Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Gas en Elektriciteit vergelijken doe je op aanbieders.be

QuboBE

Leden
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

QuboBE last won the day on November 3 2017

QuboBE had the most liked content!

Community Reputation

11 Goed

About QuboBE

 • Rank
  Beginnend lid
 • Birthday 01/10/1965

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. QuboBE

  CNG sticker

  Als de Achterbumper waar de meeste hun klever op kleven weggeslingerd is gaat men eerst niet daarop zoek gaan of er al dan niet een klever op plakt denk ik .... die verplichting is gewoon weer zo een zinloos regeltje ....
 2. Met 15 Kg (Fiat Qubo) rij ik momenteel tussen de 250 a 270 Km .
 3. Hangt eigenlijk allemaal meer af van de rijomstandigheden, schakelen, autosnelweg, kronkelende binnenbanen met overal voorrang van rechts, verkeerslichten, enz enz ...... laatst met de Fiat Qubo 1.4: 15 Kg 250 Km ....
 4. H-gas. Ik denk niet dat je hier in W-Vl ergens L-gas vindt. Deze week tanks leeg na 250 Km, wel woon-werkverkeer via binnenwegen en korte boodschapritjes. Heb eigenlijk nog geen snelweg gedaan.
 5. Ik merk niets van vermogenverlies ik schat momenteel het verbruik rond de 5 kilo per 100 km maar volgens de garage zal dit minderen .
 6. Vandaag 2de keer getankt sedert dat ik hem heb, ik had nog 1 streepje (en iets meer dan 200 km gereden) en er kon een goeie 10 kg in. De eerste keer toen ik tankte kreeg ik er 15 kg in, dus zat er nog 5 kg in, ja rekening houdend dat een nieuwe auto in het begin wat meer gebruikt zou 300 km haalbaar moeten zijn .........en is het niet, dan rij je een klein stukje op benzine ....de benzine moet toch ook regelmatig ververst worden .
 7. Beide mooie en praktische wagens, zoals hier al gezegd is veel stad en kortere afstanden: Qubo, langere afstanden: Caddy. Zelf heb ik nu een Qubo dagelijks woon-werkverkeer (30 km enkel) met onderweg 2 CNG-pompen.
 8. Denk niet dat ik zo een indicator heb op de Fiat Qubo ...zal eens moeten in het boekje kijken.
 9. QuboBE

  Fiat Qubo 1.4 CNG

  Mijn FIAT Qubo 1.4 CNG
 10. Spijtig ik heb mijn Qubo CNG nog niet ...
 11. Als ik dit allemaal lees begin ik mij al te beklagen een CNG-wagen besteld te hebben ....en begin ik mij af te vragen waar het fiscaal voordeel dan nog zit: gewone keuring, keuring gastanks, keuring leidingen .......een verplichte lelijke sticker .........'k weet niet goed zulle ....had ik eerder dit forum gevonden denk dat ik geen CNG-wagen zou gekozen hebben ....
 12. Volgens dit artikel op VRT NWS https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/12/14/2018-brengt-u-goedkopere-elektriciteit--maar-duurder-gas/ zal de gas mogelijks duurder worden in 2018 en elektriciteit goedkoper, ben eens benieuwd wat dit zal zeggen aan de pomp. Heb net al een mail gestuurd naar de Vreg, ben benieuwd wat ze gaan antwoorden.
 13. Je kon toch ook een Fiat Doblo op CNG kopen of is de Caddy groter ??
 14. QuboBE

  Tractor op biogas

  In theorie kunnen CNG-wagens op Biogas rijden. Is dit dan gelijk aan H- of L-gas of iets ertussen ? En zijn er daar al tankstations in Europa van?
×
×
 • Create New...