Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

JOHN

Leden
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  1

JOHN won laatst op 23 April 2017

JOHN had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

14 Goed

Over JOHN

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

552 profielweergaven
 1. Beste Kimberly, Waarschijnlijk heb je banden 225/45 r17- 91y of 205/55 R16 bandenspanning is vooraan 2.4 achteraan 2.2 de comfort-spanning bedraagt: vooraan 2.1 achteraan 1.9 Deze spanning geeft iets meer verbruik maar rijd zachter
 2. Kan je eigenlijk H gas tanken in Belgie? Colruyt hebben die L gas?
 3. Sorry G-Tron , nog geen foto's genomen. Zal het morgen doen. Ik ben al de eerste keer gaan tanken: 300km gereden-14.9 kg gas- 12.72eur betaald. Om die 400km te halen, die ze aangeven, zal ik nog veel moeite moeten doen (40% autostrade en 60% stad). In mijn "standaard uitrustingen" staat: bagageruimte vloermat maar die ontbreekt blijkbaar. Is dat bij jou ook zo?
 4. Ik lees hier dat onze G-TRON eindelijk verlost is van dat eindeloos wachten op een aardgaswagentje. Er is er nog ene die gelukkig is en dat ben ik. Ik rijd er mee sedert donderdag ll. Eigenlijk heb ik bijna dezelfde config als G-Tron behalve dat ik een zwarte hemel genomen heb en de parkeerassistent. Maar dat is echt freaky..... Dat gaat nog enkele weken duren voor ik daar vertrouwen in krijg. En ik moet GIGI overschot van gelijk geven. Het was het lange wachten meer dan waard!. Dus moed en geduld aan alle wachtenden na ons.
 5. Heb ook nieuws gekregen! Moest normaal wachten tot oktober maar er zouden een aantal Audi G-trons in productie gaan voor België en mijn wagen zou erbij zijn. Nieuwe leveringstijd eind juli-begin augustus. (Besteld in Februari.) Ik kan nu dan toch nog een beetje genieten van de zomer met mijn autooke. Dus die winterbanden moeten ze van mij er nu niet meer opzetten
 6. Beste Smalle, Jij zal lang moeten zoeken om iemand te vinden met een composiet tank. Die zijn er volgens mij niet. De ganse productie van deze wagens ligt al enkele maanden stil. De controle van aargastanks is om de vier jaar in een gespecialiseerd en gehomologeerd centrum.
 7. Iemand, die lid is van Testaankoop, zou de inhoud van deze topic naar hen moeten doorsturen. Deze topic begint stilaan een lijvig dossiertje te worden. Ik heb van het begin al gezegd dat hier een geurtje aan zit. Vooral het feit dat niemand een serieus antwoord krijgt staaft mijn mening. Ikzelf wist al twee weken na het tekenen van de bestelbon dat de levering van mijn Audi met minstens 2 maanden zou verlengd worden. Ik zit nu dus ook al aan 6 maanden.
 8. Alléé we zijn weer vertrokken. Eerst waren de gastanks niet goed, dan was de fabriek afgebrand, nu is de fabriek "Failliet" . Ze blijven dus met onze voeten spelen bij VAG. En morgen krijgen al de wachtende gasrijders ter compensatie een bon om gratis naar de cinema te gaan. Speciaal voor ons draaien ze "The good, the bad and the ugly". Gaan kijken met het openbaar vervoer uiteraard .
 9. Gefrustreerd ben ik echt niet, mister Lange_666. Ik wacht gewoon op mijn nieuwe wagen en ondertussen doet mijn huidige MB het nog zeer goed. Trouwens alle wagens komen al met de koerier naar Kortenberg en dan met een andere koerier naar de dealer. Daar gaat het helemaal niet om. Brand in een toeleveringsbedrijf blijft één van de vele uitvluchten van VAG die reeds terug te vinden zijn op deze blog. Denk je nu echt dat VAG, die in al hun merken dezelfde onderdelen gebruiken en op dezelfde platforms werken slechts één toeleveraar hebben voor hun onderdelen? Het zijn er minstens 5 per onderdeel. Valt er één toeleveraar uit wegens een staking of een "brand" dan nemen de andere dat tijdelijk over en steken een tandje bij. Zo simpel is dat met de "just in time" leveringen aan de fabrieken . Dus is er iets anders aan de hand met die extreem laattijdige leveringen en dat is geen frustratie maar het recht om te weten wat er echt scheelt. Een lid schrijft ook dat zijn wagen geproduceerd is en dat hij drie weken later bij de dealer verwacht wordt. En je vindt dat niet abnormaal dat de duizenden geproduceerde wagens per dag dan nog 3 weken ergens op een parking achterblijven. Dan staat gans Duitsland vol met niet-geleverde auto's. Groetjes
 10. Wat die zogenaamde brand in een toeleveringsbedrijf betreft, da's volgens mij dikke bullshit. Alle uitvluchten zijn goed om hun leveringsproblemen te verrechtvaardigen. Ik heb al driemaal een schriftelijk antwoord gevraagd wat de reden is van de vertraging. Noppes!!! Enkel de verkoper antwoordt uitsluitend via de telefoon. Die mensen mogen dan de ontevreden klanten te woord staan. Niemand durft iets op papier zetten. Ook niet waarom geproduceerde wagens nog drie weken achterblijven voor ze naar België komen. Wie weet de echte reden, ik in ieder geval niet.
 11. Duurt dat drie weken om die wagen in België te krijgen. Wordt die naar hier geduwd misschien? Brandstofbesparing
 12. JOHN

  Olie verversen

  Nog iets waar garagisten een leuke bijverdienste aan overhouden: Bij het vervangen van de remblokken verversen ze ongevraagd ook de remolie. Lijkt mij ook onnodig en deze olie is nog veel gevaarlijker voor het milieu.
 13. Hello G-tron Heb je met mijn commissienummer 109855 iets kunnen vinden over mijn wagen? Heb je nog voor jezelf ook nog gekeken want er zijn geruchten dat heel de g-tron productie zou stil gevallen zijn. Weet jij daarvan?
 14. Hello @G-tron. Mijn nummer is 109855. Kan je dan eens informeren aub? Groetjes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...