Ga naar inhoud

Kevin

Leden
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kevin's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

12

Reputatie

 1. Bij mij zijn mijn bougies en bobine vervangen na 94000km... hij liep af en toe onregelmatig bij starten en nu kwam er een waarschuwingslampje. Hij is 4 jaar.
 2. Hoeveel % van het opgepompte aardgas wordt voor het transport gebruikt, dus hoeveel % van je verlies bij oppompen kan je doorrekenen in je studie. De Vlaamse overheid (NV-A Diependaele) is er al direct bij om een extra voordeel af te pakken.. van waar komt deze publicatie uit en wie heeft er voordeel bij... Ik vermoed dat het hier niet over het milieu maar over fiscaliteit gaat...
 3. K leg mn hoop bij die in het centrum... is van Engie en zou met CB moeten mogelijk zijn... duimen
 4. Daar ook gestaan in juli, enkel NGV2 aansluitingen gezien, jammer dus met mn Zafira.
 5. H-gas, k heb de indruk dat het optrekken wat verbetert. Dat kan natuurlijk ook aan mezelf liggen (gewoon worden voertuig). Nog altijd heel tevreden van mijn aankoop.
 6. Verbuik gemeten: 415km met 21kg = 5.06kg/100km; volgens boordcomputer 4.9kg/100km (de boordcomputer heeft echter niet op die 415km berekend, maar op een 1000tal km). Ik vermoed dus dat de weergave van het verbruik van de boordcomputer redelijk accuraat is. Bij het bijna leeg zijn van de tank ook melding via boordcomputer van bijna lege tank, maar dit kon gewijzigd worden via het draaiknopje om de weergave van de boordcomputer te wijzigen.
 7. K heb dat nog niet gehad, geen idee dus of je dit kunt afzetten. De auto die ik gekocht heb is wel model 2016 (nog met de boomerang-lichten).
 8. Dit nu nog verkleinen naar een thuisinstallatie en we kunnen met de elektriciteit van onze zonnepanelen aardgas maken :-)
 9. Dinsdag heb ik mijn wagen in ontvangst mogen nemen en ondertussen al wat kilometers op de teller (500 tal). Met de dag wordt mn glimlach groter, een aangename wagen om in te vertoeven. Qua verbruik een 4.9kg (maar is nog vroeg om reeds conclusies te trekken). Enige 'minpuntje' tot nu toe, is dat hij gelijk wat sloom optrekt bij hogere snelheid (+70km/u), een nadeel om bvb autosnelweg op te rijden (kan ook zijn dat ik zijn goede koppel om te schakelen nog moet vinden). Maar voor de rest, héél content :-)
 10. Dinsdag heb ik mijn wagen in ontvangst mogen nemen en ondertussen al wat kilometers op de teller (500 tal). Met de dag wordt mn glimlach groter, een aangename wagen om in te vertoeven. Qua verbruik een 4.9kg (maar is nog vroeg om reeds conclusies te trekken). Enige 'minpuntje' tot nu toe, is dat hij gelijk wat sloom optrekt bij hogere snelheid (+70km/u), een nadeel om bvb autosnelweg op te rijden (kan ook zijn dat ik zijn goede koppel om te schakelen nog moet vinden). Maar voor de rest, héél content :-)
 11. Dit weekend een Zafira Tourer besteld. Is een demo-model, gevonden dankzij deze site :-) Er moet nog een trekhaak geïnstalleerd worden en de terugroepactie moet nog uitgevoerd worden, eens dit gedaan is mag ik er om. K hoop om over een week of 3 de eerste ervaringen te kunnen delen.
 12. Kevin

  Tommelein

  wat met de plug-in hybrides à la Porche Cayenne, daar wordt niet over gesproken... maar ja vriendjes rijden met een Porche waarschijnlijk. Wat mij betreft mag controle, maar niet overdrijven hé...
 13. Bij fiat 500L Living geen combinatie 7 plaatsen en CNG beschikbaar
×
×
 • Nieuwe aanmaken...