Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Kris81

Leden
 • Items

  407
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  48

Kris81 won de laatste dag op 4 juni 2022

Kris81 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kris81's prestaties

Bekwame aardgasrijder

Bekwame aardgasrijder (6/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam
 • Eerste bericht geplaatst

Recente badges

359

Reputatie

 1. Mijn caddy maxi was een dark&cool versie. Automaat,digitale airco,adaptieve cruise, achteruitrij camera, zetelverwarming enz.. Wij kopen auto’s gaf me €9800. Een particulier heeft hem gekocht voor €13000. Had 191k op de teller en was van maart 2017.
 2. In Peer wonen die mensen wat mijne Caddy gekocht hebben. Zelf zit ik in Boxbergheide. Dus wel wat Bruno’s in de buurt waar men LPG verkoopt. Op de Hasseltweg en kortbij Essers. Het is mede dankzij jou dat ik de beslissing heb genomen om voor de Espace op Lpg te gaan. Jij gebruikt bij de Esso zo een extra kaart om die punten te sparen?
 3. En met deze laatste foto neem ik afscheid van het CNG verhaal. De caddy heeft mij zeer goede diensten bewezen. Na 5j en 191000km was het tijd voor wat anders. Een gepensioneerd koppel uit Peer gaan er nog verder van genieten. Gelukkig mag ik mezelf prijzen gezien ik nooit belastingen moest betalen op de wagen en jaren aan een erg voordelig tarief heb kunnen tanken. En niet te vergeten al de leuke en mindere leuke berichten die ik heb mogen lezen en delen op dit forum. Het ga jullie allemaal goed. Ik hoop oprecht dat die belachelijke prijzen in België terug onder de €1,5 duiken. Voor mij wordt het nu een Lpg verhaal. Heb een Renault Espace van 4j oud gekocht met 56k op de teller. Het is een 1.6 automaat met een Vanmenen Lpg installatie. Groetjes van de Lama en mij ..
 4. Wat zal de toekomst ons brengen betreft de CNG prijs. Dat is zo onvoorspelbaar als het weer in België. Zelf vrees ik er eigenlijk voor dat die wel eens erg hoog kan blijven. Zeker als onze EU leiders erop gericht zijn in de toekomst volledig van het Russische gas af te stappen. Kunnen de gas leveringen uit andere continenten zodanig opgedreven worden zodat de prijs bij ons zal dalen? Meer inzetten op bio gas en ondernemers hierin steunen zou een andere oplossing zijn. Echter zie ik dat morgen nog niet gebeuren.
 5. Heb wel 36kg getankt, Caddy maxi ...
 6. Vandaag getankte in Sittard bij BP. €1,899/kg voor groengas van orangegas Is wel L. Haal nog geen 500km met een tank.
 7. Dacia in Roemenië dacht ik. Het is inderdaad wel geweten dat het bijna bij alle merken momenteel lang wachten is op een auto.
 8. Ik zal maar een Dacia Jogger gaan kopen dan ..
 9. Triest is het. Denk er ook aan om mijn caddy te verkopen op de Duitse markt.
 10. CNG prijs vandaag bij Bruno Winterslag 2,900€/kg 🫣
 11. De VS belooft dit jaar alleen al 15 miljard kubieke meter LNG te leveren. Dat zal in de komende jaren worden opgedreven tot 50 miljard kubieke meter LNG per jaar tot 2030. Daarvoor zal ook een "meer gediversifieerde infrastructuur" voor moeten gebouwd in verschillende Europese landen. Ik ben benieuwd of dit nieuws een effect gaat hebben op de huidige marktprijs.
 12. Kris81

  CNG vakantie land

  Welk vakantieland zouden jullie me aanraden rekening houdend met de huidige CNG tendensen? 😎
 13. Die btw verlaging was toch niet van toepassing op CNG. ??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...