Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Krokodyly

Leden
 • Aantal items

  44
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  3

Krokodyly won laatst op 29 Maart 2018

Krokodyly had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

54 Super

Over Krokodyly

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Problemen zouden opgelost zijn. Nog niet in de auto gezeten ondertussen. Dat van olieservice zou een 0 te weinig zijn geweest bij handmatig ingeven id garage. Dat de taal verandert zou te maken hebben met de sleutels: elke sleutel heeft zijn eigen taal. En bij gebruik van een andere sleutel moet deze dus eerst nog in Nederlands gezet worden.
 2. Oké bedankt voor de info allemaal. Morgen eens voor bellen. Ook verandert de taal naar Duits precies na x aantal tijd of kilometers... Geen flauw idee hoe dat kan maar vorige week toevallig gemerkt dat ineens alles in Duits stond op dashbord scherm. Dacht toen misschien verzet te hebben per ongeluk met te prullen in alle instellingen. Daarstraks weer opgemerkt dat het in het in het Duits stond. Heb er gisteren een fietsenrek opgezet en dat vorige week ook wel eens ergens snel aangesloten om verlichting te testen, dus misschien dat het enkel gebeurt bij aansluiten van de aanhanger pries.
 3. Onze caddy is intussen iets meer als een week op de baan en gaf rond 600km een melding bij het starten in de aard van ‘Olieservice nodig’. Bij instellingen gaan kijken en hier stonden twee aftellers: eentje die aftelde vanaf 15.000 km en eronder eentje die op -600 stond. Heb deze gereset en de melding was weg. Nu kreeg ik deze melding gisteren weer, gaan kijken naar km-stand en deze was rond de 1300 toen. Lijkt dus terug te komen om de 600 km. Is dit iets dat standaard is? Gaat dit blijven terugkomen om de 600 km of heb ik dit misschien verkeerd gereset? ( de 0.0 knop induwen, autosleutel in contact draaien, knop loslaten en bevestigen via boordcomputer).
 4. Ik gebruik dit met mijn Apple toestel. Voor spotify een handige oplossing zodat je je telefoon niet meer hoeft vast te nemen om muziek te kiezen. Alles kan via scherm op middenconsole dan. Sms berichten voorlezen en dicteren om te antwoorden werkt ook keurig. Whatsapp berichten ook. Voor navigatie kan je enkel met kaarten werken van apple zelf, werkt ook keurig maar bij veel of druk verkeer komt waze met snellere alternatieve routes en dan is het jammer dat je deze niet op het scherm kan zetten. Apple geeft voor CarPlay enkel zijn eigen producten vrij. Mits je telefoon te jailbreaken zou dit wel lukken maar nog niet gelukt bij mij, enkel een hoop virussen op mijn computer.
 5. Vandaag was wel een heel productieve dag met cng wagens spotten. Op E34 komende van Nederland ergens op de grens een caddy met de mooie cng sticker (die van het forum). In Wiekevorst bij het afdraaien van mijn oprit: een caddy gekruist, zoals meestal tegenwoordig eens in achteruitkijkspiegel gekeken en jawel: ook eentje met de mooie cng sticker. Donker rode kleur denk ik. Afrit Aarschot E314 een fiat doblo met officiele sticker. En dan nog opgemerkt dat er twee straten verder van bij mij ook al enkele dagen een caddy staat met officiële sticker.
 6. Krokodyly

  VW Caddy

  Geen navigatie bij de onze. Car-net ook niet zoals ik eerst dacht van wel. Enkel de app Connect.
 7. Krokodyly

  VW Caddy

  De coating zit erop. Lak was in goede staat blijkbaar volgens mijne maat, dus weinig polierwerk aan gehad. Op bestelling is dus beter dan eentje ‘uit het schap’ te kiezen zei hij. Ik zie het verschil niet met de coating erop nieuw blinkt altijd hè... Maar bij zonlicht of regen zou het verschil duidelijk merkbaar zijn zei hij. We kunnen er dus officieel tegen, morgen de sticker plakken en dan ben ik herkenbaar voor de collega’s.
 8. Krokodyly

