Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

svermoere

Leden
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

20 Super

1 Volger

Over svermoere

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gisteren gaan tanken richting Luik. De betaalpaal werkt nog niet. Gewoon naar de andere betaalpaal gaan. Hij stopte wel +/- 5 maal bij het tanken. Benieuwd hoe lang ik er mee ga kunnen rijden. Maar ik vermoed wel langer dan van de Dats.
 2. Ja, want ik had hem besteld bij Lagrou in Ieper, wegens een goede band met de garagist. In het weekend was ik er nog op bezoek. En maandag, toen ik terug in Leuven zat, kreeg ik te horen dat hij was geleverd. Ik moest dan nog een week wachten....grmbl....
 3. Ahwel...De mijne werd 1 week te vroeg geleverd ?
 4. En weer stout geweest. Vóór de eerste tankbeurt door de premier terug gaan tanken. Diegene die naast me stond keek wel raar. Ik denk dat hij het niet betrouwde, al dat gas-gedoe. Wat ik wel raar vind, is dat de Calorische waarde lager ligt dan in de andere DATS24 in de buurt (info website) Rotselaar: 10.3296 kWh Sint-Joris Winge: 10.3342 kWh Overijse: 10.3277 kWh Zaventem: 10.3274 kWh Heverlee: 10.2939 kWh
 5. Oei, dit weekend dus te vroeg gaan tanken. Het is nog niet open. ?
 6. Ter info: GOW in Ieper: H-Gas 1.09/kg
 7. Ik zie liever blauw. Bij VW zijn de CNG's BLUEmotion
 8. svermoere

  Binnenkort....

  Nog maar 1 maal gebruikt. 160 km autosnelweg gereden, verbruik van 3,5Kg/100km. Hopelijk blijft het zo. Maar nu veel stadsverkeer.
 9. svermoere

  Binnenkort....

  Aha....eerste binnenkort is vanaf morgen 10 uur ingevuld :-). Het ging opeens snel. ... Golf Comfortline TGI 1.4 - Silver White. Een kleur dat ik nog niet veel heb gezien.
 10. svermoere

  Binnenkort....

  Hallo, Ik ben Steven Vermoere uit Leuven. Na jarenlang dieselen, ben ik overstag gegaan om een Golf TGI Comfortline Silver White (met alle rijhulpsystemen er bij) te kopen. De bestelling gedaan op 21 januari met leverdatum 15 mei. Dus binnenkort zal ik kunnen tanken aan het CNG-station bij DATS Heverlee dat binnenkort opent :-))) (zal wel voorlopig pitpoint worden, maar ik zal toch die 350€-cheque ergens moeten verteren). Maar een vraagje aan diegene die onlangs, in dezelfde periode, hebben besteld. Ik zie hier dat iedereen hier zijn VW al heeft gehad, veel vroeger dan de vooropgestelde datum. Zelfs mensen die later hebben besteld, hebben hem al. Ik heb afgelopen zondag een mail gekregen van VW met de melding dat ik binnenkort mijn nieuwe auto heb en dat ik accessoires mocht kopen. Het was ondertekend door de sales van de garage. Toen ik hem echter mailde, viel hij uit de lucht en kon nog geen datum zeggen. Goede communicatielijnen binnen VW ? Blijkbaar is "binnenkort" het sleutelwoord bij mijn aankoop, want dat hoor ik dus altijd... Wanneer hebben jullie die mail gekregen dat hij binnenkort wordt geleverd? En hoe lang heeft het dan nog geduurd tegen dat jullie hem konden afhalen? Alvast bedankt om me in te lichten.
 11. Hallo, Binnenkort heb ik ook een CNG. En het tankstation van DATS in Heverlee is vlak in de buurt. Maar het is momenteel nog altijd geen CNG. Ik heb al enkele weken geleden contact opgenomen met DATS en tot nu toe enkel antwoord gehad dat ze me gingen laten weten als het open is. Ik had eerst gehoord van mei 2018. Maar nu hoor ik openingsdata van augustus, september tot zelf december 2018. Weet er iemand toevallig meer over hier ? Steven
×
×
 • Nieuwe aanmaken...