Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Shortlease

Leden
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  1

Shortlease won laatst op 20 November 2018

Shortlease had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

33 Super

Over Shortlease

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Amai, toch een serieus prijskaartje in totaal dan
 2. Al overwogen om witte leds te steken, zoals pluxy? Ik heb net dezelfde kop 😁
 3. Shortlease

  Wat vanaf 2021?

  Dan zullen er veel terug 'spelen' met de kilometerteller 😀
 4. Shortlease

  Wat vanaf 2021?

  Er is volgens mij een groot verschil tussen ANPR-camera's en de sensoren die de kilometerheffing op de vrachtwagens controleren.. Of bedoel je dat die ANPR-camera's de trajecten van de gewone burger zouden volgen om zo de rekening te sturen?
 5. In mijn opzicht echt geen meerwaarde..
 6. Shortlease

  Wat vanaf 2021?

  Die kilometerheffing leek mij ook niet haalbaar, maar de vrachtwagens hebben ze toch ook allemaal al...
 7. Shortlease

  Apple carplay

  😂😂 Alleszins, de aanpassing naar die Apple USB is het geld niet waard, voor lange reizen heb ik de android auto en ik vermoed dat de vriendin geen iPhone meer zal kopen.
 8. Shortlease

  Apple carplay

  Ik heb 296 euro betaald voor activatiesleutel van app connect, maar de prijzen verschillen precies wel héél veel 😁. Spijtig dat de USB blijkbaar niet onmiddellijk apple compatibel is.
 9. Shortlease

  Apple carplay

  Dit is tot op heden het enige dat ik kan terugvinden, wat nog niet met zekerheid kan zeggen of degene in de auto nu niet zou werken http://www.vagshop.nl/products/VW-inbouwset-voor-Multimediabus-Apple-USB-.html
 10. Shortlease

  Apple carplay

  Volgende vraag: Bij de aankoop van de VW GOLF 7 heb ik onmiddellijk 'app-connect' aangeschaft. Ikzelf werk met Android, android auto zonder enige problemen. Mijn vriendin daarentegen maakt gebruik van iPhone (6s). Wanneer zij de officiële, of onofficiële kabel gebruikt heeft dit geen resultaten.. iPhone laadt wel op. Haar zus heeft een Skoda Octavia van 2017, waar haar iPhone onmiddellijk connecteert en app connect de Apple carplay activeert. Op internet al veel gezocht, maar nog niets gevonden.. aan de instellingen van de gsm kan het niet liggen want op de Skoda van haar zus zijn er geen problemen..
 11. Zou me toch een zware teleurstelling zijn als de verkopers u gelukkig maken met een tank van 45kg om in realiteit te vernemen dat het 14kg is..
 12. Ge moet mij eens laten weten waar in 2170 zo'n berg te vinden is 😛
 13. Wat is er foutgegaan met die maximumsnelheid 74 km/h?
 14. Gelet iedereen spreekt over dezelfde 1.4 motor bij Golf, Seat en Ocativia.. Bij mij werden bougies vervangen op 60.000 zoals voorzien. Ik heb mijn voertuig in het franstalig België gekocht, waardoor het boekje enkel in het frans is. Iemand een idee of er een document raadpleegbaar is waarin staat op hoeveel kilometer wat vervangen moet worden?
 15. Shortlease

  Zomerbanden

  Niet persé over welke banden, maar... Wanneer leggen jullie de zomerbanden op? De krik en de momentsleutel die aangekocht zijn na het topic van de winterbanden liggen te wachten voor gebruik 😎
×
×
 • Nieuwe aanmaken...