Ga naar inhoud

wannes

Leden
 • Aantal items

  188
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

wannes won de laatste dag op 6 september

wannes had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

wannes's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

72

Reputatie

 1. G&V Antwerpen Haven ondertussen 1,199 geworden voor H+ Nog steeds een koopje
 2. G&V Rolande Antwerpen Haven: H+ aan 1,09 !!! (3/10/21) Normaal zo niet van het rondrijden om te gaan volgooien, maar 1,4 op het Kiel of dit, met die 37kg van de Caddy is dat al eens de moeite.
 3. En dat is ook Maes, al geven ze de tarieven niet mee op hun eigen site …
 4. Londerzeel H+ was gisteren nog steeds 1,1
 5. Als ge daar staat loont het misschien de moeite om tot aan de Dats op de Krijgsbaan te rijden
 6. 1,6 voor bioH in Bordeaux
 7. Volgens het Waals facebook forum zou je met een DKV-kaart bij Engie kunnen tanken. Als ik die wil aanvragen kost dat 2,5 euro per maand. Als ik ze aanvraag in het Frans is het gratis ... Niet aangevraagd en zonder op stap gegaan. Zelfs zonder Visa (en chequeboekje) naar Frankrijk geweest (de horror)
 8. Even terugkoppelen: Heenrit: Endessa Wissous, maestro-kaart Naturgy Poitiers: Romac Airliququide Cestas: overgeslagen, het was al aan de late kant en er zat nog voldoende in Terugrit: Airliquide Cestas: met Romac aan 1,6 euro / kg, maar met koeiescheetjes, dus voor de goede zaak Poitiers: er is een kieke dat vergeten is de slang los te maken, dus heel het spel staat scheef, en met linten rond. Op hoop van zege (en op een stukje benzin) naar Wissous (tussendoor alleen Engie en AS24, en dat is met aparte kaarten) Wissous: maestro, ze plakken die dodemansknop wel graag af met tape in Frankrijk. De tankbeurt begint dan niet, je moet ze even uittrekken. Al bij al ok dus. Volgend jaar verder tot in Spanje? :)
 9. @Kris81 dat is het idee, geen range anxiety, en genoeg cng in de tank om te terugrit aan te vangen. Thx all!
 10. Route richting regio Landes met Caddy Maxi: Vertrekken met volle tank, dat is normaal gezien > 600km zéker bij rustig rijden. Geplande tankbeurten: - na 370km Endessa Wissous (Backup Engie Marcoussis, als zou het kunnen dat je daar tankkaart voor moet hebben) - 380km verder: Naturgy Poitiers - 250km verder: AirLiquide Cestas (Romac is ok) Plan is om elke keer te tanken, ookal kan ik er gerust eentje overslaan. Wil het risico niet lopen dat de volgende niet werkt. Opmerkingen ?
 11. Op de franstalige Facebookgroep zegt men dat de engiegnvert stations op termijn GEEN gewone kaart meer gaan aannemen. Met een dkv kaart zou het wel gaan. Zucht
 12. Zoals in de vosseschijnstraat. L-gas, maar volgens de calorische waarde op de site H-gas. Volgens mijn boordcomputer wel degelijk L
 13. Klein gaatje in de cilinderkoppakking zeker?
 14. Gisteren gaan tanken. Prijs nog altijd 0,86 voor H+. Maar wat een rare pomp. Eerst een hele tijd aan 100 bar heeeel traag volpompen. Net als ik het ging opgeven toch maar even aan 200bar wat sneller, op dan terug te zakken naar 100 enzoverder. Goed als ge er in de buurt zijt, maar echt veel voor omrijden zou ik niet doen wegens onbetrouwbaar. Dats vosschesschijn is wel duurder voor dan nog eens L gas. Moeilijke keuze.
 15. 0,8€ voor H+ en perfecte tankbeurt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...