Ga naar inhoud

Combo

Leden
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Combo won de laatste dag op 26 april 2016

Combo had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

3.607 profielweergaven

Combo's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

10

Reputatie

 1. Heeft er ooit al iemand een Opel Combo cng gezien? Ik denk dat ik de enigste ben in België
 2. https://gocar.be/nl/foto/nieuwe-auto/De-nieuwe-Opel-Combo-Life-2018-11739437 Eerste fotos van nieuwe opel combo life, nu het nieuwe zusje van "berlingo" en "partner", nog geen uitspraak over motoren maar er zouden voor 99 procent die van de psa-group gebruikt worden, en vermits die geen cng-motor hebben bestaat er weinig hoop dat er één komt, maar de hoop sterft als laatste zeggen ze
 3. Deze sleutel is constant in werking, hij zendt altijd een signaal uit dus hij gebruikt altijd energie. Hoe ik dat weet, ik heb vorige week toevallig nog een programma op dt.tv gezien en daar hebben ze een test gedaan met deze zogenoemde keyless sleutels. Het komt erop neer dat je de deuren evengoed open kunt laten staan. Hoe doen ze dat nu : er wordt een softwareprogramma op de laptop gezet, is op internet reeds te vinden, laptop gaat in een tas, de persoon gaat bvb achter u staan aan de kassa van supermarkt, vermits de sleutel uitzendt, ontvangt het programma de code, een ander programma versterkt alles en zendt alles aan een ander persoon buiten die met een ontvanger zit, hij stapt in en rijdt ermee weg. Ze hebben dit zo gedaan met iemand die niets vermoedde. Dit was een kwestie van seconden, enig pluspunt is dat dit niet voor de gelegenheidsdief is maar voor de professionals die op bestelling werken. Ja, ja de vooruitgang.
 4. Zijn dat al composiettanks, ziet er wel zo uit , hier is wel over nagedacht die tanks zijn precies volledig afgesloten van de weersinvloeden ---- roest ---- ,als natuurlijk van staal zijn.
 5. Ikzelf rij met een Combo Tour en ben er best tevreden mee, ruimte zat. Alleen zit het verbruik iets aan de hoge kant - 5,5 à 6 kg/100km - dit tegenover de rest van het forum, maar als je naar het geld moet zien is het de goedkopste oplossing om met cng te rijden. Hij is trouwens niet meer te configureren op de site van opel ,vorige week toch niet, ik denk dat er binnenkort een nieuwe aankomt dat was in 2016 al gepland in samenwerking met de psa-group maar dat werd even in de frigo gezet. Heb ergens in Duitse krant al een foto gezien, zag er veel beter uit, misschien ook eens nadenken van een 2dehands in te voeren vanuit Duitsland, succes.
 6. Zeker ook eens bij ATB in wilrijk boomsesteenweg bellen: is veruit de goedkoopste dan bij mijn garage--- 1000,0 € en bij ATB 440,0 €. Is wel een vaste trekhaak en -750 kg.
 7. En toch kan jou niet in alles gelijk geven en zeker niet bij de opelconfigurator deze find ik een van de beste, alles is overzichtelijk gerangschikt gewon van boven naar beneden van links naar recht en vooral je kunt zien wat er allemaal inzit bij elke uitfustingsniveau en wat het beste is ,de prijs die je krijgt is de prijs die je moet betalen voor iederen het zelfde de enigste marge die er is is de evtl. Overnameprijs van u ouwe wagen,ikheb al 2 keer een nieuwe opel gekocht en telkens verschilende garages afgelopen en het was overal het zelfde verhaal.het is toch normaal dat bepaalte motoren niet in elk model angeboten word ,bij geen een merk
 8. @Koen C je moet eerst het uitrustingsniveau kiezen. Alleen bij "edition" en " innovation" is het te verkrijgen.
 9. Dit word ingevuld in je onderhoudsboek en als daar niets staat met datum en stempel en je hebt iets voor de aanspraak op de garantie dan kan je er naar fluiten ---dus garantie verlopen. Ik ken een verhaal van een opel zafira, hij was drie maanden over het jaaronderhoud en op 70000 km ging de distributieriem defect dus totaalschade voor motor. Opel heeft dit als reden gebruikt om niet tussen te komen en dit in garantieperiode en je bent uitgepraat. Begin maar eens een proces tegen die mannen.
 10. En de werkuren he 1,3u x59,00---76,7 x21% btw olie 3,5 l x 13,85 filter 16,8 carterstop 1,35 klein material 7,5 ruitenvloeistof 1,65 en dan nog de btw erbij ja het leven is duur
 11. Hoi vermits je enkel de schuifgeleiders nodig hebt kun je eens gaan zien bij Van Raemdonck, Antwerpen, Montignystraat nummer weet ik niet, maar is niet te overzien die hebben zoiets of ze kunnen het bestellen. Ik heb onlangs ook speciale geleiders nodig gehad en die mens doet daar een catalogus open om u tegen te zeggen. Je kunt je niet voorstellen wat er allemaal bestaat. Wij hebben toen een half uur gezocht maar toch gevonden ik denk dat het jouw adres is. veel geluk
 12. Combo

  Verbruik Fiat Doblo

  Hoi eddy ik rij wel met een opel combo maar de auto is hetzelfde als een doblo met ook dezelfde motor (bj2016) ik moet zeggen dat je verbruik aan de hoge kant is, zeer hoog zelfs!.. als ik l-gas tank dan kom ik iets van 280km. normaal tank ik altijd h-gas in hoboken en ik ga nu mijn record breken met 330km op 17kg een stoomtrein is een cng auto alleen als het zeer koud is (door condens) bij mij is dat ook zo met de indicator ---aangeven terugschakelen in neutraal. bij fiat is er geen verbruiksaangave ---is dit wel echt nodig??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...