Ga naar inhoud

wannes

Leden
 • Aantal items

  177
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  4

wannes won laatst op Januari 31

wannes had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

70 Super

Over wannes

 • Titel
  Gedreven lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zoals in de vosseschijnstraat. L-gas, maar volgens de calorische waarde op de site H-gas. Volgens mijn boordcomputer wel degelijk L
 2. Klein gaatje in de cilinderkoppakking zeker?
 3. Gisteren gaan tanken. Prijs nog altijd 0,86 voor H+. Maar wat een rare pomp. Eerst een hele tijd aan 100 bar heeeel traag volpompen. Net als ik het ging opgeven toch maar even aan 200bar wat sneller, op dan terug te zakken naar 100 enzoverder. Goed als ge er in de buurt zijt, maar echt veel voor omrijden zou ik niet doen wegens onbetrouwbaar. Dats vosschesschijn is wel duurder voor dan nog eens L gas. Moeilijke keuze.
 4. 0,8€ voor H+ en perfecte tankbeurt
 5. “Vul daar gewoon iets in, das niet belangrijk” Dan moet het er niet staan ook ni hè. En zeker niet daaronder nog eens een vinkje dat ge dat volume bevestigd !!
 6. Nu nog een tankkaart van q8 voor mensen met btwnr waar ge op het formulier NIET een af te nemen aantal liter moet opgeven (met een minimum van 500)
 7. Iemand heeft het al gemeld via Facebook (waar ze sporadisch meelezen) Schone prijs daar, als het werkt.
 8. Ik zag er daarstraks ook ene staan aan de brico in Antwerpen. Ziet er van buiten alvast mooi uit. Daarna aan de Dats in de haven: Caddy Maxi en Caddy van tStad met twee arbeiders die nog nooit CNG hadden getankt. Poppy Seats die eens kwamen voltanken en een Ssangyong Tivoli. Ik ben maar gestopt met tanken na 20kg want de compressor kon het precies niet bijhouden en dat ging nog een half uur duren voor een volle tank.
 9. wannes

  Chinese CNG

  Doe me dan maar ne subaru
 10. Ik heb bij de Engie stations (twee jaar geleden) gewoon met visa betaald. Tenzij dat veranderd is, geen speciale kaart nodig ?
 11. Q8 Ranst richting Limburg: Tankdop links (vw caddy) geen probleem, gewoon autos volgen. Tankdop rechts (???): langs de vrachtwagens of voorbij de pompen en even achteruit
 12. Bij GV in de haven nog ,86 voor H+ Pomp wel stuk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...