Ga naar inhoud

nonzerosumgame

Leden
 • Aantal items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  5

nonzerosumgame won laatst op December 25 2018

nonzerosumgame had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

96 Super

Over nonzerosumgame

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. De vorige keer duurde het ook meer dan een week eer ik antwoord kreeg. Absoluut onaanvaardbaar.
 2. Vreselijk jammer, aangezien dit tankstation quasi 500m van mij vandaan is. De laatste keer dat ik er passeerde hing er een pamflet, en ik denk dat er stond dat er werken zouden gebeuren. Ik zal het de volgende keer nog eens deftig bekijken. Ik hoop dat ze met de omschakeling van de buurt naar H-gas in oktober alles terug een beetje in orde zetten.
 3. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Hier de meest recente versie downloaden en "Onbekende Apps Installeren" in uw instellingen aanvinken. De .apk file opzoeken in uw download folder, uitvoeren en laten installeren. Uw GSM per kabel aansluiten aan uw USB-aansluiten et voila. Werkte hier perfect op mijn OnePlus 1 op CyanogenOS en OnePlus 5 op OxygenOS, dus zou ook op de OnePlus 3 moeten werken.
 4. Ergens logisch als je een tankkaart hebt, maar je stroom thuis niet terugbetaald wordt.
 5. http://www.standaard.be/cnt/dmf20190117_04109953 Elektrisch rijden? Liever aardgas Vandaag om 09:46 door gdc Aardgas tanken is goedkoper Foto: DATS24 Geen mediagenieke lanceringen, maar toch zijn er vorig jaar meer wagens op aardgas verkocht dan wagens die enkel op een batterij rijden.
 6. Wij weten dat wel, ja. Maar ze moeten ons niet meer overtuigen. Ik vrees dat Jan met de pet en de 2 liter diesel dat minder overtuigend vindt.
 7. Wel jammer dat dat van een belangengroep van de industrie moet komen, omdat de autopers niet objectief kan berichten. Zo creëer je natuurlijk de perceptie dat de informatie getint is.
 8. Deze nog tegengekomen.. gelijkaardige info als in de link van @Ivivke, maar in een handig filmformaat voor millenials met een korte aandachtsspanne.
 9. nonzerosumgame

  Autosalon 2019

  Da's extra korting bovenop de korting die je al krijgt he. En volgend jaar staat nu ook nog niet voor de deur, vooralsnog is de Golf sowieso nog één van de best verkopende modellen van België. 't Zou geen slimme zet zijn van VW om de prijs nu al neer te hakken.
 10. Het artikel is jammer genoeg al offline.. Heb het filmpje hier teruggevonden: https://www.autobahn.eu/11716/video-heftruck-lostrekken-op-zijn-belgisch
 11. Da's zeer ongenuanceerd. In 1e wereldlanden zoals Japan, Frankrijk, Duitsland en zelf ons eigen België gaat het aantal kinderen per persoon al achteruit. Die landen kampen met andere problemen: hoe moet een krimpende groep actieve werkers een groeiende groep gepensioneerden ondersteunen? De landen waar je wel een piek ziet in het aantal geboortes zijn doorgaans landen waar de CO2 uitstoot per capita vrij laag ligt. Concreet ligt het probleem op korte termijn vooral bij landen waar de levenskwaliteit aan een zeer hoog tempo omhoog gaat, als de vergroening van de industrie en energie
 12. De velgen lijken enorm op VAG groep velgen, dus ik neem aan een Golf 8? Heel moeilijk uit te maken.
 13. Zelf met DeNOx-katalysator stoot een diesel nog altijd meer NOx uit dan eender welke andere technologie. Blauwe diesel is leuk als 't effectief van afvalolie komt. Het probleem is dat er veel te weinig afval is om de markt van genoeg biodiesel te voorzien. Op basis van plantaardige oliën, zoals palmolie, is blauwe diesel slechter voor het milieu dan gewone diesel. Je hebt gewoon teveel land nodig om de gewassen te verbouwen en er is veel energie nodig om die gewassen te kweken. Dat stimuleert ontbossing = minder bomen om CO2 te verwerken.
 14. https://news.nationalgeographic.com/2018/06/carbon-engineering-liquid-fuel-carbon-capture-neutral-science/ This Gasoline Is Made of Carbon Sucked From the Air A Harvard-affiliated Canadian company is making a liquid fuel that is carbon neutral, and they hope the economics will be in their favor. 4 MINUTE READ
 15. Da's omdat er nog een relatief hoge vraag is, maar weinig merken bieden het nog aan. Mijn vader heeft bijvoorbeeld nog een Astra op LPG af-fabriek. Zocht er een nieuwe, maar in België worden ze niet meer geimporteerd. In Duitsland zijn ze wel nog te krijgen. Daar was LPG sowieso ook al groter. Ik weet wel niet in welke mate Opel zal doorgaan met zijn LPG modellen, nu PSA erop aanstuurt dat Opel de innovatiekar moet trekken binnen de groep.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...