Jump to content

stefanmiler

Leden
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

stefanmiler last won the day on November 6 2017

stefanmiler had the most liked content!

Community Reputation

189 Super

About stefanmiler

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zowel in Porto als in Lissabon de nodige bussen op gas gezien. In Lissabon toch regelmatig zonder sticker volgens mij, of ik moest er over gekeken hebben.
 2. 9,1 hier, na persoonlijk aanvullen (met fiets naar werk) 10/10. ?
 3. Even op gibgas kijken of er zijn die op L gas rijden?
 4. Je bent dus van het Antwerpse, mag ik vragen waar je hem gekocht hebt? Gman?
 5. Staat/stond daar zo geen grote paal met een bol van Total? Je ziet het al van een eindje liggen in elk geval. En idd gemakkelijk om te onthouden: kaai 1111.
 6. Zo, ik kom hier ook nog eens langs, daarnet een record gebroken denk ik. Gaan tanken aan de Vosseschijnweg (Antwerpen), en na mij kwam er eerst een Mercedes bestelwagen van DHL, en daarna 2 fiatjes van ASX. Toen ik bijna gedaan had kwam er een rangerover opgereden, en die was aan het manoeuvreren om te tanken ?. Ofwel omgebouwd, ofwel had hij zich vergist (je kan daar enkel CNG tanken, niets anders). Ik heb niet gezien of hij een sticker had. Dan heb ik op de volgende 4 km nog 6 ASX wagens gezien op CNG, 1 poppy A3, en nog een iveco bestelwagen van Eandis. 11 wagens op CNG + een
 7. Tja, daar heb je me. Misschien eens een benzine astra testen, qua rijervaringen zit er niet veel verschil op volgens mij, cng is misschien wat stiller door efficiëntere verbranding?
 8. Gewoon bij beide eens langsgaan, offerte laten maken, ritje doen... En de beslissing ligt niet hier, maar bij u
 9. Bekijk ook dit even, ik kreeg de eerste keer de hendel niet van mijn wagen in Duitsland ? https://www.youtube.com/watch?v=UNeaYl1oLVQ
 10. Ik heb vorig jaar eens met een wijnboer gepraat die al 40 jaar in de business zit, hij zei dat het heel voelbaar is dat het klimaat gewijzigd is.
 11. Prijs DATS gezakt volgens mij, was 1,02 (L gas), nu 098 of 0,99€, was er al half voorbij toen ik het zag. edit: effe opgezocht, 99 cent dus.
×
×
 • Create New...