Ga naar inhoud

pinoamigo

Leden
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  2

pinoamigo won laatst op December 13 2018

pinoamigo had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

64 Super

Over pinoamigo

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ga mij van den dommen houden. In het verleden altijd goed geholpen geweest bij d’ieteren met mijn vragen. Ik ga gewoon vragen welke olie er in hoort, zonder iets anders te vermelden. En dan zie ik verder... Legale gangsters zij het. En ik laat niet met mijn kl.. rammelen. Het gaat mij niet om het geld maar om het principe. Indien nodig, dan breng ik het voor de vrederechter. Ik heb tijd en veel geduld.
 2. Intussen opnieuw contact gehad, op mijn initiatief en ik werd met een kluitje in het riet afgewimpeld. Ze beweren dat bij mijn seat de longlife olie vereist is. Als ik dan vraag waarom bij de vorige service gewone olie werd gebruikt, dan krijg ik te horen dat dat een vergissing is. Wanneer ik zeg dat mijn handleiding zegt dat ik de gewone 505.01 olie dien te gebruiken, dan zeggen zij dat het geen waar is. Om een lang verhaal kort te maken: tot ziens, top motors. Bedankt voor de brakke, dure en verkeerde service. Ik schaam mij in die concessie hun plaats en neem contact op met
 3. Intussen gebeld. De man aan de telefoon moest me een uitleg schuldig blijven en zou mij binnen 10 minuten terugbellen. 6u later nog steeds niets... morgen nog eens bellen.
 4. pinoamigo

  Prijs CNG aan de pomp

  Pitpoint kortrijk, 1,02 voor h-gas
 5. Zonet voor het klein onderhoud op 45k langs geweest. Ik voel mij weeral in de zak gezet... plots gaan ze onderdelen en filters monteren met andere referentienummers die toevallig iets duurder zijn. Daarnaast gaat er plots long life olie in de motor en moest de batterij gecontroleerd worden? Ter vergelijking, de factuur van het 30k onderhoud en 45k naast elkaar. Ik ga even wachten met betalen en eerst nog eens een telefoontje plegen. Daarbij komt dat je 3 weken op voorhand een afspraak moet maken voor onderhoud en dan kom je er stipt op tijd toe om te horen dat ze geen tijd hebben en dat h
 6. Ik droom al jaren van een wagen type pickup of een compact jeepke. in dat opicht zou een cng hilux, ranger of navara wel mooi zijn. Of de nieuwe suzuki jimny zou ook een leutig ding zijn op cng
 7. pinoamigo

  Invoer

  Die van ons komt uit vaticaanstad. Geen enkel probleem. Bij ons deed de garage alle papierwerk
 8. pinoamigo

  Prijs CNG aan de pomp

  Pitpoint Kortrijk nu 1.09 voor h-gas! Net onder de prijs van 1.10 van Dats in de buurt
 9. Tijdens onze reis in duitsland ontdekt dat er 2 soorten aardgaspistolen bestaan... noodgedwongen dus een 200km op benzine moeten rijden. Jezus wat is dat duur... volgens de boordcomputer benzineverbruik 5.3l/100 km. Zelf uitgerekend op 5.7. Valt goed mee me dunkt...
 10. De afgelopen dagen: h gas volgetankt in kortrijk (een goeie 15kg) via de route de wallonie, door het eifelgebergte naar de Moezel. 455km op een tank, de laatste 2km waren op benzine.
 11. Intussen op reis vertrokken met de wagen. Geen vreemde problemen meer!
 12. Ik merk ook wel op dat er 5l olie aangerekend is, terwijl er volgens de specificaties slechts 4l in gaat...
 13. Zonet geverifieerd, 0.5l koelvloeistof. Bijgevuld dus. Niveau staat nu op max, zal er vermoedelijk iets onder gestaan hebben. Anders vind ik de factuur wel meevallen, zonder de brandstof een 197 euro voor een oliewissel+ onderhoud exclusief de brandstof. Een andere seat garage is hier niet in de buurt dus blijf ik gedurende de garantieperiode daar gaan. Als ik kon ging ik naar mijn ford garage, nergens zo’n goeie service als daar en zeer scherpe tarieven, maarja, een seat gaan ze daar niet graag zien komen.
 14. Geen idee of het bijgevuld is of niet maar op de factuur staat duidelijk concentraat koelvloeistof. Bijvullen was volgens mij niet van doen gezien het niveau perfect was.
 15. Leon tgi 1.4 st onderhoud 30000 km (oliewissel en inspectie) tevens een ander probleem onder garantie hersteld. daarnaast werden ruitensproeiers afgevuld en de koelvloeistof vervangen. 213 euro maar de garage tankte voor 7 euro cng en 20 euro benzine om de wagen te testen ivm een probleem met stilvallen. Dit alles bij Topmotors te Wevelgem.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...