Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Kris81

Leden
 • Aantal items

  212
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  13

Kris81 won laatst op 29 April

Kris81 had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

183 Super

Over Kris81

 • Titel
  Aardgasexpert

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het is zeker H gas want de bc geeft 100procent aan. H+ weet ik niet want mijn tank is precies niet vol geraakt. Ik heb getankt aan de kant brussel-Luik. Eerst moest ik binnen gaan zeggen dat ik CNG wilde tanken en daarop zette de bediende de pomp aan. Toen ik begon te tanken sloeg het systeem af na 3kg en gaf een foutmelding. Dan maar aan de andere kant van de pomp gaan staan daar hing ook een pistool. Hier kreeg ik er nog 27kg bij maar de tanks van mijn caddy maxi waren leeg. Misschien nog wat technische euveltjes. Volgende keer rijd ik eens om en ga ik tanken aan de kant Luik - Brussel.
 2. Kris81

  Actieradius vw caddy

  Ik rijd al twee jaar met een maxi en heb 80k. Die cijfers van vw kan je alleen maar halen als je rijd als een slak en onder hele goede omstandigheden denk ik. Ofwel scheelt er iets aan mijn CNG afstellingen. Ik tank altijd H gas en haal een 650km als ik veel autosnelweg rijd en 550km als het veel binnenwegen zijn.
 3. Gisteren avond nog eens gebeld naar noord en zuid. De beide cng installaties zijn klaar en operationeel. Men wacht enkel nog op een keuring van de overheid om te mogen leveren aan klanten. Men betreurde het ten stelligste dat dit zo lang moet duren.
 4. Het tankstation van Engie in Dijon wordt wel goed in werking gehouden vermits gemeentediensten en vuilniswagens er ook tanken. Dus zal nooit lang in panne blijven.
 5. Prijs gestegen naar 1.070 €/Kg , dat is duurder dan Dats toch ?
 6. Heb ondertussen de romac kaart toegekregen. Eind mei met Hemelvaart ga ik er proberen te tanken.
 7. Blijkbaar kan er getankt worden met een romac fuel tankkaart. Ik heb er eentje aangevraagd en ga dit testen komende zomer.
 8. Bij onze eerste reis in Frankrijk met de caddy maxi had ik een volle jerrycan benzine mee. Niet nodig gehad. Vorige jaar dezelfde can leeg meegenomen met het idee benzine verkopen ze overal dus vullen is geen probleem. Wederom niet nodig gehad. Vakantie met caravan wel uitgestippeld in de omgeving van CNG stations.
 9. http://www.romacfuels.com/nl/locaties.php Hier staan toch duidelijk locaties op ! Weet niet met wat een browser jij kijkt lange maar misschien is het toch tijd om die commodore 64 weg te doen.
 10. Omdat ik er vandaag langs kwam ben ik gestopt en even geïnformeerd. De eerste cng installatie is vandaag geplaatst aan de zijde Luik - Brussel. Deze moet binnen de maand operationeel zijn. De volgende stap is dan een leiding trekken naar de overzijde zodoende er ook een installatie geplaatst kan worden aan de zijde Brussel -Luik. Uit commercieël oogpunt dienen deze werken zo snel mogelijk uitgevoerd te worden verzekerde de medewerker me.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...