Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Mclarren

Leden
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Mclarren won de laatste dag op 14 oktober 2020

Mclarren had de meest gelikete inhoud!

Over Mclarren

 • Verjaardag 05-09-1972

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mclarren's prestaties

Aardgas ontdekkingsreiziger

Aardgas ontdekkingsreiziger (3/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

25

Reputatie

 1. Goeie avond vrienden ik denk dat we vandaag bij een nieuw record aanzetten bij DATS te Ieper vandaag gespot 5,085 eurocent
 2. net gelezen op de website van DATS CNG aan 4,14 teug
 3. ja gelijk heb je en niet iedereen staat te springen voor een ombouw he !
 4. Hey Astra-2 , ik ben nog eens gaan tanken op 29/07/2022 naar Romac Veurne die stond toen op 2,53 eurocent en dit kwam omdat ik het systeem nog eens wou voeden met cng wat al zekers meer dan 8 maand geleden was . Daarna mocht ik het horen van moeder de vrouw die zei je bent zekers zot ik kon haar natuurlijk geen ongelijk geven maar zo zie je een paar dagen later staat hij op 3,72 helemaal te gek weer !!!! Mijn broer zijn nieuwe Mazda is vorige week aangekomen bij Cools te Brugge model CX5 2,5 L moter 4x4 en de wagen is vervolgens onmiddellijk naar Piers LPG installateur gebracht te Gistel om er een Prins LPG installatie in te bouwen met een tank van 80 L . Ik ben er vervolgens een gaan kijken naar de wagen bij Piers maar ook eventjes met de zaakvoeders gesproken en de vraag gesteld of het mogelijk was om een CNG wagen om te zetten op LPG en hij zei dat dit geen enkel probleem was voor onze Audi g-tron . Ze halen er een cilindertank uit en ze plaatsen er een nieuwe die bestand is voor LPG en dan trekken ze een stekker uit onder de motorkap waardoor het CNG systeem niet meer geactiveerd is om het verhaal kort te maken het kan wel degelijk om zo een wagen om te zetten ze moeten dan ook nog een vulnippel bijsteken waar er nu al twee zitten wel een beetje krap als ik dat zo bekijk maar het is mogelijk . De prijs hangt rond de 2200 euro tot 2500 euro tank dan wel inbegrepen . Enig minpunt is natuurlijk terug betalen voor iets wat natuurlijk niet voorzien was enig pluspunt bij ons aan zee is er een pomp op 20 km om LPG te gaan tanken aan denk vandaag 0,72 eurocent afhankelijk waar je woont kan het ook 0,62 eurocent zijn bijv in de buurt van Waregem waar mijn broer trouwens woont . Zo dit was het zowat ik wou vertellen voor enkelen onder ons misschien op idëen te brengen
 5. Beste vrienden , vandaag eens gestopt bij Westgas in Ieper zie hier de actueele prijs voor diegene die nog rap eventjes wil gaan tanken 3,16 € kg succes
 6. merci Astra-2 voor de prijs mee te delen , ik kom mijn kot niet meer uit in het weekend ik vertik het om die prijs te betalen je zou allicht blij zijn een ongeval te hebben met je wagen want die is omnium verzekerd dan kan ik er een kopen op lpg
 7. goeie avond vrienden vergis ik mij wanneer ik vertel dat sommige Dacia's in Rusland worden vervaardigd , hopelijk moet hij dan niet van die streek komen want je zou eens heel lang kunnen wachten . Mijn broer heeft begin dit jaar een nieuwe Mazda cx5 gekocht 2500 benz en die word ten vroegst geleverd in September maar dit zou nog wel eens kunnen uitlopen en daarna word die onmiddellijk bij Piers te Gistel binnen gebracht om een LPG installatie in te steken .
 8. Beste vrienden , vanmorgen was ik bij Westgas te Ieper daar bieden ze biogas aan en de prijs was er nog 4,54 kg . Als ik 17 kg x 4,54 = 77,18 als je weet dat ik van 15 € kom hum . Nog beetje wachten van CNG te tanken zelfs aan 2,12 bij Matheeuws te Veurne vertik ik het van te tanken .
 9. Beste CNG vrienden , ik ben persoonlijk bij Mattheeuws Veurne op de bureau langs geweest een 6 tal maand geleden toen stond de cng nog op 1,80 kg en bij DATS Middelkerke toen op 1,29 kg en ik wou weten hoe dit kwam . Dit kwam door volgende factoren zei men toen , bij Mattheeuws werken ze met maand contracten waardoor ze gevoeliger zijn aan prijsstijgingen op de markt terwijl DATS met jaar contracten werkt wat betekent dat DATS niet onmiddellijk de prijsstijging moest doorvoeren , uiteindelijk moet DATS ook nieuwe onderhandelingen doen en dit vertaald hem dan ook aan de pomp bij DATS . Wanneer de prijs daalt zal DATS ook langer vastzitten aan de hoge prijs terwijl Mattheeuws de daling sneller kan doorvoeren . Wat ook nog speelt is dat Mattheeuws de cng in bulk moet aanvoeren wat ook kosten met zich meebrengt terwijl DATS aan de pijplijn ligt en dit zijn allemaal factoren tot wat ze nu zijn . Natuurlijk daar zijn wij cng rijders niet veel mee en daar hoort men ook niets over in de media en er zit ook geen kliksysteem op cng zoals bij de brandstofprijzen jammer voor de mensen die zich inzetten om het milieu iets groener te maken in tegendeel je word nog gestraft .
 10. Goeie avond vrienden zie hier vandaag foto genomen van de pomp waar ik oorspronkelijk tank bij Romac fuel te Veurne een mens rijd dan al eens proper !!!
 11. nee muscles dit is de vervangwagen waarover jij het hebt . En ja die was ik eigenlijk nog vergeten af te trekken de vervangwagen en de ruitenwissers eraf kom je op netto 264,25 valt dan nog mee of vergis ik me ?
 12. Beste cng vrienden , Ik ben met onze Audi A3 G-tron 2020 voor de eerste maal op onderhoud geweest bij Audi Raes . De auto had 12293 km en moest voor een klein onderhoud , kostprijs 361,27 eurocent btw incl daar zit wel nog een setje nieuwe ruitenwissers inbegrepen dus zou je die nog moeten aftrekken van de prijs want ik reken dit niet bij als onderhoud dus trek nog eens 48,78 eurocent af dan kom je op 312 , 49 eurocent .
 13. Beste cng vrienden , zoals u misschien weet werd ik de trotse bezitter van een cng voertuig sinds 06/2020. Tanken aan 0,80 eurocent bij Romac fuel Veurne ( West-Vl ) totdat Covid begon . Ik weet niet hoe jullie vrienden erover denken maar momenteel aan die zelfde pomp als voorheen is het 2,30 eurocent per kg cng , het is zo erg dat het momenteel voordeliger is benz 95 te tanken dan cng ! Hoe denken jullie over de huidige situatie vrienden ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...