Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
AutoAuto

Kris81

Leden
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Kris81 last won the day on July 28

Kris81 had the most liked content!

Community Reputation

215 Super

1 Follower

About Kris81

 • Rank
  Aardgasexpert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Raar die primagaz in montelimar werkte in juli perfect.
 2. Kan jij misschien een interessanter antwoord geven aub
 3. Ik bedoelde tips voor zuiniger te rijden zonder caravan , spiertje !
 4. Voor ons was afgelopen vakantie de derde keer met de maxi en caravan. Verbruik van 8kg met alles erop en eraan. Ik vind dat zeer zuinig. Normaal heb ik een verbruik van rond de 5 op autosnelweg en 6,5 a 7 stadsverkeer. Tips voor zuiniger te rijden welkom.
 5. https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/argoeuves-80470-143/ Zou toch moeten mogelijk zijn met de kaart. Vergeet ook niet contact op te nemen met romac zelf. Eerste keer toen ik mijn kaart gebruikte in België ging dit ook niet. Na een telefoontje met romac bleek dat CNG in hun systeem voor mijn kaart nog niet aangevinkt stond. Een minuut erna kon ik tanken.
 6. CNG Beste Klant, Vanaf heden kunt u ook CNG tanken op volgende stations : Air Liquide, Rue Frederic Sauvage 6 FR-62880 Lens, Frankrijk Air Liquide, Rue Louis Armand FR-60800 Crepy en Valois, Frankrijk Air Liquide, Avenue Charles de Gualles FR-01150 Blyes, Frankrijk
 7. https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/bordeaux-33300-63/ Wel raar dat als je hier probeerde te tanken het systeem faalde. Ziet er een degelijk station uit op foto. Probeer zeker ter plaatse naar een telefoonnummer te zoeken en bel die mensen op. Vaak sturen ze een storingstechnieker.
 8. Avia primagaz in simandres nabij Lyon buiten werking.
 9. primagaz in montelimar H+ gas , goeie druk , aan 1,272€
 10. Engie corbas bij Lyon. Goed station !
 11. Niet in Frankrijk maar net over de grens in Zwitserland. Cologne-bellerive. 1.650fr/kg. Wat omgerekend 1,49€ is dus best duur maar wel beschikbaar , H gas en goede druk.
 12. De meeste betrouwbare site vind ik deze https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/clermont-ferrand-63100-209/ En daar staat duidelijk dat het nog niet open is. Hoop maar niet dat dit voor morgen zal zijn anders stond er al een datum bij.
 13. Gisteren getankt in Chambery , systeem werkte meteen maar wel niet zo een hoge druk.
×
×
 • Create New...