Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

Shortlease

Leden
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Shortlease last won the day on August 10 2019

Shortlease had the most liked content!

Community Reputation

40 Super

1 Follower

About Shortlease

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da's een vraag voor @Lange_666, ik was het al vergeten dat ik dat ging aanpassen .
 2. Ik heb het document opgeslagen, je weet maar nooit of het van pas kan komen met alle referenties er in.
 3. Ik ga daar toch ook een uur'ke wachten voor een onderhoud denk ik.. Doen die ook Volkswagen?
 4. Twee keer in Frankrijk CNG getankt, één keer bij het buitenrijden van Lyon - 1 pomp met enkel Aardgas, toegankelijk met bankkaart. Tweede keer in Annecy, eveneens 1 pomp met enkel Aardgas, kapotgeslagen glas van de pomp zelf en de commentaar dat ze moeten zorgen dat het werkt er op geschreven eveneens te betalen met bankkaart. Pluspunt: 24/7 toegankelijk (Wat een verschil met Italië) Nadeel: één pomp is bijzonder moeilijk te spotten soms (ten opzichte van een volwaardig tankstation), nergens aangegeven en een kleine zoektocht naar de knop die ingedrukt moet blijven
 5. Tot op heden twee keer gehad dat hij plots op benzine overschakelde, terwijl er nog CNG in zat. Voertuig aan de kant, opnieuw gestart en probleem opgelost. Ik vermoed dat jullie dit al wel gedaan hebben en dat hij écht niet meer op CNG rijdt?
 6. Ook een oplossing, zal het moeten navragen. Maar dan is de vraag nog welke niet officiële garages al met CNG kunnen werken..
 7. Dinsdag is mijn onderhoud van 75.000 km gepland, bij een officiële Volkswagen garage. Ik heb me voorgenomen nog eventjes naar de officiële garages te gaan, met de gratis pechverhelping die ze geven als je altijd op onderhoud gaat, vooral door het niet aanwezig zijn van het reservewiel.
 8. Als ik nu, 3 jaar na aankoop nieuwe, grotere velgen steek wordt het inschrijvingsbewijs toch niet aangepast, dus denk het niet.
 9. Extra werk bougies? Zijn die bij jou dan niet vervangen op 60.000 km?
 10. Geef het nog een week, dan wil je niets liever...
 11. Altijd al via APKMIRROR geïnstalleerd, nooit problemen gehad. Inderdaad niet 'beschikbaar' in België via Google play.
 12. Afrit Geel-Oost om precies te zijn ???. Ik had dezelfde vraag, weg hoop.. VID-20190514-WA0017.mp4
 13. Als dat 'afdakje' ervoor zorgt dat ze meer CNG-stations zetten, ten opzichte van een volledige ombouw van een tankstation neem ik daar gerust vrede mee?. Q8 Schoten - Bredabaan juist hetzelfde.
×
×
 • Create New...