Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

littlebugger25

Leden
 • Items

  99
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

littlebugger25 won de laatste dag op 22 december 2018

littlebugger25 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

littlebugger25's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

51

Reputatie

 1. Na wat rond gekeken te hebben op het internet naar de prijzen. Vraag ik nog 75 euro. Of een goed bod.
 2. Tja ik twijfel op dit moment. We hebben nu een Citroën c4 grand space tourer als gezinswagen. En ik wil kleiner gaan en ben onder de indruk van de 208 e gt. Of wel de nieuwe citroen c4 elektrisch. En ja ik weet de range maar nu reed ik ook maar 350 km met een gastank. En het voordeel aan elektrisch is dat ik hem thuis ook kan an het stopcontact hangen. Onze werkgever is zwaar aan het investeren in oplaadpalen op het werk dus daar kan hij ook opladen. Als er nu een vol elektrische skoda was dan was de keuze als hij in mijn lease budget valt direct gemaakt. Net zoals ik eigenlijk altijd graag op cng heb gereden. Ik heb geen grote wagen nodig op dit moment maar wil geen handgeschakelde wagen meer. Wat een luxe zeg die automaat. En dan is cng al een mindere optie in kleinere modellen binnen de vag groep zijn er geen dsg op cng dacht ik toch.
 3. Hiermee verkoop ik mijn race chip tuning box. Zit nog in orginele doos + orginele boekjes. Mag weg omwille van einde lease van wagen. Over het nut van de chip zie discussie ik post daar ook. Er is ook een tang bij om de clips van de luchtfilter los te doen. Ik had er graag nog 125€ voor of een goed bod.
 4. Wat als leugens waarheden worden ?!? Peusens is vanaf 2020 geen officiële dealer meer van Skoda. Dit was al bekend vanaf eind 2018 maar ze hebben het nooit aan de grote klok willen hangen. Dit wil niet zeggen dat ze net als Intercars in Bilzen geen top service blijven leveren maar officiële dealer zijn ze niet meer.
 5. Peusens is vanaf 2020 geen officiële dealer meer van Skoda. Dit was al bekend vanaf eind 2018 maar ze hebben het nooit aan de grote klok willen hangen. Dit wil niet zeggen dat ze net als Intercars in Bilzen geen top service blijven leveren maar officiële dealer zijn ze niet meer.
 6. Mooie aanvulling van het Cng gamma als dit er door komt. Seat bevestigt daarnaast nog de komst van een plug-inhybride tegen eind 2020, en sluit een versie op CNG niet uit. bron : https://www.vroom.be/nl/test/getest-seat-tarraco-het-lijstje-compleet-21094
 7. Het is volgens mij gewoon iets wat niet 100% juist zit . Na de update van de motorsoftware is er geen probleem meer, enkel draait hij nu bij het starten iets hoger lees 1200 toeren voor een 20 tal seconden en dan gaat hij liggen rond de 900 toeren. En in mijn ogen is het verbruik gestegen waar ik vroeger 370 km haalde met een tank is dat nu nog max 340 km. Maar ja ik heb 2 collega's met dezelfde octavia beide cng beide stationwagen en dsg bak en de ene haalt max 300 a 310 km uit een tank en de andere rond de 360 a 380 km .
 8. https://www.motor-talk.de/forum/app-connect-nachruesten-zusaetzliche-hardware-noetig-t6336275.html als ik dit zo lees moet je nog zien of je usb stekker wel met aai phone kan communiceren. Er zou een kans bestaan dat je een andere usb stekker en kabel moet laten zetten (iets met een interne chip die met Apple kan communiceren.) En dan zie ik prijzen van 400 euro. Een beetje uitleg ivm app connect maar dan met Android auto. https://www.motor-talk.de/videos.html?link=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FDwcf8SMkgaU En de uitleg van vw zelf http://page.volkswagen-carnet.com/de_de/dienste-und-pakete/app-connect/android-auto.html#. Ik heb het in mijn skoda. En ben er niet gek van werk wel via Android auto. Zwaar gepixeld beeld, waze die blijft hangen door Android auto. De Android auto app is trouwens officieel niet beschikbaar in België via Google. Via een omweg wel natuurlijk. Met de Apple versie was het tot voor kort zo dat je enkel maar kon navigeren via de Apple app kaarten. Nu zou waze ook uiteindelijk beschikbaar zijn. https://www.onemorething.nl/2018/06/carplay-ios-12-google-maps-waze/ Maar dit ook maar op toestellen waar je iOS 12 op kunt zetten.
 9. Met iemand van intercars heb ik gesproken. Omdat als intercars stopt was het niet zeker dat ik daar nog op onderhoud mocht gaan met de leaseauto. (nu ze worden een servicepartner van Skoda en ik mag er toch blijven gaan van ALD) En toen opperde ik dan ga ik naar hasselt naar peussens en daar zei hij toen op dat is ook maar tot in 2019. En ik vroeg dan is er geen skoda garage meer aan de kanten van bilzen zei hij toen het verhaal dat smets gaat stoppen en dat dat skoda wordt.
 10. Hebt ge al eens rond gehoord bij andere dealers (Smets, Coox, timmermans?) Delorge kunt ge ook eens vragen maar die hebben Willems overgenomen dus ik verwacht daar de zelfde prijs. Ik hoor overal dat de kit zelf rond de 200 euro kost. En de rest is werkuren (ale inloggen code ingeven en klaar). Btw die Delorge is het echt wel vuil aan het spelen Skoda intercars bilzen stopt en wordt hyundai omdat ze moesten verkopen aan Delorge. Vw Smets stopt in de loop van 2019 en wordt een skoda garage van Delorge. Skoda hasselt peussens stopt ook in 2019 en wordt ook opgeslorpt in de Delorge groep. Fijn om dan nog een nieuwe auto te kopen en over de prijs te onderhandelen 1 groep 1 prijs !
 11. Probleem is dus dat dit via vcds niet te coderen is ook al heb je een aangekochte code. Je moet al iemand met een odis systeem hebben ( VAG computer) die kunnen dat wel.
 12. Ben met de dakkoffer naar Italie geweest afgelopen zomer. En het verbruik bleef eigenlijk hetzelfde als het gewone dagelijkse woon werk verkeer.
 13. Ik ben net terug van vakantie in Italie. En heb in Matrei, oosterijk langs de autostrade cng getankt . En heb daar met de pomphouder gepraat. De prijs daar was 0,887 euro/kg voor H gas. Ik zeg tegen hem goh bij ons in Belgie is de prijs nog veel meer 1,100 euro/kg. Zegt die kerel dat is veel te veel moet je weten zegt hij dat we op deze prijs hier tussen de 20 a 30 cent winst hebben de Kg. Dus vraag je maar eens af hoeveel winst Dats heeft per Kg. Maar ja er is geen concurrentie op de markt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...