Ga naar inhoud

Shortlease

Leden
 • Aantal items

  153
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  3

Shortlease won laatst op Juni 2 2020

Shortlease had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

63 Super

Over Shortlease

 • Titel
  Gedreven lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het gas geven en remmen doe je nog zelf hé.. enkel de beweging van het stuur wordt overgenomen.
 2. Ik had ook liever gehad dat de motorstoringen weg bleven.. Hard gezegd, ik heb geen vertrouwen meer in de auto's van deze tijd, of misschien de garages.. Alles is computergestuurd, zegt de computer 'vervangen of defect' wordt het waarschijnlijk blindelings gedaan.. Een auto van een 15 jaar geleden zonder veel technologie kan je zelf onderhouden zonder veel problemen.. Maar de technologie is dan ook weer leuk.. zeker die adaptieve 🤷🏼‍♂️.
 3. Inderdaad.. Uiteindelijk kan ik enkel zeggen dat het veel te lang geduurd heeft om het effectief probleem te ontdekken en repareren.. Maar ik vermoed dat dat te maken heeft met het niet bepaald veelvoorkomend probleem. Nu is het enkel rondrijden met een 'bang hartje' dat het zo blijft.. En langs de andere kant behoor ik zo ook meer tot VERELLEN, zou geen goede keuze zijn om nu van garage te veranderen.
 4. Lang zoeken wat het probleem was... Op een periode van 4000km regelmatig de auto enkele dagen/weken kwijtgeweest. Auto van 2016 dus viel niet meer onder garantie. Werd wel bevraging gedaan bij importeur/D'ieteren gezien het een auto is die nog geen 4 jaar was en nog geen 100.000km had. In totaal wel een groot factuur, maar wel ook enkele tussenkomsten van VERELLEN Geel zelf.
 5. Zelfde verhaal hier.. Beide lambdasondes vervangen rond de 90.000km, Volkswagen Golf.. Een per een, na telks een aantal duizend kilometer.
 6. Vandaag weer langs geweest kant richting Antwerpen 13.50kg terwijl het juist leeg was bij het oprijden van het tankstation overgeschakeld .
 7. Shortlease

  Nieuw Lid.

  Telt Tessenderlo niet als écht Limburg dan?
 8. Voor mij stond er 45kg op de teller, da's pas een luxe.. 😬
 9. @pluxy, het vullen gaat eigenlijk allesbehalve vlot.. 1.5kg, pauze om op te starten, daarna opnieuw 1kg,... In totaal 12.45kg getankt (had nog 45km in de tank over), maar wou H+ gas tanken.. Wel mooie prijs, 0.92euro/kg voor H+gas, terwijl ik in Geel of Geel-Oost 0.91euro/Kg zou betalen voor L-gas... @Philippekan jij dit vermelden?
 10. De eerste keer dat ik ging, hierboven vermeld was het al niet om over naar huis te schrijven
 11. Ik stop morgenvroeg nog richting Limburg .
 12. Gisteren voor de eerste keer gaan tanken Q8 - Ranst, in de richting van Antwerpen. 12.45kg ingekregen, geen tweede poging ondernomen om opnieuw te betalen en er meer in te tanken door lichte tijdsdruk voor het werk. Wel staat de installatie letterlijk op de verhoogde grens tussen de vrachtwagens en auto's. (Aangeduid door de rode lijnen) Als je dus aan de rechterzijde van het voertuig de vuldop hebt zou je op de parking moeten draaien, omdat het anders langs de verkeerde kant staat.. Of, het op voorhand weten en de route van de vrachtwagens volgen.. (Waar zij overige
 13. Ik kom er dit jaar waarschijnlijk niet meer met de Gas 🤷🏼‍♂️ zal voor 2021 zijn!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...