  VW Caddy

  Al eens aan een maat gevraagd met recente golf en die heeft ook het knopje car, maar de caddy dus niet blijkbaar. Zal waarschijnlijk ook niet mogelijk zijn om verbruiksgegevens er alsnog op te krijgen?
 9. Krokodyly

  VW Caddy

  Oké, jammer van de spiegels, dan zal ik er aan moeten denken dat ik ze moet laten inklappen waar nodig... Trekhaak laten keuren heb ik zelfs nog niet aan gedacht, de garage ook niet want niks van gezegd gisteren... Rij nog wel eventjes illegaal rond dan. Onder de knop ‘menu’ vind ik het ook nergens terug om verbruiksgegevens erop te krijgen hoor. Zal misschien niet gaan bij mijn soort ‘radio’, misschien enkel bij die met navigatie. Bij de app Connect heb ik ook al een klein mankementje gevonden: ik heb een spotify-afspeellijst van 366 nummers maar ik kan hem niet tot onder scrollen via het scherm. Ga ik natuurlijk nooit nodig hebben waarschijnlijk. Morgen beginnen we aan de keramische coating.
 10. Krokodyly

  VW Caddy

  Met de vorige auto gebeurde het al eens dat mijn vriendin de andere sleutel onbewust in haar sjakos had zitten en dan 's morgens dacht bij het vertrekken met de fiets naar haar werk: ‘hij zal die sleutel weer ergens in zijn broek hebben zitten, ik neem de reservesleutel anders heb ik geen huissleutel mee’ met als gevolg dat ik dus geen auto kon gebruiken dan. Was €70 extra voor 4 sleutels met afstandsbediening, als je er achteraf 1 moet laten bijmaken ben je meer dan €100 kwijt.
 11. Krokodyly

  VW Caddy

  In de handleiding zie ik er ook niets van staan. Zou dit dan enkel bij Skoda weer te geven zijn op beide schermen?
 12. Krokodyly

  VW Caddy

  Om nog eventjes de gegevens mee te delen die ik van Volkswagen kreeg tijdens het wachten: 29/1: Besteld 3/3: In productie 15/3: Geschatte levering bij dealer 29/3: Afhalen bij de dealer 21/5: Leverdatum op de bestelbon Bijna twee maanden vroeger als gepland dus. CNG volgetankt, benzine in reserve. Ik las trouwens ergens anders hier op het forum dat je via de knop 'Car' verbruiksgegevens enzo kan zien op het centrale touchscreen. Mijn Caddy heeft de knop 'Car' niet en kon ook nergens iets vinden om de verbruiksgegevens ook op dat scherm te krijgen...
 13. Krokodyly

  VW Caddy

  Maar is geen automatische airco, gewoon een handmatige met knopje A/C. Bij instellingen nergens iets gevonden om dit te deactiveren...
 14. Krokodyly

  VW Caddy

  Hij is er! Om 18u30 de garage buitengereden en ondertussen al 115 km op en drie blokjes CNG erdoor . Foto's nog niet kunnen maken want had hem tussen twee auto’s geparkeerd aan het ziekenhuis en tegen dat we thuis waren was het al donker. De sleutels ontvangen was wel tof, zalige optie . Toerental bij 120 had ik wel graag wat lager gezien. En dat die airco altijd opspringt als je ruitenontwaseming (is dat een officieel woord?) opdraait vind ik ook ambetant, alsook als je hem op het koudste draait springt deze ook op. Had het liever gehad dat deze pas opspringt als je hem effectief opzet. De elektrische spiegels klappen precies ook niet automatisch mee in bij vergrendelen van de wagen? Maar dat is muggenziften natuurlijk. Fotos volgen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...