Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Shortlease

Leden
 • Aantal items

  167
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door Shortlease

 1. Reageren ze daar eigenlijk ooit op, op zo'n mails aangaande slechte druk en dergelijke?
 2. Dinsdag ook langsgeweest en maar 12kg van de 15kg kunnen vullen.. De tanks waren al enkele weken leeg
 3. Ik heb een magnetische sticker, zelfgemaakt met magneettape. Die plak in aan de andere kant van de auto, zo zijn zowel de originele als het 'gewone ruitje zonder wit' zichtbaar als ik aan de keuring aankom. Volgens mij staat er een GIF van op het forum ergens hoor. Geen opmerking van gekregen, al betwijfel ik of die heren écht gaan testen of het een sticker is op de keuring 😄.
 4. Q8 E313/E34 Ranst 2,9€/kg.
 5. Q8 E34/E313 Ranst nog steeds 2,35 euro voor H+ gas, niet de beste druk maar alsnog een opluchting dat er op sommige plaatsen een gigantische stijging van de prijzen is weggebleven.
 6. Brembos, stuur je mij eens een berichtje van die onafhankelijke specialist in Geel? Ik heb een concreet vermoeden dat er een groot CNG bord aan de gevel hangt, maar wil wel een bevestiging van je dat dit dik oké is. Binnen 2000km weer een onderhoud noodzakelijk en heb ook geen zin meer om naar de grote markten af te zakken zoals voordien.
 7. Hier ondertussen ook eentje laten plaatsen voor 400 euro, vaste trekhaak 13 polig. Dit bij 'Roca Parts' gelegen in Oevel. Vlotte service!
 8. Paul, bovenstaande filmpjes had ik al bekeken. Vandaar de opmerking 'Op internet laten ze het iig uitschijnen dat het best mogelijk is.'.
 9. Iemand ervaring met het zelf vervangen van de remschijven & blokken voor bv. Volkswagen Golf 7? Ik ben van plan het onderhoud te laten uitvoeren bij VERELLEN, doch vragen naar een contactname bij eventuele bijkomende kosten. Als ze dan zouden vermelden dat de remblokken of dergelijke vervangen moeten worden dit enkele dagen later zelf te doen. Op internet laten ze het iig uitschijnen dat het best mogelijk is. Een momentsleutel, krik en 80% van het gereedschap zal ik wel al hebben, waardoor het toch een besparing lijkt door middel van de arbeidsuren die wegvallen. Tevens ook de vraag of deze een sensor heeft mbt de remschijven (geen uitleessysteem in mijn bezit)
 10. Inderdaad.. Eigenlijk is de vraag stellen waarom, de twee verschillende antwoorden en al zeker waarom ze precies meer schrik hebben van CNG dan LPG, want dat plaatje hangt pas helemaal aan de inrit.. Als ze überhaupt al weten dat er een verschil is..
 11. Alles hangt af van je woonplaats.. Via bepaalde maps, in beheer van @muscles kan je perfect zien waar de stations zijn en/of komen. Het vraagt iets meer planning dan 1000+km te kunnen rijden met een gewone diesel, da's waar..
 12. Bij mij dus ook, beide sondes vervangen alsook een gasinjector én het kuisen van de kleppen, zoals hierboven vermeld. Telkens met veel contactnames met de importeur en dergelijke, die zou uitgelegd hebben welke dingen moesten gebeuren.. Wel bizar om te lezen dat het een veelvoorkomend geval is..
 13. En ze zijn er zich van bewust dat de foute bordjes er hangen dan?
 14. Het gas geven en remmen doe je nog zelf hé.. enkel de beweging van het stuur wordt overgenomen.
 15. Ik had ook liever gehad dat de motorstoringen weg bleven.. Hard gezegd, ik heb geen vertrouwen meer in de auto's van deze tijd, of misschien de garages.. Alles is computergestuurd, zegt de computer 'vervangen of defect' wordt het waarschijnlijk blindelings gedaan.. Een auto van een 15 jaar geleden zonder veel technologie kan je zelf onderhouden zonder veel problemen.. Maar de technologie is dan ook weer leuk.. zeker die adaptieve 🤷🏼‍♂️.
 16. Inderdaad.. Uiteindelijk kan ik enkel zeggen dat het veel te lang geduurd heeft om het effectief probleem te ontdekken en repareren.. Maar ik vermoed dat dat te maken heeft met het niet bepaald veelvoorkomend probleem. Nu is het enkel rondrijden met een 'bang hartje' dat het zo blijft.. En langs de andere kant behoor ik zo ook meer tot VERELLEN, zou geen goede keuze zijn om nu van garage te veranderen.
 17. Lang zoeken wat het probleem was... Op een periode van 4000km regelmatig de auto enkele dagen/weken kwijtgeweest. Auto van 2016 dus viel niet meer onder garantie. Werd wel bevraging gedaan bij importeur/D'ieteren gezien het een auto is die nog geen 4 jaar was en nog geen 100.000km had. In totaal wel een groot factuur, maar wel ook enkele tussenkomsten van VERELLEN Geel zelf.
 18. Zelfde verhaal hier.. Beide lambdasondes vervangen rond de 90.000km, Volkswagen Golf.. Een per een, na telks een aantal duizend kilometer.
 19. Vandaag weer langs geweest kant richting Antwerpen 13.50kg terwijl het juist leeg was bij het oprijden van het tankstation overgeschakeld .
 20. Shortlease

  Nieuw Lid.

  Telt Tessenderlo niet als écht Limburg dan?
 21. Voor mij stond er 45kg op de teller, da's pas een luxe.. 😬
 22. @pluxy, het vullen gaat eigenlijk allesbehalve vlot.. 1.5kg, pauze om op te starten, daarna opnieuw 1kg,... In totaal 12.45kg getankt (had nog 45km in de tank over), maar wou H+ gas tanken.. Wel mooie prijs, 0.92euro/kg voor H+gas, terwijl ik in Geel of Geel-Oost 0.91euro/Kg zou betalen voor L-gas... @Philippekan jij dit vermelden?
 23. De eerste keer dat ik ging, hierboven vermeld was het al niet om over naar huis te schrijven
 24. Ik stop morgenvroeg nog richting Limburg .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...