Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Kevin

Leden
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

8 Neutraal

Over Kevin

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. H-gas, k heb de indruk dat het optrekken wat verbetert. Dat kan natuurlijk ook aan mezelf liggen (gewoon worden voertuig). Nog altijd heel tevreden van mijn aankoop.
 2. Verbuik gemeten: 415km met 21kg = 5.06kg/100km; volgens boordcomputer 4.9kg/100km (de boordcomputer heeft echter niet op die 415km berekend, maar op een 1000tal km). Ik vermoed dus dat de weergave van het verbruik van de boordcomputer redelijk accuraat is. Bij het bijna leeg zijn van de tank ook melding via boordcomputer van bijna lege tank, maar dit kon gewijzigd worden via het draaiknopje om de weergave van de boordcomputer te wijzigen.
 3. K heb dat nog niet gehad, geen idee dus of je dit kunt afzetten. De auto die ik gekocht heb is wel model 2016 (nog met de boomerang-lichten).
 4. Dit nu nog verkleinen naar een thuisinstallatie en we kunnen met de elektriciteit van onze zonnepanelen aardgas maken :-)
 5. Dinsdag heb ik mijn wagen in ontvangst mogen nemen en ondertussen al wat kilometers op de teller (500 tal). Met de dag wordt mn glimlach groter, een aangename wagen om in te vertoeven. Qua verbruik een 4.9kg (maar is nog vroeg om reeds conclusies te trekken). Enige 'minpuntje' tot nu toe, is dat hij gelijk wat sloom optrekt bij hogere snelheid (+70km/u), een nadeel om bvb autosnelweg op te rijden (kan ook zijn dat ik zijn goede koppel om te schakelen nog moet vinden). Maar voor de rest, héél content :-)
 6. Dinsdag heb ik mijn wagen in ontvangst mogen nemen en ondertussen al wat kilometers op de teller (500 tal). Met de dag wordt mn glimlach groter, een aangename wagen om in te vertoeven. Qua verbruik een 4.9kg (maar is nog vroeg om reeds conclusies te trekken). Enige 'minpuntje' tot nu toe, is dat hij gelijk wat sloom optrekt bij hogere snelheid (+70km/u), een nadeel om bvb autosnelweg op te rijden (kan ook zijn dat ik zijn goede koppel om te schakelen nog moet vinden). Maar voor de rest, héél content :-)
 7. Dit weekend een Zafira Tourer besteld. Is een demo-model, gevonden dankzij deze site :-) Er moet nog een trekhaak geïnstalleerd worden en de terugroepactie moet nog uitgevoerd worden, eens dit gedaan is mag ik er om. K hoop om over een week of 3 de eerste ervaringen te kunnen delen.
 8. Kevin

  Tommelein

  wat met de plug-in hybrides à la Porche Cayenne, daar wordt niet over gesproken... maar ja vriendjes rijden met een Porche waarschijnlijk. Wat mij betreft mag controle, maar niet overdrijven hé...
 9. Bij fiat 500L Living geen combinatie 7 plaatsen en CNG beschikbaar
 10. Kevin

  Doblo trekhaak

  Nee, nog geen tijd gehad om eens binnen te springen.
 11. Kevin

  Doblo trekhaak

  Kan een Doblo-cng met 7zetels uitgerust worden met een trekhaak? Bij de VW Caddy is dit niet mogelijk, daar is het of 5 zetels en trekhaak of 7 zetels en geen trekhaak.
 12. Kevin

  Fiat Panda of 500 L op CNG?

  Dan is er geen kofferruimte meer. En met twee wagens wordt de levensduur van de grote (in tijd) serieus verlengd.
 13. Kevin

  Fiat Panda of 500 L op CNG?

  Het alternatief zou geen auto zijn. Mijn situatie is iets apart :-) Ik heb een Fiat Scudo (9 plaatsen) en ik heb die nodig voor de gezamelijke gezinsuitjes (nieuw samengesteld gezin met 5 kinderen). Maar ik gebruik die wagen heel vaak alleen of met 2 kinderen (ca. 30.000km/jaar). Als ik het verschil diesel/CNG bekijk, zou het wel eens interessant kunnen zijn om een CNG-voertuig naast die Scudo te plaatsen (zo slijt die Scudo ook minder vlug). Een heel deel van die kilometers zijn ook autosnelwegkm's, waardoor ik toch een aangename auto om in te zitten wil ook (een Panda lijkt me dan iets te klein) dus kwam ik op een 500L uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...