Ga naar inhoud
Aardgasrijder.be wordt gesponsord door Mefirst! Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering? Vergelijk nu online de beste autoverzekering via Mefirst.be: de vergelijkingssite voor verzekeringen

GiGi

Leden
 • Aantal items

  113
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  9

GiGi won laatst op 21 Mei 2017

GiGi had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

76 Super

Over GiGi

 • Titel
  Aardgasexpert

Recente bezoekers van dit profiel

771 profielweergaven
 1. GiGi

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Ferm nieuws! Nog wat geduld en de CNG rijders in zuid-west Limburg zullen in de nabije toekomst hun flessen kunnen bijvullen. Je ziet geduldig afwachten en blijven aandringen blijkt toch effectief te zijn ?
 2. GiGi

  Levertermijn A3 g-tron

  Hallo Orcram, allereerst proficiat met je aankoop. Ik heb net dezelfde wagen sinds december 2017 en mijn leveringsperiode was 3 maand. Je gaat er ongetwijfeld veel plezier aan beleven. Het is een pittige, stille en zuinige wagen.
 3. Echt teleurstellend dat, ondanks dat vele forumleden reeds contact gelegd hebben met brandstofverdelers, er nog steeds niemand heeft toegezegd een CNG-pomp in de regio Sint-Truiden te plaatsen. Elk schrijven wordt snel beantwoord maar het blijft bij magere beloftes of eerder ontwijkingen. Zelfs politieke interventies door Truiense ambtenaren lopen uit op een kale kermis. Groep Bruno, DATS24 altijd maar nee. Vandaag nog een antwoord gehad van het Q8-team wat ik graag met jullie deel. ”Beste Meneer, Momenteel hebben we geen concrete plannen om in de regio van St-Truiden een CNG-pomp te openen, maar we zijn wel bezig met het onderzoeken van nieuwe locaties. We zullen uw voorkeur dan ook zeker doorgeven aan de werkgroep die bezig is met het onderzoek, zodat zij deze piste ook meenemen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen blijven wij steeds ter beschikking. Met vriendelijke groeten, Q8 Fuel Team” ***** “aanhef: heer naam: Geert tankstation: 4520 onderwerp: brandstof en prijzen je_vraag_of_opmerking: Hebben jullie plannen om een CNG-pomp te installeren in een van jullie stations in de regio Sint-Truiden? Jullie worden daarmee pionier gezien er nog steeds geen dekking is in deze regio. Ik ben aangesloten op het forum aardgasrijder.be en net zoals vele Truienaars moeten we serieus omrijden om te kunnen tanken. Ik heb nu al 12 maand een nieuwe wagen met CNG en ondanks vergeefse pogingen heeft nog geen enkele brandstofuitbater een CNG-pomp beschikbaar. Mvg, Geert Met vriendelijke groet, | Klantenservice | | Web: www.q8.be | Tel: +32 3 241 33 00 | | Brusselstraat 59 | B-2018 Antwerpen | Belgium | | A subsidiary of the Kuwait Petroleum International Group” Is er geen interesse of gewoon niet rendabel dat men hier niks voorziet? Ik vind het zo teleurstellend dat er eerlijk gezegd in bepaalde regio’s in Vlaamse provincies een “overaanbod” is aan CNG-pompen.
 4. GiGi

  Bandenspanning Audi A3 G-tron ?

  Correct, de sticker geeft het aan. Als je het automatische bandencontrolesysteem aan boord hebt ben je nog beter af. .
 5. GiGi

  Onderhoudskosten Audi A4 Avant G-tron (CNG-aardgas)

  Dat is een mooie en faire prijs voor je onderhoud. Ze gebruiken dan de standaard olie maar niet de long life want dan wordt het fors duurder. Niet erg voor de olie want als je om de 15000 km gaat dan zal je beurs niet gaan protesteren ?
 6. GiGi

  Prijs CNG

  Net zoals vorig jaar verhoogt DATS24 de CNG prijs vanaf september tot ergens eind maart. Lol... Ja het wordt dan kouder en ze moeten hun gasflessen dan op temperatuur houden en dat kost meet geld ?
 7. Hallo GuyL, gefeliciteerd met de aankoop. Je verbruik zal zeker nog wat lager gaan. Met mijn 25K kilometers in de A3 lukt het me ook de 4.5 kg te behouden en ik rij zeker niet als een bompa. De adaptieve cruise control doet wel veel. Ik heb de ervaring dat het Hgas of Lgas niet veel verschil maakt. Bij mij is dat max 20-30 km verschil maar je betaalt er wel vlot extra voor. Alles bijhouden op spritmonitor website is ten zeerste aan te raden
 8. GiGi

  Leveringstermijn Audi A3 G-tron

  Geluk gewenst... Dus dan toch in blijde verwachting. Hoop dat je kindje je zal plezieren... vroeg, vroem
 9. GiGi

  Stilte in de media

  Dat zou wel eens een besteller kunnen worden. Het marktpotentieel van VW hier in België is toch niet te onderschatten. Mogen we spoedig onze eerste Polo aardgasrijder verwelkomen op het forum ?
 10. GiGi

  Levertermijn Golf 7 variant TGI DSG

  De dealer kan normaal gezien het productieproces online opvolgen via het 'serienummer' van je auto. Eventueel een andere verkoper vragen maar je zou ongetwijfeld de informatie moeten loskrijgen. Veel succes en nog even geduld. Je geduld wordt zeker en vast beloond...
 11. GiGi

  Leveringstermijn Audi A3 G-tron

  Nu maar afwachten en veel dagdromen. Je zal een tevreden g-tron rijder worden. Veel succes ermee!
 12. GiGi

  Leveringstermijn Audi A3 G-tron

  Dat is goed nieuws. Welkom in de club. Ik ben er zo tevreden van...
 13. GiGi

  Levering Audi A4 / A5 g-tron

  Misschien kan je moderator worden bij Vroom.be en aardgasrijder.be promoten en natuurlijk ook de CNG passie van velen
 14. GiGi

  Als D'Ieteren...

  Tof hoor... die Vlamingen die er werken zullen niet met CNG rijden maar met een dikke leasewagens op benzine of diesel. Het zal ze worst wezen al die inspanningen van Tommelein
 15. GiGi

  Stationair toerental skoda octavia?

  De g-tron draait stationair rond de 600 toeren en dat mooi stabiel. Vreemd dat andere merken verdeeld door d'Ieteren een hoger toerental draaien. Is er iets mis met die van mij?
×