Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Kimberley

Leden
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Kimberley

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kan niet veel hybride wagens vinden die mogen trekken.. De Kia Optima SW en de Mitsubishi Outlander mogen 1.500 kg trekken maar zijn wel heel duur in aankoop. Buiten deze 2 modellen kan ik niet direct iets vinden die minimum 1.500 kg mag trekken. Heeft u soms nog weet van een ander model?
 2. Hartelijk dank voor jullie reacties! De ford F150 zie ik wel zitten, maar mijn portemonnee helaas niet ?. Ik heb ondertussen al contact gehad met VW maar gezien de productie ff stil ligt hebben ze zelf ook geen antwoord. De Zafira zou mss een optie kunnen zijn ofwel de A4 break ?
 3. Hmm ja, ik hou het graag nog wat sportief (voor zover dit mogelijk is met CNG) ?
 4. Dat dacht ik dus ook ? klonk wel als muziek in mijn oren ?
 5. Wie o wie kan mij vertellen welke CNG wagen een minimaal geremd sleepvermogen heeft van 1.500kg? Ik geraak er op internet niet aan uit omdat heel veel constructeurs deze info niet online plaatsen bij de CNG wagens. Ik las op een externe website dat de nieuwe golf variant 1.5 TGI een geremd sleepvermogen zou hebben van 1.700kg ?, wie kan me vertellen of dit al dan niet klopt? Alvast bedankt ?
 6. Had ik inderdaad nog niet van gehoord, bedankt voor de info! Ik zal zeker eens passeren
 7. Beernem ???? Dichtstbijzijnde is Brugge ?... Hier op de site vermelden ze nog Aalter maar dit klopt helaas niet ?
 8. Bedankt! Dit wil dus zeggen dat de olieverversing niet nodig zal zijn na 15.000 km? Want de wagen geeft dit wel nog zo aan..
 9. Is inderdaad ook een garage die verschillende vestigingen heeft, Raes in Brugge
 10. Bedankt voor jullie reactie, zal ik eens bekijken welke olie het was. Wist niet dat dit zoveel scheelde :). Ik had gevraagd naar een longlife onderhoud zodat de wagen niet om de 15.000km binnen hoeft. Nu zag ik wel dat de wagen nog steeds 15.000 km aangeeft voor een olieverversing ofwel 2 jaar (wat voordien 1 jaar was). Dit moet ik dus nog ff navragen bij mijn garage...
 11. Ik betaalde vandaag voor een longlife service 30.000 km: 297,65 euro. Als volgt gepreciseerd: Forfait: inspectie met olieverversing (vast) 30/60/90.000km (202,48 euro excl.) Forfait: Pollenfilter Service (34,71 euro excl.) En dan nog de klassieke ruitenvloeistof aanvulling.. Ligt dit aan mij of hebben ze toch goed doorgerekend?
 12. Dat was ik gewoon tegen gekomen op internet.. Maar op bovenstaande foto’s staat toch ook 2,5 bar voor de voorwielen en 2,3 bar voor de achterwielen? Ik neem aan als de fabrikant het zo aanraad het ook wel juist zal zijn.. Of wat denken jullie? ?
×
×
 • Create New...