Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

wannes

Leden
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wannes

 1. Ik heb alleen een Maes tankkaart, geen Pitpoint multimerkenkaart [emoji56]
 2. Nee dat kan niet, because Frankrijk.
 3. Nu jullie app nog updaten [emoji56]
 4. Ok, ik had niet gezien dat er ne caravan achter hing 😀
 5. Just asking: met een caddy maxi heb je toch nog genoeg gas over als je van nancy naar dijon bent gereden? Is het dan even bijvullen omdat er daarna niks meer komt? (Eerste lange trip op cng aan het plannen)
 6. wannes

  Dillema voor nieuwe wagen

  Idd. Vosseschijnstraat (achter Decathlon/Kinepolis), prijs van L voor wat H zou moeten zijn. Ik zal eens helemaal leeg rijden en dan zien wat de VAG boordcomputer er van vindt.
 7. Ditto, reeds op benzine ah rijden, dus tank helemaal leeg en er daarstraks slechts 30kg in gekregen (Caddy Maxi is 36kg denk ik?)
 8. wannes

  Benzine

  Of een zoekfunctie. Oh die is er al !
 9. wannes

  Benzine

  Of met een halve bak naft rond te rijden. Als hij dan vervallende is een andere helft bijtanken. Is die eerste helft ook weer een jaar goed. Nu ja, tzal wel opgeraken als ik eens naar Frankrijk bol [emoji849]
 10. wannes

  Dillema voor nieuwe wagen

  Antwerpen. De caddy trekt goed genoeg hoor, maar het is geen gti natuurlijk
 11. wannes

  Dillema voor nieuwe wagen

  Maar af fabriek is er gene GTI ;-(
 12. wannes

  Dillema voor nieuwe wagen

  Golf GTI en aftermarket cng in laten steken? [emoji41]
 13. Ik rij nu een maand met Caddy met DSG. Als ik rustig gas geef valt dat goed mee. Het is bij de kickdown dat hij, uiteraard, wat terugschakelt. Maar het is vooral vervelend bij net iets meer dan rustig gas geven en hem per toeval laten terugschakelen.
 14. Het is vooral dat het dan nog eens 70% is. Gelukkig passeer ik woensdag in Heverlee, kzal daar wel bijvullen
 15. Tweedehands Caddy Maxi 05/2017 met af fabriek trekhaak. Op het gelijkvormigheidsattest: ongeremd 750, geremd 1350. Op keuringsbewijs : 750/750, dus ik ga volgende keuring eens een klapke doen. [emoji849]
 16. Stond gisteren en daarstraks in service (rood in de app). Nu niet meer, maar eens ter plaatse blijkt dat het toch niet ok is.
 17. Is toch gewoon een optie bij aankoop om type van de achterkant te laten? Dacht zelfs gratis optie.
 18. wannes

  H of L

  Is er eigenlijk een manier om voor je tankt te weten of je H of L tankt? Los van de prijs, welke wel een indicatie geeft, maar geen zekerheid? Ik ben nu gaan tanken in Wommelgem (L) en in Hoboken (Esso, H?). De pitpoint app geeft geen duidelijkheid over hun eigen stations, wel over /sommige/ andere
 19. Yes lijkt te werken Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 20. Hoi! call me stupid, maar ik vind niet hoe ik dit forum kan lezen via tapatalk. iemand?
 21. Ik zal eens contact opnemen met VW garages nét over de grens met de Oostkantons. Ik kan me niet indenken dat dat GEEN dagelijkse kost zou zijn.
 22. Merci, zo op het eerste zicht: zelfs als ik de Belgische BTW erbij tel gaat dat toch nog een paar duizend euro goedkoper zijn.
 23. Eens aan het kijken naar het prijsverschil in BE<->DE, maar ik kan daar geen CNG modellen configureren (op de volkswagen site). Caddy Maxi, alleen TDI beschikbaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...