Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

stefanmiler

Leden
 • Items

  332
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

stefanmiler won de laatste dag op 6 november 2017

stefanmiler had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

stefanmiler's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Eerste bericht geplaatst
 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam

Recente badges

189

Reputatie

 1. Omdat ik eigenlijk nooit naar Frankrijk ging, hier is dat niet nodig Dit was echt plotseling. Misschien idd eens aanvragen voor de toekomst.
 2. Lang geleden dat ik hier nog eens kwam... Wij zijn vrij plotseling uitgenodigd om een weekje naar Frankrijk te gaan, nog een stuk onder Auxerre (komend van Antwerpen). Dit lijkt wel iets anders te worden dan onze reis naar Kroatië aantal jaar geleden. Voor zo'n romac kaart is het te laat, dus dat wordt helemaal uitkijken. Nu vraag ik me af of je kan tanken zonder kaart als een station bemand is? Anders wordt het veel benzine rijden vrees ik. Ik ga misschien langs Parijs rijden, daar kan je net achter nog tanken.
 3. Mijn zafira tourer is met zijn 25kg en 15l ook enkel CNG ingeschreven heb ik nu gezien. P3=06
 4. Zowel in Porto als in Lissabon de nodige bussen op gas gezien. In Lissabon toch regelmatig zonder sticker volgens mij, of ik moest er over gekeken hebben.
 5. stefanmiler

  Mobiscore

  9,1 hier, na persoonlijk aanvullen (met fiets naar werk) 10/10. ?
 6. Even op gibgas kijken of er zijn die op L gas rijden?
 7. Je bent dus van het Antwerpse, mag ik vragen waar je hem gekocht hebt? Gman?
 8. Staat/stond daar zo geen grote paal met een bol van Total? Je ziet het al van een eindje liggen in elk geval. En idd gemakkelijk om te onthouden: kaai 1111.
 9. Zo, ik kom hier ook nog eens langs, daarnet een record gebroken denk ik. Gaan tanken aan de Vosseschijnweg (Antwerpen), en na mij kwam er eerst een Mercedes bestelwagen van DHL, en daarna 2 fiatjes van ASX. Toen ik bijna gedaan had kwam er een rangerover opgereden, en die was aan het manoeuvreren om te tanken ?. Ofwel omgebouwd, ofwel had hij zich vergist (je kan daar enkel CNG tanken, niets anders). Ik heb niet gezien of hij een sticker had. Dan heb ik op de volgende 4 km nog 6 ASX wagens gezien op CNG, 1 poppy A3, en nog een iveco bestelwagen van Eandis. 11 wagens op CNG + een twijfelgeval, op 4 km ?
 10. Tja, daar heb je me. Misschien eens een benzine astra testen, qua rijervaringen zit er niet veel verschil op volgens mij, cng is misschien wat stiller door efficiëntere verbranding?
 11. Gewoon bij beide eens langsgaan, offerte laten maken, ritje doen... En de beslissing ligt niet hier, maar bij u
×
×
 • Nieuwe aanmaken...