Ga naar inhoud

Kris81

Leden
 • Aantal items

  337
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  34

Kris81 won de laatste dag op 1 augustus

Kris81 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kris81's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam
 • Eerste bericht geplaatst

Recente badges

310

Reputatie

 1. Net getankt bij Air Liquide Fauverney, nabij Dijon. Werkte perfect 🤩
 2. Onze reis vandaag begonnen met eerste stop Enora Aubange , €1,119/kg
 3. Een aantal jaren geleden heb ik in beide stations van Engie kunnen tanken met een mastercard. ( Lunel en Montpellier)
 4. Inderdaad , ik tank er nog regelmatig maar enkel pomp 11 beschikbaar. De herstelling van de andere is precies geen prioriteit.
 5. Goed om te weten betreft Fauverney, die staat thans op mijn planning volgende donderdag.. Kan al eens nadenken over een alternatief. Alhoewel het ook wel best zou kunnen dat die vandaag alweer operationeel is.
 6. Ben hier vandaag langs gereden omdat op de website van Romac dit station aangeduid staat als zijnde beschikbaar met CNG+, echter ter plaatse geen CNG pomp te vinden. Iemand hier nog info over ??
 7. Hier nog een interessant artikel over de ROMAC kaart : https://www.gaz-mobilite.fr/actus/stations-gnv-interoperabilite-carte-romac-fuels-monte-en-puissance-3021.html Ze zijn in onderhandeling met ENGIE , SEVEN en GAZUP
 8. Heb er ook al een paar keer zeer tevreden getankt maar ook al eens gestaan dat er een probleem was met de betaalterminal en dan maar even terug gereden naar Corbas. Begin augustus ga ik het toch proberen in Simandres.
 9. Stond er aan het station van Gaz Up geen service nummer waarnaar je kon bellen ? Had ook eens ooit een gelijkaardig probleem aan een CNG station in Frankrijk. De persoon aan de andere kant van de telefoon kon toen de terminal van op afstand resetten. Toen ging de betaalkaart functie terug.
 10. Ik heb de indruk dat het nogal verschilt bij die Engie stations. Wat ik wel zelf heb ontdekt is dat de informatie op de website van GNV France niet altijd correct is. Er is namelijk in de buurt van Nîmes ook een erg nieuw Engie station echter op de website van GNV France staat enkel mogelijk om te tanken met kaart van Engie. Omdat ik in die buurt zelf op vakantie ga in Augustus had ik rechtstreeks , in het frans uiteraard , contact opgenomen met Engie France. Daar kon men mij verzekeren dat er op het terrein van het tankstation bij Nimes een terminal staat waar je met visa of mastercard kan betalen. Dus ja ik zou er kunnen Tanken. Hopelijk zal dit in Augustus ook zo blijken. Had er al iets van gepost in de groep van Tanken in Frankrijk. Wat ik ook zie op de kaart is dat er in de buurt van Metz een Air liquide station is. Als Je een Romac kaart gratis aanvraagt kan je daar tanken. Heeft me al vele malen geholpen die Romac kaart in La Douce France.
 11. Nog een nieuwtje dat ik jullie niet wil onthouden. Ik ben aan het plannen om naar de Cevennen te gaan regio pont du gard. Op de website van Gnv France zag ik vlakbij Nîmes een station van Engie echter stond erbij dat dit enkel toegankelijk is voor professionelen met een badge. Om dat ik dit vreemd vond heb ik zelf contact opgenomen met Engie France , zij hebben me 100procent verzekerd dat het station voor iedereen beschikbaar is en dat je er met een visa of mastercard kan betalen. Hiervoor staat er speciaal een terminal. Op google maps zie je ook duidelijk dat het station aanwezig en niet omheind. Het is ook nog vrij recent gebouwd dus best wel goed operationeel denk ik dan. Kijk naar volgende linken voor meer info : https://goo.gl/maps/xoLHXSJfmsgqbvsX9 https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/garons-30128-113/
 12. Weer een nieuw station open gegaan in het mooie Frankrijk , dit maal in Manosque. Dicht bij de gorges du verdon. Het bied toch weer wat mogelijkheden om in deze regio vakantie te kunnen vieren. https://www.gaz-mobilite.fr/actus/hautes-alpes-proviridis-inaugure-nouvelle-station-gnv-hautes-alpes-2983.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...