Ga naar inhoud

GuyL

Leden
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

GuyL won de laatste dag op 24 oktober 2017

GuyL had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

GuyL's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

58

Reputatie

 1. Hallo Ik kwam hier vroeger ook geregeld en kan bevestigen dat je er veeleer wat minder kg tankt. Nabijgelegen Lokeren is bv duidelijk beter. ( ttz je hebt zeker een kilootje extra )
 2. Hallo, Ik begrijp maar al te goed wat men bedoelt met het "dieselkoppelgevoel", ik sprak hiervover bij mijn initiële post. De wagen rijdt volgens mij het best in modus "dynamic"
 3. Hallo Gisterenavond zondag 01/12/2019 was pomp 5 defect te Geel Pomp 6 aldaar was wel operationeel Heb dit gemeld aan Dats. met vriendelijke groeten
 4. Hallo Het blijkt wel dat de volumes van de gastanks kleiner zijn, het model waarmee ik rij - de eerste generatie G-Trons zeg maar - heeft tanks van 19 kg. "Mit dem Netto-Tankvolumen von 17,3 kg sind CNG-Reichweiten von 420 - 455 km möglich" "Les quatre réservoirs de gaz naturel cylindriques, qui stockent 17,3 kg de GNC sous une pression de 200 bars, se trouvent sous l’arrière du véhicule."
 5. Hallo Muscles Dank u voor de feedback, hier heb ik het gelezen https://www.gaz-mobilite.fr/actus/allemagne-nouvelles-a4-a5-g-tron-gaz-naturel-disponibles-precommandes-2453.html Met vriendelijke groeten Guy
 6. Hallo Eventjes melden dat ik na 71.000 km nog steeds erg tevreden ben over de A4 G-Tron. Gemidddeld verbruik H-Gas 4.5 Kg Ik dacht ergens gelezen te hebben dat de G-Trons heel binnenkort wederom bestelbaar worden. Met vriendelijke groeten
 7. Hallo Er is ook een DATS station te Brecht Met vriendelijke groeten
 8. Hallo Zaterdag ll getankt te Sint Niklaas, goede vulling, dus probleem is opgelost.
 9. Hallo Ik kan bevestigen dat ik hetzelfde fenomeen heb met mijn A4 G-tron ( sept 2017 ) Eigenlijk is dit het minste van mijn zorgen, waarom dan wel ? We rijden op CNG nietwaar ? Als de CNG tank bijna leeg is heb ik de reflex ola ik moet weldra gaan tanken, waar de CNG stations zich bevinden ken ik zowat uit mijn hoofd. Als ik ergens naar een regio moet waar ik minder bekend ben zoek ik op voorhand op waar de CNG stations zich bevinden.
 10. Hallo https://www.hln.be/nieuws/buitenland/stockholm-opgeschrikt-door-explosie-in-bus~a5e42503/ Als we het onderstaande lezen "The #explosion in #stockholm was caused by a bus hitting the top of the entrance to a tunnel. The gas tank which was above exploded on impact. We were in the car next to them. The bus was empty. They hit the height warning device behind them but didn't notice" Dan lijkt me dat dit spijtig ongeval ook enigszins het gevolg is van onvoorzichtigheid en onoplettendheid. Het lijkt me dat het gebeuren geen argument is om niet meer met CNG te rijden.
 11. Hallo In Saint Quentin is er alvast één open https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/saint-quentin-02100-193/ Dat is niet in de onmiddellijke omgeving, maar toch enigszins in de buurt.
 12. Hallo, Dank alleszins om dit nieuws bekend te maken. Ik rij met een A4 G-tron, met composiettanks dus, en bereken net dat ik 125 maal CNG getankt heb. Tijdens het tanken ga ik steeds aan de voorzijde van de wagen staan, je weet maar nooit. Het vergt wat moed om dit onderwerp weer maar eens aan te kaarten maar wij als CNG-rijders moeten ons er bewust van zijn dat er geen nul risico is tijdens het tanken. Anderzijds moeten we het gebeuren in het juiste perspectief bekijken en het onderzoek afwachten. Als ik het goed begrepen heb betreft het dus een vrij nieuwe A3 G-Tron met toch een gekend schadegeval aan de achterzijde van de wagen, tenminste dat verneem ik hier. Ik meen te weten dat alle gekende explosies van CNG-tanks in Europa uiteindelijk te wijten waren aan corrosie van de stalen tanks. Ik meen ook te weten dat er explosies gebeurd zijn in landen als Iran, Pakistan, India en Brazilië maar dat in die gevallen er vaak "elementen" waren die zich in Europa niet meteen zullen voordoen. Ik denk hier bv dat er wel eens tanks / ventielen ed zouden kunnen worden gebruikt die niet aan onze reglementeringen voldoen of die reeds zeer oud zijn en nog nooit gecontroleerd zijn. Alleszins lijkt dit - het ongeval met de A3 composiettanks - een andere nieuwe oorzaak te hebben. Het zou goed zijn dat we hier ooit de ware toedracht van kennen. Ik vraag me even het volgende af. Stel als bestuurder tank je CNG en - wat gelukkig in België nog nooit gebeurd is - er volgt een explosie van één van de gastanks van je wagen, met een toevallige voorbijganger die gewond is. Wie of welke verzekering betaalt wat ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...