Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Kris81

Leden
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Kris81

 1. Kan jij misschien een interessanter antwoord geven aub
 2. Ik bedoelde tips voor zuiniger te rijden zonder caravan , spiertje !
 3. Voor ons was afgelopen vakantie de derde keer met de maxi en caravan. Verbruik van 8kg met alles erop en eraan. Ik vind dat zeer zuinig. Normaal heb ik een verbruik van rond de 5 op autosnelweg en 6,5 a 7 stadsverkeer. Tips voor zuiniger te rijden welkom.
 4. https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/argoeuves-80470-143/ Zou toch moeten mogelijk zijn met de kaart. Vergeet ook niet contact op te nemen met romac zelf. Eerste keer toen ik mijn kaart gebruikte in België ging dit ook niet. Na een telefoontje met romac bleek dat CNG in hun systeem voor mijn kaart nog niet aangevinkt stond. Een minuut erna kon ik tanken.
 5. CNG Beste Klant, Vanaf heden kunt u ook CNG tanken op volgende stations : Air Liquide, Rue Frederic Sauvage 6 FR-62880 Lens, Frankrijk Air Liquide, Rue Louis Armand FR-60800 Crepy en Valois, Frankrijk Air Liquide, Avenue Charles de Gualles FR-01150 Blyes, Frankrijk
 6. https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/bordeaux-33300-63/ Wel raar dat als je hier probeerde te tanken het systeem faalde. Ziet er een degelijk station uit op foto. Probeer zeker ter plaatse naar een telefoonnummer te zoeken en bel die mensen op. Vaak sturen ze een storingstechnieker.
 7. Avia primagaz in simandres nabij Lyon buiten werking.
 8. primagaz in montelimar H+ gas , goeie druk , aan 1,272€
 9. Engie corbas bij Lyon. Goed station !
 10. Niet in Frankrijk maar net over de grens in Zwitserland. Cologne-bellerive. 1.650fr/kg. Wat omgerekend 1,49€ is dus best duur maar wel beschikbaar , H gas en goede druk.
 11. De meeste betrouwbare site vind ik deze https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/clermont-ferrand-63100-209/ En daar staat duidelijk dat het nog niet open is. Hoop maar niet dat dit voor morgen zal zijn anders stond er al een datum bij.
 12. Gisteren getankt in Chambery , systeem werkte meteen maar wel niet zo een hoge druk.
 13. Engie , saint-priest nabij Lyon. Goeie druk !
 14. Tot nu toe geen problemen met de DSG6 automaat. Hopelijk heb ik er niet snel kosten aan zoals muscles.
 15. Dat noemt men op zeker spelen ! Heb ongeveer een rijbereik van 400km met caravan en lading.
 16. Ook deze van air liquide in Dijon werkte top met de romac kaart
 17. CNG in Nancy met Romac kaart werkte vandaag als een fluitje van een cent
 18. Ik ga binnen twee weken voor de derde zomer met caddy maxi CNG dsg6 en caravan op vakantie. Mag inderdaad 1350kg trekken op papier maar hij voelt sterker aan zeker met de dsg automaat. Onze caravan weegt 1300kg. Koffer steekt vol en kajaks op het dak. Ok , bergop tegen 70 maar voor de rest rijdt het lekker.
 19. https://www.gaz-mobilite.fr/actus/gnvert-ouvre-nouvelle-station-gnl-c-aix-en-provence-2328.html$ Vanaf augustus open voor iedereen !
 20. Als ik van brussel kom en naar genk moet ga ik er ook tanken en maak dan ook gebruik van deze weg om terug aan de andere kant te geraken. Geeft tot nu toe geen problemen.
 21. Heb je ter plaatse gebeld naar de hulplijn ? Normaal hangt daar een nummer van op aan de installatie ? Ik had een keer iets gelijkaardigs aan de hand in le Puy en velay. De operator aan de lijn stuurde iemand binnen de 15min ter plaatse , deze resetten heel de boel en na enkele minuten was alles terug operationeel.
 22. https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/fleville-devant-nancy-54710-65/ hier nog de info betreft dit station
 23. Jawel , maar op die terminal stond dat het systeem in storing was. En de medewerker kon het nog niet van op afstand resetten. Op de Franse site met CNG stations , zie link in mijn bericht , staat duidelijk vermeld dat je er kan betalen met een romac kaart.
×
×
 • Create New...