Aardgasrijder.be wordt gesponsord door Mefirst! Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering? Vergelijk nu online de beste autoverzekering via Mefirst.be: de vergelijkingssite voor verzekeringen

niko

Leden
 • Aantal items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  5

niko won laatst op 29 Oktober 2017

niko had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

66 Super

Over niko

 • Titel
  Aardgasexpert

Recente bezoekers van dit profiel

818 profielweergaven
 1. CNG rijder gespot 2.0

  Ik ken iemand van Eandis die rijdt met een Combo cng (met lelijke sticker). Volgens hem heeft de Combo een tank van 11 kg, bij stadsverkeer is dit gelijk aan een bereik van 180-200 km!
 2. sme35i - Golf Variant golden bullet

  een heel mooie wagen! proficiat.
 3. CNG Tanken in Groot-Brittannië

  ik heb al 3 keer de ferry van Italië naar Griekenland genomen, met onze cng-wagen aan boord. En dit was geen probleem, ook geen beperkingen i.v.m. tankinhoud.
 4. met een volle tank, 15.7kgs Hgas van Aral - Merl in Luxembourg, 438 autosnelweg kms heb ik kunnen doen, onderweg naar Ardeche. Met ons 4 en een volle koffer, geen dakkoffer.
 5. CNG rijder gespot 2.0

  gisteren avond stond een caddy tgi, grijs of zilver, op de parking van Fitopia in edegem, met 'lelijk' sticker.
 6. jij hebt gelijk, kalm en positief blijven, het komt zeker goed met het vervangen van de tanks, alleen zo vervelend dat jij moet steeds op benzine rijden.
 7. mijn golf variant van 07/ 2016 heeft 2 composiete tanks
 8. CNG rijder gespot 2.0

  vandaag heb ik 6 keer gespot de A3 gtrons van Poppy in Antwerpen, 4 keer tss de leien en de schelde en 2 keer op de singel. mss de zelfde wagen(s), het nrplaat heb ik niet onthouden .Heel positief van een firma die pas begonnen is.
 9. Aankoop Skoda Octavia G-tec

  mijn overbuur heeft een octavia combi g tec en 3 jonge kinderen! voor op vakantie gaan gebruiken ze een dakkoffer en lukt het prima zei hij. Ik heb een kleiner koffer in mijn golf tgi als die van octavia gtec en lukt het ook voor ons 4(2 kindjes) op vakantie met de wagen.
 10. Tweedehandswaarde Golf Variant TGI

  op de site van vonderforst http://www.neuwagenkauf.com/ staat de golf variant highline tgi dsg vanaf 23950, is het prijsverschil tss een DE EU wagen en in BE verkocht VW zo klein geworden ?
 11. Tweedehandswaarde Golf Variant TGI

  op mobile.de staan een paar highline Golf Variant TGIs van 2015, prijs vanaf 17000, 2dehandsverkoop maar via garage (garantieperiode). het lijkt mij logisch dat je voor je wagen, 1000 eur minder mag vragen als de laagste garage-prof. vraagprijs. Dit heb ik ook gedaan voor mijn vorige wagen maar die heb ik kunnen verkopen voor 500 eur minder als mijn vraagprijs.
 12. de A3 G-TRONs van Poppy komen daar ook tanken, ik heb hen daar al 2 keer gezien en met huissticker!
 13. Tanken in Hongarije

  Het is wat duur inderdaad, maar aardgas uit Rusland is zeker H gas.
 14. Tanken in Hongarije

  is russisch gas? en wat kost daar een kilo?