Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

golfcng

Leden
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

golfcng's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

17

Reputatie

 1. golfcng

  Top Motors

  Beste Muscles, Het Porsche Center is al jaren op dezelfde plaats, zelfs al voor de overname door Top- motors. Deze heeft niets te zien met Top-motors, is zelfs nog van de fam. Maes, heb ik me laten wijsmaken. Het Centre is zelfs uitgebreid in de loop der jaren en een nog nieuwere en grotere showroom is er gebouwd. Dus daarmee nog de “landbouwgrond” op Google Maps. Google heeft al een tijdje onze regio links laten liggen, er al terug veel veranderd in de West-Flanders....En de VW-garage en showroom waren wel verouderd, en voldeden zeker niet meer aan de eisen van D’Ieteren. Maar die huurde Top-motors van de fam. Maes. Nu is dit terug verhuurd aan een garagist/autohandelaar in tweedehandswagens.
 2. Ben ik goed geïnformeerd? Kan men nu cng tanken aan het ‘nieuwe’ shell-station bij de LAR in Rekkem, aan de grens met Frankrijk? Zou een pitpoint installatie zijn, waar reeds LNG getankt kon worden. Weet iemand hier meer over? Bedankt!
 3. golfcng

  Onervaren zoeker

  Ik heb gezien dat de buren, 'DATS24' een vergunningsaanvraag hebben hangen (geel formulier), dus daar zullen we in de toekomst ook kunnen tanken (hoop ik), een beetje concurrentie naast elkaar kan geen kwaad... en proficiat met je aankoop ?
 4. Ik zal mijn nen bril moeten aanschaffen peisk ?
 5. Idd bij DATS24 een prijsverhoging, 1,07 euro per kg... maar er is 'goed' nieuws... even hun site bezocht... vanaf 22 mei 2018 is er 5 eurocent korting/ kg CNG als je met de Xtra kortingkaart betaalt... hopelijk altijd...
 6. Vorige week vrijdag aan DATS TIELT, een blauwe vw caddy maxi, met een vriendelijke vrouw waarmee ik een praatje heb geslaan ivm CNG... blijkbaar gaat er in die caddy maxi 37 kg gas... (bij mij 15 kg). De vrouw was zeer tevreden van haar wagen, en kan zo'n 700 km op CNG rijden... straf! Gaat er in de vw Golf Variant ook meer gas dan in de gewone?
 7. Heb bij de aardgasrijder.be 2 stickers besteld, die kunnen in het handschoenkastje tegen dat het nodig is voor de keuring... maar die gaan er daarna terug af...!!! En ja, heb nog van de DATS/d'Ieteren actie kunnen genieten... dus nog meer 'chance' gehad ? Bedankt, zal ik doen! ?
 8. Ja, zo te lezen hier heb ik geluk. Nu enkel bestelbaar met nieuwe 1.5 motor en levering eind dit jaar zei de dealer mij. Het is een gewone Golf, indiumgrey.
 9. Gegroet aardgasrijders, Na een kleine 2 maand wachttijd ben ik mijn Golf TGI dit weekend gaan ophalen bij de dealer. Na 15 jaar gedieseld te hebben, is deze motor qua lawaai een verademing, zo stil!!!. Ook voldoende trekkracht, enz... Het tanken verloopt zeer vlot. Nu een goeie 300 km op de teller, hopende dat ik nog veel leuke km's met deze wagen ga kunnen doen. Ik heb de officiële Belgische sticker wat bijgesneden zodat ie minder groot uitvalt (was op advies van de dealer). De keuring zal niet moeilijk doen binnen 4 jaar hoop ik... Ik volgde al een tijdje het forum hier. Bedankt aan de initiatiefnemers van dit forum voor alle info omtrent CNG, die geholpen hebben aan mijn keuze.
 10. Hallo, proficiat met de Golf TGI! Ikzelf volg hier sedert enkele weken het forum, en doordat ik hier maar enkel goeie commentaren lees over CNG, heb ik me deze week ook een Golf TGI besteld (levering eind april). Ik zie op jouw Golf TGI een elegantere sticker kleven... dan de wet voorschrijft... is de auto met die sticker door de keuring geraakt? Waar heb je die sticker kunnen bekomen, want ik wil niet dat mijn dealer die grote (lelijke) joekel op mijn achterkant hangt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...