Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

wannes

Leden
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

wannes last won the day on March 2

wannes had the most liked content!

Community Reputation

58 Super

About wannes

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kheb efkes met gibgas gemaild zodat het station erop staat. Als er nu nog even iemand wil gaan tanken, dan staat de prijs er ook mee op (Het zou handig zijn moest G&V dat zelf even allemaal in orde brengen)
 2. Ik zou ook in Eupen nog even vol gooien. Dat is dichtsbijzijnde
 3. Probeer toch maar een Romac kaart aan te vragen. Dat kan snel gaan. In Chalon-sur-Saône is er niks meer dacht ik, net zoals in Macon.
 4. Dat is daar H+ In december nog fameus staan vloeken om die koppeling terug los te krijgen. Om 5u snachts ... Half uur aan het sukkelen geweest.
 5. Pomp in Macon (in december nog wel getankt) is nu weg
 6. Gnvert heb ik gewoon met visa/mastercard getankt , NIET met bancontact/maestro! Air liquide is met Romac
 7. Parijs, Limoges, Toulouse, Figueres, Barcelona, Tarragona, Valencia, Murcia. Lijkt me te doen. Is dat een omweg toch gewoon op benzine/diesel: ja Sowieso Romac kaart aanvragen (gratis) dan kan je ook tanken in de air liquide stations in Frankrijk en nog twee stations in omgeving Barcelona. Frankrijk: dus ook visa/MasterCard ipv bancontact/maestro voorzien
 8. Het station in Macon staat niet langer op gibgas of op Pitpoint!?
 9. Ik heb ook al wel eens 70% gehad na tanken (Esso Wommelgem). Buiten dat dan sneller op is en wel een dure tankbeurt was geen issues eigenlijk.
 10. Alle verschillende modellen kan niet veel werk zijn hè
 11. Geen idee of er achteraf geplaatst kan worden maar ik heb een Caddy maxi 2017, CNG, vijf zitplaatsen (geen zeven!) met niet-afneembare trekhaak. Er zijn drie variabelen: - CNG - zeven zitplaatsen (derde zetelrij) - trekhaak Je moet één van die drie laten vallen, heeft te maken met bevestigingspunten onderaan de wagen. Achteraf plaatsen: informeer eens bij Carloma in Wommelgem (bij Antwerpen) trekhaakspecialist
 12. Ja, maar dan heb ik geen factuur :-) Nu heb ik een Dats24 tankkaart met superveilige pincode van twee cijfers, die dan nog eens niet gewijzigd kan worden ........
 13. Daarnet geweest. Pomp 3 en 4 (de middelste). Brolgas aan 0,79. Papieren doekjes en ontsmettingsgel aan de betaalterminal.
×
×
 • Create New...