Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Gazze

Leden
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutraal

Over Gazze

 • Titel
  Nieuw lid
 1. Ik dacht eerder €60 per maand i.p.v. per jaar. Vandaar te duur.
 2. Gazze

  Stilte in de media

  Er staat een fout in onderstaande tekst/artikel: hier wordt het totaal aantal wagens op gas dus LPG+CNG bedoeld. Het hoeft niet gezegd dat LPG serieus inboet en het aantal CNG wagens elk jaar sterkt stijgt. Totale som is wel negatief. CNG dit jaar al +4000 met een totaal van +13000. "De elektrische auto blijft een zeldzaamheid op onze wegen, en auto's op aardgas boeren achteruit. Als het om milieuvriendelijker auto's gaat, blijkt de Belg vooral voor een hybride auto te kiezen, een auto die dus zowel een verbrandingsmotor als een elektrische motor heeft. Dat blijkt uit cijfers van het Belgische statistiekbureau Statbel."
 3. Ik heb "android auto" geïnstalleerd. Tevreden van al moet je uw smarthphone steeds koppelen via een USB-kabel. De app is nog niet officieel verkrijgbaar in België al gaat dit wel via de APK-versie. Even googelen en je vindt het wel. Android smathphone.
 4. Door de nieuwe WLTP-norm moeten alle nieuw verkochte modellen/motoren opnieuw naar "de keuring" voor WLTP-testen. Daardoor zijn constructeurs (tijdelijk) gestopt met het aanbieden van bepaalde motoren. Soms omdat een model fin de carrière is en het de moeite niet meer loont om aanpassingen te doen of omdat de grote volumeproducten voorang krijgen om eerder de nieuwe WLTP-testen te ondergaan. Niche-motoren als CNG moeten dan wat langer wachten waardoor de leveringstermijn ook opschuift. https://autofans.be/zoeken?s=WLTP
 5. Mensen, brandstofprijzen schommelen nu eenmaal en over lange termijn stijgt ze gewoonlijk zeker als het economisch goed gaat. De kloof tussen H-CNG en diesel/benzine is nu 26 cent in de buurt en dat is meer dan in begin van dit jaar. En zou dit veranderen, ik verbruik nu slechts 3.8kg/100km, doe dat maar is na met een conventionele brandstof. Bovendien stoot een CNG minder roet, NOx en CO2 uit. Feeling Happy!
 6. Gazze

  gesloten ruimte

  Mijn auto staat binnen in de garage. Nog niets ondervonden. Ik denk dat er ook heel veel aardgasleidingen toekomen bij de mensen binnen, sommigen hebben daar schrik voor en kiezen daarom voor mazoutverwarming..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...