Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

kefkef

Leden
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Goed

About kefkef

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kefkef

  rook

  lol had wel zo iet ged8 bedankt al voor de info
 2. kefkef

  rook

  hey, ik wou eens vragen of andere van jullie dit ook voorhadden. bij mij ook al is het niet echt koud komt er altijd wel wat rook van onder de auto raar :s. moest het koud zijn en de motor staat koud kan je wel nog zeggen van ja dat is normaal maar het blijft als ik stilsta zie ik de rook komen (zal wel normaal zijn zeker :p). ik rij met een cng wagen golf variant.
 3. ik hoop ook dat alles voorlopig zo blijft, ikzelf rij ook met cng-wagen en ben voorlopig zeer tevreden. maar nu heb ik ook al gehoord dat "cng wagen van produceren tot leveren" vervuilender zijn dan benzine en diesel … ik weet niet wat daar van waar is maar dat ze de mensen die cng nu gekocht hebben dat ze die binnenkort niet gaan pesten met vanalles zoals nu met de diesel gebeurt. plus waar ik wel verbaasd van ben is dat de cng-wagens voor het moment het slecht doen qua verkoop.
 4. heb dit ook al paar x voor gehad met de golf variant. nu ik hoor niets speciaal ik start gewoon op hernieuw en heb erna geen problemen. ben er wel niet verder mee gegaan, omdat het een nieuwe wagen was (nu 7500km) vond ik het wel wat raar ma bon...
 5. ik ben best een rustige rijder en voorlopig zit mijn bc aan een verbruik van 4.4 op cng en 8.9 op benzine wat ik van benzine wel hoog vindt. als ik mijn verbruiksmeter op zet verbruikt die echt wel veel in het optrekken en ik ben daar ook rustig in.
 6. jep heb em. Tot nu toe ook zeer tevreden van! ik d8 dat ze tegen mij ook hadden gezegd na 15k km langs te komen.
 7. heb juist gevraagd in garage welke olie er mag gebruikt worden bij de variant cng en ze wisten mij te vertellen dat het niets speciaal was juist gewone 5w30 longlife olie.
 8. In de garage hebben ze mij verteld dat als ik de 2 tanken vol zou doen ik een 1200 km zou moeten kunnen doen (op papier 1300 km) maar mijn tank bij het afhalen van cng was vol en ik kon 230 km doen. Natuurlijk omdat ik hem nog maar juist heb gaat hij mijn rijstijl nog moeten berekenen hoeveel km ik ga kunnen doen. Ik ben dan gaan tanken en heb mijn benzine iets minder dan de helft gevuld en daarmee kon ik 260 km doen, ongeveer dus 500 km. Doe daar nog een halve tank benzine bij lijkt mij 1200 km toch veel niet? Of haalt deze dat wel?
 9. kefkef

  CNG sticker

  idd het was zo perfecte service maandag stak deze in mijn bus waarvoor dank ?
 10. azo leuk want ben juist mijn nieuwe wagen gaan halen ☺️ de cng tank was vol maar de benzine tank zo goed als leeg daarmee dat dat lampje ook zal branden, want ze branden alle 2.
 11. Kan je bij de variant zien wnr je op cng of benzine rijdt?
 12. kefkef

  CNG sticker

  ik heb net 1tje besteld en betaald met kredietkaart enig idee hoelang het duurt eer ik deze heb? moet de wagen woensdag gaan halen.
 13. kefkef

  CNG sticker

  jep, was zo zonder sticker mocht ik niet vertrekken want zij waren aansprakelijk dan. ze waren verplicht als ik buiten reed dat er 1tje ophing maar ik heb wel gezegd idd dat ik hem zelf wil plakken. maar zij hebben wel de correcte sticker voor de keuring dus ik ga nog afwachten welke da ik ga kleven dat ze daarover niet moeilijk doen op de keuring. wel dom zeker omdat het in het buitenland niet verplicht is.en tenslotte een sticker is een sticker veel verschil is er niet op juist dat die van de eu iets minder opvalt.
×
×
 • Create New...