Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

JurgenP

Leden
 • Aantal items

  67
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  1

JurgenP won laatst op 7 September 2017

JurgenP had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

30 Super

1 Volger

Over JurgenP

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heb daar mijn golf 5 1.9 laten doen. Toen hadden ze nog helemaal geen rollenbank. Aan de hand van de uitlezing kon martin al zeggen dat ik standaard een 10 a 15 pk extra zou hebben. Wat ook klopte want ik had er 118 ipv 105. Na tuning zat hij rond de 155. Ze weten daar echt wat ze doen. Als ik met mijn 1.4 tgi zou gaan dan zou ik voor de 1+ gaan. Met rollenbank. Af en toe komt hier ook een actie op. En dan samen met een DSG afstelling.
 2. Informeer eens bij vagtechniek te Neunen, Eindhoven. Zijn echte krakken op gebied van VAG. Tunen ook de 1.4TGI. Gewoon eens informeren alsof je u auto wil laten tunen. Dus niets vermelden van de huidige tuning.
 3. Heb sinds augustus mijn auto een jaar. Vorig jaar stond bij DATS Bilzen en Hasselt de CNG aan 0.99 voor H-gas. Nu staat deze aan 1.130. Esso te Genk heeft altijd op 1.04 gestaan, en zelfs nu nog aan 1.04. Hopelijk blijft deze prijs ?
 4. @fre heb je de stage 1 of 1+? Heb je dsg-bak?
 5. JurgenP

  Carnet

  ?Ben van Genk. Maar toch bedankt
 6. JurgenP

  Carnet

  Succes ermee. Mss ooit als er nieuwe bruikbare functies bijkomen, het overwegen waard. Ben benieuwd na enige tijd hoe het meevalt.
 7. JurgenP

  Carnet

  Heb overlaatst nog eens gehoord in de garage. Ondertussen auto al 9 maanden in gebruik. Dus te laat om de 3 jaar gratis te activeren. Moest binnen de 3 maanden. En ervoor betalen ga ik niet doen. Vind het te duur waarvoor het kan dienen.
 8. Heb reeds bij verschillende tuners gehoord. DVX doet geen DSG7 - DQ200 aanpassingen. Chiptuning Plus begint liever niet aan een CNG, terwijl ze wel op de website vermeld staan. JD-performance, DSG-dokter (tvsengineering) en VAG techniek doen zowel chip als DSG tuning. Daar VAG techniek kortste bij is en ze alle 3 goede beoordelingen hebben zal het VAG techniek worden. Een stage 1+ met DSG-tuning
 9. Vorige week maandag was het eindelijk zover. Een update beschikbaar. Dus ikke woensdag naar garage. Update gedaan. Auto voelde precies wat vinniger aan. Noodlot op zaterdag : 't is nie waar he, valt em terug stil. Dus juist nog maar eens contact met garage gehad. En over een 1300km staat hij te erps-kwerps (D'Ieteren), kunnen ze hun daar amuseren met den otto.
 10. Bij mij staan ze er niet allemaal op, zoals bruno's in genk. Dus wss een deel andere stations ook nog niet. Auto is van aug vorig jaar
 11. Paar weken geleden nog in de garage geweest, en ze hadden nog steeds geen nieuws over een update voor VW. Vandaag naar D'Ieteren gebeld , ik moest een mail sturen met alle gegevens in. Gingen ze het nakijken. Afhankelijk van hun antwoord gaan ze een mail terug krijgen dat ik over 2000 km op onderhoud moet, en als er tegen dan geen update is, de auto terug bij D'Ieteren zal staan, totdat ze het probleem hebben opgelost.
 12. Hey, is er ondertussen een nieuwe poi flile beschikbaar van alle cng tankstations voor VW?
 13. @littlebugger25Ondertussen al wat verbetering opgemerkt met de nieuwe software? Hier is het nog steeds wachten. Blijkbaar omdat er voor skoda een update beschikbaar is voor eenzelfde probleem als VW, wil dat nog niet zeggen dat deze op vw kan toegepast worden. En moest dit wel zo zijn, dan alsnog moet VW de update vrijgeven. Dus zit nog steeds te wachten
 14. OK. Update. mijn garage gebeld naar technische dienst. En inderdaad voor Skoda is er een update, voor Volkswagen nog niet, blijkt anders te zijn dan Skoda. En Volkswagen heeft nog helemaal niks vrijgegeven. Dus nog even wachten en dan zelf maar eens horen bij D'ieteren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...