Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Darmgasrijder

Leden
 • Aantal items

  167
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  7

Darmgasrijder won laatst op 29 Mei 2017

Darmgasrijder had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

67 Super

1 Volger

Over Darmgasrijder

 • Titel
  Aardgasexpert
 • Verjaardag 25-03-1984

Recente bezoekers van dit profiel

930 profielweergaven
 1. Vanmiddag eens even naar Bart Hellings gebeld en gevraagd wat daar een klein onderhoud zou kosten. Dit was tussen de 141 en 152 €, lag eraan hoeveel liter er precies in ging. Volgend jaar mooi daar een afspraak maken voor mijn 30000 km beurt. Bij Willems zijn ze een klant kwijt in ieder geval.
 2. Vandaag ook met m’n Caddy Maxi naar Willems gereden voor de eerste onderhoudsbeurt en ook ik zit boven de 200€. Ga ze morgen ook bellen ivm de Longlife olie, het is mij nu wel duidelijk dat ze goed genoeg weten dat er gewonen olie in moet en dat ze toch de Longlife aanrekenen. En iets zegt me dat ze er ook gewone olie indoen en dus extra verdienen. Indien de garantie zoals hier al gezegd werd niet vervalt bij een andere garage ga ik eens vragen wat het bij m’n vorige garage zou kosten en volgende keer daar gaan.
 3. Ja hij blijft hangen aan dat kabeltje, maar zoiets zat er ook aan bij m'n vorige auto maar alsnog kon ik de afsluitklep ophangen aan de benzineklep. Nu moet je dat ding tgn je auto laten hangen ?
 4. Ff off topic. In de handleiding staat dat je de benzine afsluitklep kunt hangen aan de daar voorziene bevestiging. Welk moet dit dan zijn want ik zie niks waar ik dat ding aan kan haken/hangen.
 5. Mss dat de sticker van in de video van x aantal jaar trg is en tonngeldig was.
 6. Staat volgens ook bij de uitleg van cng tanken op de pomp dat je de noodstop moet gebruiken in geval van.
 7. Moest in Bree zijn dus maar ff gestopt om wat foto's te nemen. Duidelijker als dit kan niet tenzij je zelf gaat kijken.
 8. Geloof het wel ja. Zou zeggen ik zal volgende keer eens kijken maar vermoed dat gij eerder trg aan de pomp staat als mij ??
 9. Handiger wel maar niet zo grappig ? Weet het zelf ook nie meer maar heb em wel al gezien.
 10. Ik had gisteren nog een mail gehad omdat ik het gemeld had aan Dats en had gevraagd of ze een mail wilden sturen als het gemaakt was. Nu had @Aardgasrijder gisteren al gemeld dat het weer in orde was en ben ik gisteren gaan tanken maar kreeg vandaag nog antwoord van Dats. Wat ik een paar berichten terug had geschreven blijkt ook nog zo te zijn.. "Geachte, Ons station is opnieuw 100% in dienst ook voor de cng. Blijkbaar had er iemand de noodstop ingeslagen. Dus er kan opnieuw tenvolle cng getankt worden, sinds gisteren zijn er opnieuw volop cng-tankbeurten. Met vriendelijke groeten"
 11. Met andere woorden ik kan eens polsen om een vergoeding te krijgen voor de keren dat ik benzine heb moeten tanken? ??
 12. @Aardgasrijder ge zijt gewoon een wannabe caddy eigenaar, van zo'n ruime superbolide kun jij alleen maar dromen. Heb tussen de wind en de bomen gehoord dat de Caddy Maxi volgende keer op het autosalon bij de dream cars komt te staan ?
 13. M'n benzine van gisteren is op 50 km max resterend ook weer bijna op na gisternacht getankt te hebben. Dat ze dan verdomme nog 2 cng pompen bijzetten in geval er ene wegvalt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...