Aardgasrijder.be wordt gesponsord door Mefirst! Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering? Vergelijk nu online de beste autoverzekering via Mefirst.be: de vergelijkingssite voor verzekeringen

Bij

Leden
 • Aantal items

  158
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  7

Bij won laatst op 29 November 2017

Bij had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

93 Super

Over Bij

 • Titel
  Aardgasexpert
 1. @Aardgasrijder ik zou me op baserend op de feiten die jij aanhaalt ook geen zorgen maken en de auto gekocht hebben. Alleen met de vaststellingen die nu gedaan zijn zou ik bij een eventuele 2 de handse aankoop toch eens extra navraag doen over de staat van de gastanks. Ik rij met een golf variant van 2015 ik ga bij het wisselen van winter naar zomerbanden toch eens onder de auto kijken welk type tanks ik heb steken.
 2. Da's wel heftig.. Het kan inderdaad wel liggen aan het feit dat de tanks te goed beschermd zijn maar ik heb zo het idee dat die coating aangebracht is op een slechte ondergrond. Is een goede les voor de aanschaf van een 2de handse auto. Op de brug laten zetten dat je ook de onderkant een inspectiebeurt kan geven.
 3. CNG rijder gespot 2.0

  Zaterdag op de oprit van de E34 in oelegem ne grijze fiat panda met een officiële CNG-sticker. Vandaag rond de middag in de dumortierlaan in edegem een grijze octavia combi G-TEC.
 4. Hopelijk is CNG niet ten dode opgeschreven!

  Je vergeet Suzuki en syang young nog... Maar er is inderdaad de vraag waarom de andere "grote" merken niet mee op de kar springen. Maar je kan natuurlijk altijd een installatie laten plaatsen.
 5. Xtra - nieuwe kaart Colruyt / DATS ...

  Vandaag succesvol de Extra kaart kunnen gebruiken...(om diesel te kunnen tanken)
 6. CNG rijder gespot 2.0

  Vanmorgen een blauwe A3 Gtron aan de pomp bij DATS Lier
 7. Ik had dat vorige maand ook. Auto is nog geen 3 jaar.Heb gewoon de reservesleutel genomen. Batterijke halen staat nog op mijn booschappenlijstje... de rest had ik ook al terug gevonden op tinternet
 8. Rij assistentie systemen

  Als uw ACC actief is remt de auto zelf . anders krijg je een waarschuwing dat je remafstand te kort is en remmen moet je dan zelf doen
 9. Prijs verkoop tweedehands caddy

  Ik zou da wel zien zitten om te kopen maar.... ik heb alleen ne manueel geschakelde dieselsandero die ik kan ruilen (momenteel dus geen budget ter beschikking )
 10. besteld !

  Ik gebruik dat nogal eens. Mijn vrouw wil er niet van weten om dat te gebruiken.....
 11. CNG rijder gespot 2.0

  Vandaag 2 keer Golf variant TGI. De eerste in Mechelen om 16.15 u aan de afslag van de N16 naar industrie Mechelen noord.Heb hem achtervolgd tot in Walem Dan rond 17.00 u nog ene op de ring rond Lier aan de lichten met de Antwerpsesteenweg.
 12. CNG rijder gespot 2.0

  Ik denk dat ik die ook al eens gespot heb maar dan in de buurt van het DATS station op diezelfde Liersesteenweg. Werd bestuurd door een vriendelijke dame met aandacht voor fietsers. (Stopte netjes om mij over te laten steken)
 13. VW Caddy TGI beschermkap

  En dat ge gaat moeten betalen om daar terug een nieuwe onder te hangen .....
 14. CNG rijder gespot 2.0

  Gisteren rond 16.45 u een blauwe caddy maxi geparkeerd op de Hombeeksesteenweg in Mechlen.
 15. Accessoires

  Hoe meer reclame voor CNG hoe beter. De dieselsandero zal ook vervangen worden door een CNG auto alleen heb ik nog niet echt een model gevonden dat voldoet aan mijn eisen..... Maar er is niets dringend (tenzij de roverheid nog iets van plan is om de dieselaars wat te pesten...)