Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

wannes

Leden
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wannes

 1. Mijne skoda superb diesel gaf ook de olietemp hoor
 2. En nu iedereen die voorbije weken aan het zagen was er ene bestellen hé!!
 3. Esso Kielsbroek H-gas nog steeds 0,97€
 4. Bij Dats vosseschijnstraat staat er trouwens specifiek op de pomp dat het Lgas is.
 5. Dats Vossenschijnstraat: 11,xx aan 0,86€ BC geeft 80% Dats Botermelk: 9,xx aan 0,86€ Die calorische waarde bij dats is dus dikke zever.
 6. Met een budget v 10.000 euro gaat dat moeilijk zijn
 7. Als die facturatie via die WEX services van Total komt: GEEN papieren factuur vragen want dat kost u nen euro of, even uit het hoofd, 6-8
 8. Even gekeken bij Pitpoint punt NL en er is sprake van een KORTING op de maandelijkse kost. Laat maar.
 9. En anders moet Pitpoint eens duidelijk zijn over de multimerkenkaart waar geheimzinnig over gedaan wordt. Pitpoint is een dochteronderneming van Total, maar de enige Pitpoints waar ik regelmatig tank zijn die van Esso ....
 10. Nee natuurlijk niet Ik tank meestal waar ik een factuur krijg. En af en toe, als het niet anders kan, ergens waar ik geen factuur krijg. Is Bruno Tessenderlo een optie? Vlakbij (ook aan de snelweg), Hgas, goeie druk, goeie prijs. En een heel proper station! Daar tank ik met een Maes of Romac kaart.
 11. Bij Total heb ik nog geen kaart gezien zonder maandelijkse kosten. Daarom heb ik een Maes-kaart. Gratis en toch een vrij groot netwerk (Maes, Esso, shell, octa+, ...)
 12. CNG als transitiebrandstof : ja, tot er eindelijk deftige hoeveelheden bioCNG worden aangemaakt ipv wat gerommel in de marge.
 13. Tussenstukken: die bestaan, maar als je naar de prijs kijkt is uw goesting al over
 14. Oprit was nog niet open trouwens.
 15. Ik heb daar paar dagen geleden getankt en het meterke ging een eind boven de 200 (zelfs > 210)
 16. Geen ontvangstproblemen. Die logos waren ook een probleem op mijn skoda superb toen de vrt overging van dab naar dab+, dat is nooit in orde gekomen, ook niet na contact met vrt.
 17. Papieren aanvraag en domiciliering is bij bijna allemaal zo hoor. Waar ik bij van mn stoel viel is dat je bij Dats een pincode van 2 cijfers kreeg. Wasdanu !?
 18. Mooi dat ze maar blijven komen. OFF TOPIC vraagje: Hoe komt de info met betrekking tot NIET pitpoint tankstations bij jullie? Specifiek: Bruno LNG/CNG Tessenderlo staat niet in de app.
 19. Oh waar? Want heb prijs gevraagd bij vw en dat is 250€
 20. Ik kan in mijn caddy niet specifiek een aardgasstation kiezen als ik op tankstations kies. Misschien in recentere versie wel, want ik zag het al in een (denk ik) octavia in de showroom.
 21. Caddy Maxi CNG is OF 7pl OF trekhaak, niet beiden. 5pl met bol staat hier voor de deur.
 22. Jammer genoeg geen publieke reageer knop, want inderdaad, de audi a5 lijkt me een wagen die vooral als bedrijfswagen gekocht gaat worden en er wordt langs geen kanten over de fiscale aspecten gesproken. BIV en verkeersbelasting Aftrekbaarheid Lager voordeel alle aard
×
×
 • Create New...