Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Shortlease

Leden
 • Aantal items

  168
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Shortlease won de laatste dag op 2 juni 2020

Shortlease had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Shortlease's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

71

Reputatie

 1. Dan is die als bijna enige niet boven de 3€ gegaan precies
 2. Reageren ze daar eigenlijk ooit op, op zo'n mails aangaande slechte druk en dergelijke?
 3. Dinsdag ook langsgeweest en maar 12kg van de 15kg kunnen vullen.. De tanks waren al enkele weken leeg
 4. Ik heb een magnetische sticker, zelfgemaakt met magneettape. Die plak in aan de andere kant van de auto, zo zijn zowel de originele als het 'gewone ruitje zonder wit' zichtbaar als ik aan de keuring aankom. Volgens mij staat er een GIF van op het forum ergens hoor. Geen opmerking van gekregen, al betwijfel ik of die heren écht gaan testen of het een sticker is op de keuring 😄.
 5. Q8 E313/E34 Ranst 2,9€/kg.
 6. Q8 E34/E313 Ranst nog steeds 2,35 euro voor H+ gas, niet de beste druk maar alsnog een opluchting dat er op sommige plaatsen een gigantische stijging van de prijzen is weggebleven.
 7. Brembos, stuur je mij eens een berichtje van die onafhankelijke specialist in Geel? Ik heb een concreet vermoeden dat er een groot CNG bord aan de gevel hangt, maar wil wel een bevestiging van je dat dit dik oké is. Binnen 2000km weer een onderhoud noodzakelijk en heb ook geen zin meer om naar de grote markten af te zakken zoals voordien.
 8. Hier ondertussen ook eentje laten plaatsen voor 400 euro, vaste trekhaak 13 polig. Dit bij 'Roca Parts' gelegen in Oevel. Vlotte service!
 9. Paul, bovenstaande filmpjes had ik al bekeken. Vandaar de opmerking 'Op internet laten ze het iig uitschijnen dat het best mogelijk is.'.
 10. Iemand ervaring met het zelf vervangen van de remschijven & blokken voor bv. Volkswagen Golf 7? Ik ben van plan het onderhoud te laten uitvoeren bij VERELLEN, doch vragen naar een contactname bij eventuele bijkomende kosten. Als ze dan zouden vermelden dat de remblokken of dergelijke vervangen moeten worden dit enkele dagen later zelf te doen. Op internet laten ze het iig uitschijnen dat het best mogelijk is. Een momentsleutel, krik en 80% van het gereedschap zal ik wel al hebben, waardoor het toch een besparing lijkt door middel van de arbeidsuren die wegvallen. Tevens ook de vraag of deze een sensor heeft mbt de remschijven (geen uitleessysteem in mijn bezit)
 11. Inderdaad.. Eigenlijk is de vraag stellen waarom, de twee verschillende antwoorden en al zeker waarom ze precies meer schrik hebben van CNG dan LPG, want dat plaatje hangt pas helemaal aan de inrit.. Als ze überhaupt al weten dat er een verschil is..
 12. Alles hangt af van je woonplaats.. Via bepaalde maps, in beheer van @muscles kan je perfect zien waar de stations zijn en/of komen. Het vraagt iets meer planning dan 1000+km te kunnen rijden met een gewone diesel, da's waar..
 13. Bij mij dus ook, beide sondes vervangen alsook een gasinjector én het kuisen van de kleppen, zoals hierboven vermeld. Telkens met veel contactnames met de importeur en dergelijke, die zou uitgelegd hebben welke dingen moesten gebeuren.. Wel bizar om te lezen dat het een veelvoorkomend geval is..
 14. En ze zijn er zich van bewust dat de foute bordjes er hangen dan?
 15. Het gas geven en remmen doe je nog zelf hé.. enkel de beweging van het stuur wordt overgenomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...