Ga naar inhoud

Jozef

Leden
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Jozef won de laatste dag op 7 augustus 2017

Jozef had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jozef's prestaties

Nieuweling

Nieuweling (1/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

10

Reputatie

 1. THX! Ik zal m'n wedervaren nog wel delen als ik de auto heb (normaal deze week)
 2. Bedankt voor jullie reacties, allemaal. Tja, alles in acht genomen heb ik de knoop toch al doorgehakt. De onmiddellijke beschikbaarheid van de wagen was een groot voordeel, daar er met mijn Multipla niet meer te rijden valt zonder grote kosten (olie, banden, servo, ontkoppeling...). Ik heb ook eens gekeken op de Duitse site die onze forumbeheerder heeft aangeraden, maar ik zag toch niet echt interessante aanbiedingen momenteel. Plus dat ik het niet echt zag zitten om me naar Duitsland te laten voeren om daar te kiezen, ik weet er ook zo weinig van... En inderdaad, de Combo is niet meer te configureren, nieuw, ze verkopen enkel nog de demomodellen. Ik besef dat het altijd een illusie is als een garage je een "aanbod" doet, je betaalt altijd meer dan als je zelf alles uitzoekt, vermoed ik. Voor mij spelen service en vertrouwen echter ook een rol. Ondanks dat de man wellicht goed zijn boterham verdient met de verkoop van deze wagen (dat is hem trouwens wel gegund, vind ik) straalt hij met zijn garage vertrouwen uit. En ja, I agree, de Multipla is de op 1 na lelijkste wagen op aarde ( de eerste versie is de nummer 1 ;-) ) en de Combo/Doblò mag voor mijn part ook in de top 10 van lelijkste wagens, maar bon, ik ga niet meteen voor de uiterlijke schoonheid, eerder voor de innerlijke (CNG) De Caddy en Caddy maxi vond ik veel aantrekkelijker, maar die waren ook wat te duur voor mij... Intussen bereid ik me voor op het record Zuinig Rijden Ik zal braaf het schakelprogramma van de boordcomputer volgen... Groetjes allemaal!
 3. Hoi, fijn dat jullie mijn bericht meteen beantwoorden. Dank je! Ik reed vroeger met een Fiat Doblo, diesel. Intussen 2 jaar met een oude Fiat Multipla, diesel. Die moet weg wegens te grote acute herstelkosten. We zijn een gezin van 4 dus ik moet geregeld 4 personen vervoeren. Daarbij heb ik een grote laadruimte nodig voor muziekinstrumenten (muzikant, concerten...) Dus de Doblo of Opel Combo is ideaal qua wagentype. Ik had een trekhaak de voorbije 2 jaar maar heb die maar 2 keer gebruikt, dus dat vind ik niet zo belangrijk. Nu, wat CNG betreft, ik had 3 criteria voor mijn wagen: laadruimte, 4 personen en zo ecologisch mogelijk. Als ik aardgaswagentjes of aardgasbussen zag rijden was ik stiekem toch altijd een beetje jaloers of voelde ik me toch steeds oncomfortabeler met mijn rokende dieselwagen... Ik heb alles bekeken qua opties: elektrisch, waterstof, maar inderdaad, nog veel te duur, te lage actieradius, zéér beperkt aanbod. Ik zou nog twijfelen CNG of LPG waarbij LPG als "restproduct" en naar prijs toe mijns inziens ook wel een verantwoorde keuze zou zijn. Ik heb in mijn leven misschien nog maar 5 keer in een ondergrondse parkeergarage geparkeerd, dus daarvoor zou ik het niet moeten laten... Enfin: intussen zag ik dus een interessante aanbieding van een Opel Combo Tour, CNG demowagen met 1000 km, 1 jaar oud, aantrekkelijke opties voor dezelfde prijs als een nieuwe Fiat Doblo, zelfde motor, minder luxueus, en met een levertijd van ongeveer 3,5 maanden. Het wordt dat, of een 2e hands benzinewagen die ik zou willen laten ombouwen met LPG... Maar toch voorkeur voor de nieuwe CNG-wagen... Any advice?
 4. Hoi iedereen, ik ben nieuw . Volgende week koop ik misschien een nieuwe wagen. Is een Opel Combo Tour een goeie keuze volgens jullie? Iemand ervaring met cng-wagens van garage Deketelare in Veldegem (Torhout)? Benieuwd!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...