tot Rome met CNG goed verlopen, in Italië kom je regelmatig stations tegen met de aanduiding Methaan, Frankrijk daarentegen heeft de meest kapotte stations en slecht onderhouden, afgelegen buurten met hoge graad van vandalisme. Zwitserland is OK, Luxemburg ook en nergens tankproblemen ondanks VW Touran maar geef mij maar Italië of België om te tanken, vooral het hoog rendement Methaan En neem de site van Gibgas niet al te serieus want sommige particuliere staan er ook op vermeld, gewoon aan pomphouder vragen naar de volgende.
 14. Dit jaar voor de eerste keer op vakantie met CNG ? hopelijk geen te groot avontuur? Italië heeft blijkbaar wel een andere aansluiting op de pomp en waar kan ik de omvormer vinden voor een VW Touran? Ik zal na onze reis jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen ?
 15. Ja zij zijn vervangen misschien is er daar iets fout gelopen de wagen gaat naar de garage voor nazicht
×
×
 • Nieuwe aanmaken...