Ga naar inhoud

niko

Leden
 • Aantal items

  201
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  5

niko won laatst op 29 Oktober 2017

niko had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

81 Super

Over niko

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

965 profielweergaven
 1. niko

  Aanpassing in configurator VW Golf TGI

  proficiat, supermooi! ik heb een golf variant tgi met het zelfde kleur, of is het licht grijs ? Mijn cng sticker staat ook op het zelfde plaats!
 2. niko

  Aanpassing in configurator VW Golf TGI

  @Golf Variant De 1.5 TSI 150 pk golfs staan al op de website-configurator van j&k maar geen enkele golf TGI gevonden, hoe heb jij die configuratie kunnen doen? Want €35 000 voor een golf variant TGI comfortline DSG lijkt mij heel duur voor een EU wagen van j&k. Ik had toen €21 800 betaald voor een highline (geen DSG).
 3. niko

  Aanpassing in configurator VW Golf TGI

  Afleveringskost heb ik niet moeten betalen voor mijn golf variant highline bij j&k (mss is het nu anders). De wagen naar België brengen heeft mij ook heel weinig gekost. Transport etc is niet nodig (ik schrijf alles in detail in een ander topic). Het is enkel de 2% btw verschil (op de netto factuurprijs) dat ik eigenlijk extra moest betalen bij het douanekantoor + 20 cent voor de import! In mijn geval was het in 2016 een prijsverschil rond de €2500 tussen een golf variant tgi highline van j&k (goedkoper) en dezelfde wagen in BE, maar zelfs voor €500 verschil zou ik nog hetzelfde doen. Een golf 1.5 TGI staat nog niet op de lijst van j&k maar die zal zeker komen, later zoals gewoonlijk.
 4. niko

  omschakeling naar H gas al in 2018 van start

  ja zeker maar als bij Total en zijn 2 cng pompen staan te wachten 3 A3 gtron van poppy en 3 dienstvoertuigen van stad antwerpen dan ga ik liever aan de overkant tanken
 5. niko

  omschakeling naar H gas al in 2018 van start

  als de planning van de omschakeling klopt dan hebben wij in 2018 al de eerste H CNG pomp in Antwerpen, die van Esso Maes in Kiel!
 6. ik zou zeggen, gewoon doen niet twijfelen. Mijn ervaring met j&k is heel positief, top service van bestelling tot levering, in 2016 was het 4 maanden wachten. Garantie is het absoluut geen probleem. Bvb bij mijn EU-wagen, een golf variant tgi, had ik een beetje vocht-condens in het achterlicht en dit werd vervangen en onder garantie in een merkgarage in Antwerpen.
 7. onderhoud van mijn wagen gebeurt in BE, uiteraard, bij een VW garage.ik had geen issues ivm garantie etc.
 8. niko

  Gasdrukregelaar piept

  ik hoor geen fluit of piep in jouw opname. Bij mij is het echt storend, het is niet te doen zonder radio/music als ik met cruise control aan het rijden ben op de autostrade of op een lang stuk 50 of 70 km/uur. In VW TPI 2036393/4 staat als oplossing de vervanging van het buisje van mijn vorige posts (slang voor de tankontluchting/koolstoffilter). Eind mei moet ik mijn wagen binnen brengen voor een service en zij gaan dit ook vervangen, fingerscrossing dat het daarna gedaan is met dit irritant geluid.
 9. niko

  Onderhoudskosten VW Golf TGI (Variant) (cng-aardgas)

  45000km is klein onderhoud of niet? wat heeft dit gekost?
 10. niko

  Onderhoudskosten VW Golf TGI (Variant) (cng-aardgas)

  volgende maand ga ik ook mijn wagen bij LAC brengen voor de service van 30 000. ik ben vergeten te vragen wat gaat dit kosten maar de pollenfilter vervang ik zelf.
 11. niko

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  het is maar 200mtrs tss de colruyt en de cng pomp van pitpoint in wommelgem, goed voor de concurrentie
 12. niko

  Gasdrukregelaar piept

  gelijk bij mij dus, het zou het volgende VW part nr moeten zijn: 04E 133 518 G Kan mss iemand met een 2017/2018 golf of polo -octavia- fabia checken of in zijn wagen een geribbeld of een glad EVAP-buisje steekt? is te vinden rechts van het koelvloeistofreservoir. In oktober 2017 had ik mijn wagen binnengebracht en na 1 week testen en checken hebben zij niets kunnen vinden bij de VW-garage in Kontich. ik ga vragen bij een andere VW-garage of dit wordt vervangen onder garantie want volgens iemand van briskoda zou het een FIX of recall zijn van VW maar ze vervangen dit buisje enkel als de klant dit vraagt. anders DHZ
 13. niko

  Gasdrukregelaar piept

  ivm dit issue (piep - fluittoon) heb ik wat extra informatie gevonden via briskoda en andere forums, blijkbaar komt dit voor bij verschillende TSI-wagens. Iemand heeft dit issue kunnen oplossen door het vervangen van een plastiek buis van het EVAP (evaporating emission system). Het gaat over de charcoal cannister ribbed hose. Die werd vervangen door een nieuwe, gladde rubberbuis. hieronder een foto van de ribbed plastiek buis van mijn wagen. @Lange_666 @Brembos is dat bij jullie ook zo een ribbed buis?
 14. gisteren 360km heb ik kunnen rijden met 15,3kg L gas. (getankt in Zoersel - lukoil) onderweg naar oost frankriijk, mijn cng tank was leeg net voor Nancy !
×