Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Den Dimi

Leden
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Den Dimi's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • 1 week lid
 • 1 maand lid
 • 1 jaar lid

Recente badges

7

Reputatie

 1. Gisteren terug van Oostenrijk en Duitsland.. 3x cng getankt aan 1,146 1,579 en 1,109 euro. Zijn de prijzen die in België gehanteerd worden dan niet strafbaar?
 2. Alle benzine motoren met directe injectie hebben last van roetafzetting in de motor en vooral ter hoogte van de luchtinlaat en dit reeds na 60000 km, maakt niet uit hoe ermee gereden is (98 tanken vertraagt de roetafzetting). Kenners raden aan om na 60000 km een walnut shell blasting uit te voeren aan de motor. Dan is hij intern terug als nieuw. Wat ik niet weet is als de motor op cng draait, of er dan ook roetafzetting is?
 3. Super, passeer daar elke dag. Nu moet ik niet meer naar Hasselt om te tanken.
 4. Ik ben overgestapt van een BMW M140i (340pk) naar een leon tgi (130pk). (20.000 km/jaar). Tja de Leon kan niet tippen aan de BMW maar met het budget dat ik over hou kan ik veel dingen extra doen. Het vermogen mis ik wel natuurlijk. Bochten sportief nemen gaat met de leon, maar de bocht uit-accelereren geeft sensatie 0,0. Dus ben ik geëvolueerd van een sportieve chauffeur, naar een rustige chauffeur. En als het jeukt heb ik nog een clio RS faze 1 (172 pk) in de garage staan (vrouwtje hare). De leon met dezelfde specs tov de golf was 4000 euro prijsverschil (weet niet of dat nu ook nog zo is). Ik rij dus met de nieuwe motor van de vw-group en merk geen vermogenverschil tussen cng en benzine. Wel heb ik de indruk dat bij cng het turbogat iets groter is. Verbruik zit ik aan 4 kg cng (tov 10 liter benzine vroeger). Ook heb ik voor 5 jaar een wecare contract afgesloten, hierin zit 5j volledige garantie mee inbegrepen, dus ben ik gerust ivm de nieuwe techniek. Zeker een proefritje maken, dealers bieden dit graag en probleemloos aan...
 5. Paar weken terug mijne Seat Leon tgi in ontvangst genomen. Het volgende is mij opgevallen. In de offerte staat 100g co2. In het gelijkvormigheidsattest staat onder punt 1 gecombineerd co2: 100g en onder punt 4 gecombineerd co2: 116g Op mijn inschrijvingsbewijs staat co2: 116g Als wij (CNG rijders) in de toekomst jaarlijkse belasting gaan moeten betalen veronderstel ik dat die berekend wordt op de co2 vlgs het inschrijvingsbewijs in mijn geval: 116g. Ik denk dat dat de waarde is bij gebruik op benzine. Maar mijn benzinetank is maar 9 liter. Zou het niet correcter zijn dat die berekend zou worden volgens cng verbruik nl 100g co2????
 6. Morgen mag ik mijne Seat tgi afhalen (excellence). Maar wat bedoel je hiermee? Ik veronderstel dat ik Android auto kan gebruiken zonder extra kosten?
 7. Hoe komt het dat de cng modellen alleen nog met DSG verkrijgbaar zijn bij de VW group? Heb in Februari nog een manuele besteld (wacht nog op de levering).
 8. T'is juist daarom dat ik een CNG auto besteld heb aangezien ik alle dagen aan de DATS st-truiden voorbij rij. Alleen is er nogal onzekerheid over de beschikbaarheidsdatum Dus... weet iemand al iets meer.
 9. Weet iemand al iets meer? Heb namelijk een CNG leon besteld, levering eind mei. Dit is voor mij het enig (toekomstig) CNG station in de buurt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...