Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Orcram

Leden
 • Aantal items

  50
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  3

Orcram won laatst op 10 April 2018

Orcram had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

73 Super

Over Orcram

 • Titel
  Gevorderd lid
 • Verjaardag 3 Augustus

Recente bezoekers van dit profiel

736 profielweergaven
 1. Maar wel mogelijk, mijn beste verbruik met mijn A3 is 3,43kg/100km Verder zit ik tussen de 3,5-3,7kg/100km op 14-16kg aardgas wat ik in de tank stop.
 2. Orcram

  CNG rijder gespot 2.0

  Zonet aan de DATS24 van Ninove voor mij een Audi A4 g-tron aan het tanken. Tijdens mijn beurt aan de andere CNG pomp een rode Seat Leon ST. Even een babbeltje gemaakt dat gas populairder was en over het verbruik ?
 3. Bij mij hangt hij rechts boven het “g-tron” logo.
 4. Orcram

  CNG rijder gespot 2.0

  Nee zoals je ziet niet, want hij is ongeldig omdat ik zoveel km op benzine heb gereden ? hij telt ook niet mee in mijn gemiddelde gelukkig. Geen valse cijfers! ?
 5. Orcram

  CNG rijder gespot 2.0

  Gisteravond rond 23:20 heel lang achter en voor een bruine Skoda Octavia op CNG gezeten op de N42 richting Geraardsbergen.
 6. Orcram

  CNG rijder gespot 2.0

  Gisteren een zwarte A3 g-tron op mijn parking in Gent met wat leek de huissticker, al was het lettertype van de letters "CNG" anders dan de sticker die ik op de auto heb hangen.
 7. Orcram

  CNG rijder gespot 2.0

  Gisteren op mijn parking in Gent een A3 g-tron gespot met de mooie sticker achterop. Daarna later in de avond (23u10) op de snelweg, E40 Gent -> Brussel, nog een A3 gespot met de lelijke sticker.
 8. DATS heeft gezegd dat ze waarschijnlijk kampten met een technische storing, waardoor de prijs niet correct was aangepast. Hierdoor krijg ik toch het verschil terugbetaald gelukkig! (Niet dat dat zo veel is.. nog niet eens 50 cent!) maar toch, een nette oplossing voor het geven van foute informatie
 9. OPGELET!!! Ik heb hier zojuist getankt. Op het prijzenbord buiten hangt de prijs van €1.04 per kg CNG, maar aan de pomp tankte ik plots aan €1.07 per kg CNG! Ik heb hiervoor zojuist de Colruyt groep voor gecontacteerd en zij gaan een dossier opmaken hiervoor, meer uitleg krijg ik later!
 10. Grappig hoe bijna elke review zegt dat 400 km niet haalbaar is met de A3 g-tron! Vandaag 416 km gehaald op mijn 15 kg CNG (waarvan 2 km op benzine, dus 414 km). Dus het is wel degelijk haalbaar!
 11. Hier heb ik sinds aankoop al 2x mijn CNG tank gevuld! Heerlijk rustig pompstation!
 12. Vandaag (4 dagen na ophalen auto) heb ik mijn DATS24 CNG tankkaart opgehaald en direct eens uitgetest. Werkt allemaal prima! Iemand anders ook al zijn/haar tankkaart ontvangen?
 13. Na 4 maanden wachten... Hier is hij dan!! De kosmosblauwe Audi A3 g-tron! Meteen een stukje mee gereden en man... wat een fantastische heerlijke premium auto!
 14. Orcram

  CNG rijder gespot 2.0

  Gisteren in de ochtend bij Aalst 2 Audi A3 g-trons gezien met de Belgische sticker, en in de namiddag in Gent een witte Fiat Doblo met de Belgische sticker.
 15. Ik snap je punt maar als het in het reglement staat dat bijvoorbeeld CNG wagens niet zijn toegestaan, en er hangt geen bord dan maakt er in principe niet uit. Want bij het nemen van een ticket ga je akkoord met het reglement. In de parking in Gent waar ik werk zijn bijvoorbeeld aanhangwagens niet toegelaten, maar er hangt geen bord voor. Het staat wel in het reglement en dus mag het niet. Desalniettemin is het natuurlijk onzin om CNG wagens te verbieden...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...