Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

GiGi

Leden
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

GiGi last won the day on May 21 2017

GiGi had the most liked content!

Community Reputation

79 Super

About GiGi

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

1,360 profile views
 1. Ja, beste vriend maar niet met een model 2020 🤑
 2. Dat fenomeen van even geen kracht stelt zich ook al een tijd op mijn A3 g-tron. de wagen begint er meer last van te krijgen en dat eigenlijk de eerste km na de start. Nadien gaat het vanzelf weg. Als je zoiets bij de dealer meld dan vinden ze niks want het kost allemaal tijd en aan die garantieklanten verdienen ze niks. Als ze nu eens consistent zouden luisteren en meteen kijken of er enige systeemupdates zijn en hun knowledgebase doorzoeken dan zou efficiënter werk kunnen geleverd worden.
 3. Hallo CNG addicts, eigenlijk is het voor iedereen belangrijk om H-gas te tanken als je een maximale radius wenst. Nu ze bij DATS in Sint-Truiden eindelijk het hoge calorie aanbieden merk ik een sterke toename in de radius en belangrijker een gevoelige daling van het verbruik. Dit zelfs met airco aan rijden. Mijn rijstijl is niet gewijzigd en ik haal nu gemakkelijk 400km i.p.v. 330km met een volle 15kg vulling. Vroeger las ik gemiddelde verbruikswaardes af rond 4,5 en nu mag ik 3,6-3,7 bewonderen. Dit is opmerkelijk. Iemand mee eens?
 4. De factuur zat vandaag pas in de brievenbus. Het was tegen slutingstijd aan en het was er druk. De receptionist zei enkel dat de controle van de gasinstallatie voorgeschreven was volgens het onderhoudsschema. Ik zou wel graag een kopij willen van dit onderhoudsschema.
 5. Begin mei op de Audi A3 g-tron een olieservice op 75.000 km laten uitvoeren . Blijkt er nu op de faktuur een item met nummer 20960180 "Gasinstallatie gecontroleerd" te staan wat ze gefactureerd hebben aan bijna 65 EUR excl. btw. Iemand ervaring mee of enig gedacht of dit voorgeschreven staat in het onderhoudsschema?
 6. Ferm nieuws! Nog wat geduld en de CNG rijders in zuid-west Limburg zullen in de nabije toekomst hun flessen kunnen bijvullen. Je ziet geduldig afwachten en blijven aandringen blijkt toch effectief te zijn ?
 7. Hallo Orcram, allereerst proficiat met je aankoop. Ik heb net dezelfde wagen sinds december 2017 en mijn leveringsperiode was 3 maand. Je gaat er ongetwijfeld veel plezier aan beleven. Het is een pittige, stille en zuinige wagen.
 8. Echt teleurstellend dat, ondanks dat vele forumleden reeds contact gelegd hebben met brandstofverdelers, er nog steeds niemand heeft toegezegd een CNG-pomp in de regio Sint-Truiden te plaatsen. Elk schrijven wordt snel beantwoord maar het blijft bij magere beloftes of eerder ontwijkingen. Zelfs politieke interventies door Truiense ambtenaren lopen uit op een kale kermis. Groep Bruno, DATS24 altijd maar nee. Vandaag nog een antwoord gehad van het Q8-team wat ik graag met jullie deel. ”Beste Meneer, Momenteel hebben we geen concrete plannen om in de regio van St-Truiden een CNG-pomp te openen, maar we zijn wel bezig met het onderzoeken van nieuwe locaties. We zullen uw voorkeur dan ook zeker doorgeven aan de werkgroep die bezig is met het onderzoek, zodat zij deze piste ook meenemen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen blijven wij steeds ter beschikking. Met vriendelijke groeten, Q8 Fuel Team” ***** “aanhef: heer naam: Geert tankstation: 4520 onderwerp: brandstof en prijzen je_vraag_of_opmerking: Hebben jullie plannen om een CNG-pomp te installeren in een van jullie stations in de regio Sint-Truiden? Jullie worden daarmee pionier gezien er nog steeds geen dekking is in deze regio. Ik ben aangesloten op het forum aardgasrijder.be en net zoals vele Truienaars moeten we serieus omrijden om te kunnen tanken. Ik heb nu al 12 maand een nieuwe wagen met CNG en ondanks vergeefse pogingen heeft nog geen enkele brandstofuitbater een CNG-pomp beschikbaar. Mvg, Geert Met vriendelijke groet, | Klantenservice | | Web: www.q8.be | Tel: +32 3 241 33 00 | | Brusselstraat 59 | B-2018 Antwerpen | Belgium | | A subsidiary of the Kuwait Petroleum International Group” Is er geen interesse of gewoon niet rendabel dat men hier niks voorziet? Ik vind het zo teleurstellend dat er eerlijk gezegd in bepaalde regio’s in Vlaamse provincies een “overaanbod” is aan CNG-pompen.
 9. Correct, de sticker geeft het aan. Als je het automatische bandencontrolesysteem aan boord hebt ben je nog beter af. .
 10. Dat is een mooie en faire prijs voor je onderhoud. Ze gebruiken dan de standaard olie maar niet de long life want dan wordt het fors duurder. Niet erg voor de olie want als je om de 15000 km gaat dan zal je beurs niet gaan protesteren ?
 11. GiGi

  Prijs CNG

  Net zoals vorig jaar verhoogt DATS24 de CNG prijs vanaf september tot ergens eind maart. Lol... Ja het wordt dan kouder en ze moeten hun gasflessen dan op temperatuur houden en dat kost meet geld ?
 12. Hallo GuyL, gefeliciteerd met de aankoop. Je verbruik zal zeker nog wat lager gaan. Met mijn 25K kilometers in de A3 lukt het me ook de 4.5 kg te behouden en ik rij zeker niet als een bompa. De adaptieve cruise control doet wel veel. Ik heb de ervaring dat het Hgas of Lgas niet veel verschil maakt. Bij mij is dat max 20-30 km verschil maar je betaalt er wel vlot extra voor. Alles bijhouden op spritmonitor website is ten zeerste aan te raden
 13. Geluk gewenst... Dus dan toch in blijde verwachting. Hoop dat je kindje je zal plezieren... vroeg, vroem
 14. Dat zou wel eens een besteller kunnen worden. Het marktpotentieel van VW hier in België is toch niet te onderschatten. Mogen we spoedig onze eerste Polo aardgasrijder verwelkomen op het forum ?
 15. De dealer kan normaal gezien het productieproces online opvolgen via het 'serienummer' van je auto. Eventueel een andere verkoper vragen maar je zou ongetwijfeld de informatie moeten loskrijgen. Veel succes en nog even geduld. Je geduld wordt zeker en vast beloond...
×
×
 • Create New...