Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Kris81

Leden
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Kris81 last won the day on July 28

Kris81 had the most liked content!

Community Reputation

270 Super

1 Follower

About Kris81

 • Rank
  Aardgasexpert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag in Grenoble getankt , eerst bij het station op de rue felix esclagon , daar was weinig druk. Verouderd station ook. Dan maar even door gereden naar het andere op de chemin de la carronnerie. Daar kreeg ik nog 6,5kg extra bij geduwd in de caddy. Heel mooi nieuw CNG station.
 2. Air liquide Dijon deed het weer goed. Morgen tanken in Grenoble, iemand hier ervaring mee ?
 3. Zonder caravan zit ik aan een verbruik tussen 5 en 6kg met caravan wordt dat tussen 8 en 9kg.
 4. Het is geen grote omweg om toch eerst opnieuw bij Airliquide te gaan proberen. Als het weer niet lukt kan je nog steeds door rijden naar Engie.
 5. Had je jou Romac kaart al eerder ergens proberen te gebruiken ? Heb 2 jaar geleden hetzelfde aan de hand gehad bij Air Liquide in Nancy , heb toen de service lijn die bij het station aangeduid stond gebeld. De operator aan de telefoon kon van op afstand de betaalterminal laten heropstarten waardoor deze nadien mijn kaart wel kon lezen. Het was toen wel geen 03.00. Lijkt me dus eerder een fout van die Lecteur aan het station en niet jou kaart. CNG in Frankrijk het blijft een avontuur.
 6. Hier een foto van het Air liquide (romac kaart) station in Fauverney vlakbij Dijon. Vandaag de caddy daar volgepompt.
 7. Deze namiddag het Air liquide tankstation in Blyes uitgeprobeerd. Hier kan je enkel tanken met Romac kaart en dat lukte perfect. Goeie druk en mooie prijs. Mijn tank was bijna half. Was dus nog niet echt nodig om te tanken maar ik was op 15km van het station en dacht dit moet ik dan toch even proberen. Trouwens met een volle CNG tank rijden in La France geeft me een goed gevoel van binnen 😉 ps het is H gas en de pistolen zijn zoals dats24 stijl.
 8. Vandaag al een stuk van onze terugreis ingezet. Eerst getankt in Avignon en als volgende simandres op het menu. Helaas pindakaas was daar de CNG pomp buiten werking. Gelukkig ligt dan twee afritten verder Engie Corbas waar ik kon voltanken aan 1,260€.
 9. Nog een foto van het pistool in Avignon
 10. Betalen aan de terminal buiten ging nog niet. Wel binnen aan de kassa in de shop. (Mondmasker verplicht!)
 11. Vandaag getankt bij Total in Avignon.
 12. Ondertussen staat het station bij Avignon ook op de gnv France website als operationeel. https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/avignon-84000-127/ Ga er deze week tanken. Zal wat foto’s maken.
 13. Vorige zomer heb ik ook in de Ardèche gekampeerd. Had toen bij het verlaten van de snelweg getankt in Montélimar daarna nog 1x terug naar daar gereden om nog eens vol te doen. Valt dus best mee. In ieder geval is het station van Montélimar het dichtstbijzijnde vanuit de Ardèche.
 14. Scherm activeren dat klopt niet. Er staat een betaalterminal waar je simpelweg je Romac kaart moet insteken. Dan krijg je de vraag welk product je wil en vervolgens pomp kiezen. Dan vraagt die je code in te tikken die jij gekozen hebt of Romac jou gegeven heeft. Vervolgens kan je gaan aankoppelen en de vulknop indrukken. Eerste jaar en eerste keer dat ik mijn kaart wilde gebruiken (was in België om te testen) deed die het ook niet. Meteen naar Romac gebeld waar men CNG nog voor mijn account moest activeren. Was bij de aanvraag iets misgelopen. Was niet meer als een simpele muisklik en het werkte.
×
×
 • Create New...