Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

paulDS

Leden
 • Aantal items

  346
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  33

paulDS won de laatste dag op 13 mei

paulDS had de meest gelikete inhoud!

Over paulDS

 • Verjaardag 28-06-1963

Recente bezoekers van dit profiel

2.603 profielweergaven

paulDS's prestaties

Bekwame aardgasrijder

Bekwame aardgasrijder (6/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

247

Reputatie

 1. Het CNG station van Bouwel staat al aangegeven op de site van DATS24 en ook op Google maps
 2. Zonder woorden, toch goed verstaan...
 3. Jazeker, eerst de Betaalterminal natuurlijk
 4. Niet zozeer met uw auto, maar wel met Uw ZIJN bankrekening
 5. Veel te veel voor een auto met zo weinig kilometers ! is idd een bekend euvel, maar ik dacht dat het met rijden op aardgas beter zou zijn dan op naft. (Omwille van de meer zuivere verbranding op gas).
 6. Inderdaad, zelf bij identiek motortype betaal je voor een standaard onderhoudje veel meer. Trouwens ook bij VW, maar Audi doet er nog een ferme schep bovenop
 7. Bij Enora in diegem gisteren nog getankt aan 1.899 €/kg H gas..... Hallo DATS ????? (Vandaag is het weliswaar aangepast naar 2.27 €/kg maar dat is nu dus juist de helft van de "marktleider")
 8. Vandaag getankt bij Total Energies in Vilvoorde voor 2.4 €/kg (H-gas)
 9. Zopas nog getankt in de Schaarbeeklei in Vilvoorde bij Total Energies : 2.10 €/kg voor H-gas.
 10. Touran 1.4 Ecofuel had standaard af fabriek 150 pk maar word wel niet meer gemaakt. Ik heb nooit begrepen dat die motor ook niet een caddy kon, ze zijn familie van elkaar
 11. Vandaag komt de Vivaldi regering met een cheque van 100€ indien je je huis verwarmt met aardgas. Zou dit ook gelden als je in je CNG wagen de interieurverwarming aanzet???
 12. Audi wel ja. Uurloon voor onderhoud aan Audi is 20-25% hoger dan bij Skoda (en dat in dezelfde VAG garage !) De onderhoudsbeurten voor mijn Skoda Superb of VW Touran die ik in de garage heb laten doen laten nog lager dan de hierboven vermelde bedragen, maar is ook al enkele jaren geleden dat ik daar nog geweest ben voor een 'normaal' onderhoud. Alle 'min of meer' normaal onderhoud doe ik zelf en dat scheelt echt wel in de kosten. Mijn garage is dan ook minder mooi aangekleed dan een dealer showroom.
 13. Helaas gebeurd dit niet met objectieve feiten. En de vraag is : wie gaat dat (kunnen) betalen. (Audi rijd'ers?) Het artikel dat jij aanhaalt baseert zich ook op niet-realistische verbruikscijfers, duidelijk nogal simplistisch.
 14. Dit ontbrak nog om het plaatje compleet te maken : https://gocar.be/nl/autonieuws/elektrisch/wordt-autorijden-onbetaalbaar-voor-jan-modaal
×
×
 • Nieuwe aanmaken...