Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Gas en Elektriciteit vergelijken doe je op aanbieders.be

Kevin

Leden
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About Kevin

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. K leg mn hoop bij die in het centrum... is van Engie en zou met CB moeten mogelijk zijn... duimen
 2. Daar ook gestaan in juli, enkel NGV2 aansluitingen gezien, jammer dus met mn Zafira.
 3. H-gas, k heb de indruk dat het optrekken wat verbetert. Dat kan natuurlijk ook aan mezelf liggen (gewoon worden voertuig). Nog altijd heel tevreden van mijn aankoop.
 4. Verbuik gemeten: 415km met 21kg = 5.06kg/100km; volgens boordcomputer 4.9kg/100km (de boordcomputer heeft echter niet op die 415km berekend, maar op een 1000tal km). Ik vermoed dus dat de weergave van het verbruik van de boordcomputer redelijk accuraat is. Bij het bijna leeg zijn van de tank ook melding via boordcomputer van bijna lege tank, maar dit kon gewijzigd worden via het draaiknopje om de weergave van de boordcomputer te wijzigen.
 5. K heb dat nog niet gehad, geen idee dus of je dit kunt afzetten. De auto die ik gekocht heb is wel model 2016 (nog met de boomerang-lichten).
 6. Dit nu nog verkleinen naar een thuisinstallatie en we kunnen met de elektriciteit van onze zonnepanelen aardgas maken :-)
 7. Dinsdag heb ik mijn wagen in ontvangst mogen nemen en ondertussen al wat kilometers op de teller (500 tal). Met de dag wordt mn glimlach groter, een aangename wagen om in te vertoeven. Qua verbruik een 4.9kg (maar is nog vroeg om reeds conclusies te trekken). Enige 'minpuntje' tot nu toe, is dat hij gelijk wat sloom optrekt bij hogere snelheid (+70km/u), een nadeel om bvb autosnelweg op te rijden (kan ook zijn dat ik zijn goede koppel om te schakelen nog moet vinden). Maar voor de rest, héél content :-)
 8. Dinsdag heb ik mijn wagen in ontvangst mogen nemen en ondertussen al wat kilometers op de teller (500 tal). Met de dag wordt mn glimlach groter, een aangename wagen om in te vertoeven. Qua verbruik een 4.9kg (maar is nog vroeg om reeds conclusies te trekken). Enige 'minpuntje' tot nu toe, is dat hij gelijk wat sloom optrekt bij hogere snelheid (+70km/u), een nadeel om bvb autosnelweg op te rijden (kan ook zijn dat ik zijn goede koppel om te schakelen nog moet vinden). Maar voor de rest, héél content :-)
 9. Dit weekend een Zafira Tourer besteld. Is een demo-model, gevonden dankzij deze site :-) Er moet nog een trekhaak geïnstalleerd worden en de terugroepactie moet nog uitgevoerd worden, eens dit gedaan is mag ik er om. K hoop om over een week of 3 de eerste ervaringen te kunnen delen.
 10. Kevin

  Tommelein

  wat met de plug-in hybrides à la Porche Cayenne, daar wordt niet over gesproken... maar ja vriendjes rijden met een Porche waarschijnlijk. Wat mij betreft mag controle, maar niet overdrijven hé...
 11. Bij fiat 500L Living geen combinatie 7 plaatsen en CNG beschikbaar
 12. Kevin

  Doblo trekhaak

  Nee, nog geen tijd gehad om eens binnen te springen.
 13. Kevin

  Doblo trekhaak

  Kan een Doblo-cng met 7zetels uitgerust worden met een trekhaak? Bij de VW Caddy is dit niet mogelijk, daar is het of 5 zetels en trekhaak of 7 zetels en geen trekhaak.
×
×
 • Create New...