Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

Respi

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Respi

 • Rank
  Nieuw lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo, Ik ga voor de SKODA OCTAVIA 4 - CNG. Gezien deze pas beschikbaar is vanaf het autosalon en je op het autosalon steevast wordt doorverwezen naar een dealer naar keuze, vraag ik mij af welke dealer in de RUIME omgeving van TIENEN de beste service geeft. Ik vernam bvb reeds positieve commentaren over DELORGE in HASSELT. Klopt dit? Graag feedback van SKODA CNG-rijders uit de buurt? Groeten Respi
 2. Heb ondertussen wat simulaties gedaan op de door jou opgegeven Duitse sites en er is idd een serieus prijsverschil.
 3. Super! Ik hou je op de hoogte wanneer ik effectief overga tot de aanschaf. Nogmaals bedankt voor info! Respi
 4. Dezelfde configuratie in Tsjechië geeft een resultaat van +/- 8000€ verschil...
 5. Lijkt me het overwegen waard om eens de grens over te steken... Ik vermoed dat ik echter bepaalde documenten zal moeten kunnen voorleggen om een voertuig in het buitenland gekocht in België in te schrijven? Waar moet ik dan zoal op letten? Iemand ervaring hiermee? Heb ondertussen eens een configuratie gedaan op Duitse site van Skoda en voor het voertuig dat ik op het oog had, kwam ik aan een prijsverschil van +/- 5000€ (niet het prijsverschil die jij opgeeft...) Nu voor 5000€ ga ik ook wel de grens over... ;-)
 6. Hallo, Mijn volgend voertuig wordt er zekerlijk een op CNG. Ik heb mij al 'voldoende' (lees alles wat ook maar op het net te vinden is) geïnformeerd ivm rijden op CNG en mijn besluit staat vast, CNG wordt het! Ik leg nogal wat afstanden af (gemiddeld 25000 à 30000 km per jaar), weliswaar 75% autosnelwegkilometers... maar verder dieselen lijkt me voorbijgestreefd (lage emissiezones - duurdere diesel - inschrijvingstaks - (last but not least) milieubewust?? enz.). Ik ben Budgetgebonden op zoek gegaan naar... en de uitkomst laat 2 modellen nog in running: 1. OCTAVIA Combi Facelift Style 1.4 TSI 110pk (81kW) Aut-DSG7 2. GOLF Variant Comfortline 1.' TGI 81 Kw 110 pk DSG 7 Vermoedelijk is de motor identiek (D'ieteren), dit zal dus niet echt mijn keuze beïnvloeden. Het zal eerder o.a. afhangen van de bevindingen van de gebruikers, service na verkoop, ... Laat het duidelijk zijn dat ik dit aardgasforum al goed heb uitgepluisd, maar wie geeft me het laatste zetje in mijn keuze? Spui maar jullie bevindingen! Groeten, Respi PS. Heeft iemand 'ervaring' met bvb Skodaverdeler DELORGE en/of VW garage Vanthienen uit Tienen?
×
×
 • Create New...