Ga naar inhoud

Kris81

Leden
 • Aantal items

  363
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  43

Kris81 won de laatste dag op 3 oktober

Kris81 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kris81's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam
 • Eerste bericht geplaatst

Recente badges

329

Reputatie

 1. Ik denk er zelf ook aan om over te stappen naar een LPG voertuig , echter is zoiets als een caddy moeilijk vindbaar.
 2. €1,700 bij Bruno in Genk. Heel zot geworden 😕
 3. Ja dat vind ik er ook van. Waar is het nog beter koop in Limburg ?
 4. Bruno’s Genk gestegen naar €1,40 Gaat dit nog ooit zakken 🙁
 5. Ondertussen in Frankrijk
 6. Na het lezen van deze vreemde berichten heb ik mijn transacties ook eens nagekeken. Ik zie er op het eerste zicht niets fout aan. Ofwel kijk ik er gewoon over. In ieder geval vind ik het niet kunnen dat men achteraf een ander bedrag factureert als ter plaatse aangeduid op de pomp. Het valt me nu wel binnen dat toen ik wilde tanken in Montelimar de kaartlezer mijn Romac kaart niet aanvaarde. Gelukkig toen wel mijn MasterCard. TransactionDetails.XLS
 7. De Franse koepel website heeft nu ook een app : https://www.gaz-mobilite.fr/actus/stations-gnv-gaz-mobilite-lance-application-mobile-3083.html
 8. De eerste keer sinds CNG als brandstof voor €50 getankt. @totalmaasmechelen.
 9. Hier gaan we weer 🙄
 10. Traag ja en duur dat het geworden is .. Laat ons hopen dat de internationale gasprijzen terug zakken. 😉
 11. Ik stond zondag op dezelfde plek met caravan aan de haak, ze vinden het precies geen prioriteit om die andere kant te herstellen. Lekker goedkoop wel !
 12. Hoi Bram , ik was er ter plaatse op zondag 08/08/21 , helaas lukte tanken niet want de betaalterminal gaf aan dat mijn mastercard niet toegelaten was. Een maand ervoor ofzo had ik thans contact opgenomen met Engie om zeker te zijn dat er daar kon getankt worden met een betaalkaart, ze bevestigde me toen dat het kom met een master of visa als de kaart voorzien was van een chip. Enkele dagen na die bewuste zondag heb ik opnieuw een mail gestuurd naar Engie en gisteren pas daarop een antwoord ontvangen. Lees : Bonjour, Il est fort probable que lors de votre passage, la ligne de la borne carte bancaire était déconnectée. Il s'agit de déconnexion aléatoire lié à l'opérateur Orange. Nous vous prions de nous excuser pour la gêne occasionnée. Met andere woorden zeggen ze dus dat er problemen zijn geweest met de connectiviteit van de terminal waarschijnlijk net op het moment dat ik er toen was. Leek mij thans niet veel aan de hand met die paal, scherm werkte enz.. Maar het kan wel uiteraard. Geen idee, heb in ieder geval geen vertrouwen meer in Engie. Wij zijn toen die dag doorgereden naar Saint Martin de Crau, VGAS. Dat station werkte top, met Romac kaart. Moest je toch gaan proberen in Garons, laat dan even weten of het jou wel gelukt is. Er is zeker een lid van deze groep die er al getankt heeft, dat heeft hij bevestigd in een ander bericht. Succes !
 13. Het is zeker een goed plan om je aan die planning te houden, dan ben je zeker dat je niet zonder CNG zal vallen en als er dan toch eentje niet zou werken heb je nog steeds een mooie marge.
 14. Jammer dat die App nog niet op iphone beschikbaar is ...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...