Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

Mclarren

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mclarren last won the day on February 9

Mclarren had the most liked content!

Community Reputation

10 Goed

About Mclarren

 • Rank
  Nieuw lid
 • Birthday 09/05/1972
 1. Ik was net eens jouw wagen aan het bekijken , ook ik stond op twijfel tussen Kosmosblauw en Arablauw toen ik onze G-tron wou bestellen maar het is uiteindelijk bij dat laatste gebleven al was het maar om er hier geen twee van hetzelfde type kleur te hebben I LIKE BLUE
 2. ik las net iets over Romac Veurne , net voor ik de aankoop overwoog over onze nieuwe Audi G-tron heb ik het geluk woonachtig te zijn in De Panne en is Romac Veurne heel dichtbij wat altijd leuk meegenomen is . Dus zoals vermeld in blijde afwachting van onze Audi A3 G-tron 2020 die reeds besteld is bij Audi Raes Brugge .
 3. zijn er hier ook mensen met ervaring over een Audi A3 G-tron ?
 4. Mclarren

  nieuw lid

  Goeie morgen beste aardgasrijders , ik ben nieuw hier en woon te west-VL in De Panne en ik word binnenkort ook een aardgasrijder dus verlang ik toch al een beetje naar ons voertuig dat reeds is besteld , dit word een nieuwe Audi A3 g-tron2020 . De reden van mijn overstap is toch al een beetje de voorliefde van LPG destijds bij ons thuis reed mijn vader ook al met een Volvo 244 op LPG dus wist ik al wat de voordelen en nadelen waren destijds , maar CNG is ook niet te vergelijken met LPG en ik merk dat er nu alleen maar voordelen zijn aan het rijden op aardgas . Mijn eerste auto was een Opel Rekord 2.0L benz 2dehands , en daarna volgden nog Peugeot 205 gti 1.6L 2dehands , Honda Civic esi 1.6L 2dehands , VW Jetta 2.0L D nieuw , VW Beetle 2.0L D nieuw en toen begon dieselgate dus was ik het allemaal een beetje zat met al het bedrog van de constructeurs alsook vadertje staat die om de haverklap draait met de wind om toch maar hun zakken te blijven vullen met het geld van de hardwerkende Vlaming of ( Belg ) door de taksen op brandstof , BIV en rijtaksen steeds hoger te gaan belasten in Belgie . Nog maar te zwijgen over de lage emissiezone voor grootsteden ! Dus dit alles zorgde ervoor van eens goed na te denken vooraleer de aanschaf van een nieuw voortuig dus wou ik zien wat er op de markt te koop was van CNG wagens , uit de tijd van mijn vader zijn Volvo wist ik dat het een beetje een log beest was die op gang kwam dus wou ik toch een voertuig met wat vermogen en naar volume toe is een middelgrote hatsback voldoende voor ons . Dus zo kwam ik bij Audi terecht een beetje tegen mijn zin vanwege de VW group en de dieselgate liet ik dit achter de rug en ik vroeg een testrit aan voor een Audi A3 1.5L g-tron s-tronic bij Audi Raes te Brugge . Het had heel wat werk in de voeten om een week voor afsluiten van het autosalon nog een testrit te bekomen vanwege een klant die gebruik maakte van dit voertuig omdat zijn wagen in herstelling was bij de dealer maar uiteindelijk was het toch gelukt oef . Dus de auto afgehaald en die 2 dagen in mijn bezit gehad mits tegen betaling want zeg nu zelf een wagen testen op 1 u tijd persoonlijk vind ik dat belachelijk weinig laat staan op een alternatieve brandstof en het gaat hier toch ook over een grote aankoop , dus de wagen uitvoerig getest en ik was uitermate verrast deels door de wagen zelf maar ook toen ik het verbruik zag op de display en het vlot optrekken en de vlot schakelende s-tronic wat trouwens mijn 1ste automatic zal zijn . Dit alles heeft me overtuigd om het voertuig aan te kopen alsook het NIET betalen aan biv en autobelasting vond ik super jammer voor vadertje staat dus kijk ik heel benieuwd uit naar de leveringsdatum ergens eind Mei . Ondertussen ben ik op zoek gegaan naar extra informatie over CNG en toen kwam ik bij deze website terecht waaruit ik al heel wat informatie rijker ben . Zo dit was mijn kennismaking met jullie tot hoors .
×
×
 • Create New...