Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Bij

Leden
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Bij last won the day on July 25

Bij had the most liked content!

Community Reputation

237 Super

1 Follower

About Bij

 • Rank
  Aardgasexpert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 't ja dat lijkt wel door de lak tot op de gondverf dat gaat ge er met polieren niet uitkrijgen.....
 2. Deze namiddag een caddy van infrabel op een oprit in de abeelebaan in Broechem
 3. LAC in Lier is een goede garage. Ik heb daar 4 jaar geleden mijn Golf variant TGI gekocht. Ik was zelf gaan vragen naar een CNG-wagen en er is niets negatief over gezegd. Men heeft zelfs nagegaan of ik nog in aanmerking kwam voor een premie Ik denk niet dat ge daar gaat buiten komen met iets wat je niet wil.
 4. Gezien de temperaturen die ze deze namiddag voorspellen beslist om maar met de Golf naar het werk te rijden (fietsen bij 40° lijkt niet zo interessant ). 7.15 u op de Ring van Lier net voorbij de Antwerpse steenweg werd ik ingehaald door een bruine lancia ypsilon hij reed door de tunnel (ik moest richting Duffel). 7.30u Zwarte caddy Maxi geparkeerd op de koning albertlaan in Walem.
 5. Hier blijven ook de drie bollekes actief op het scherm....
 6. Vandaag rond 17.00u een witte SsangYong XLV op de parking van I-fitness mechelsesteenweg in duffel. Een 10-tal minuten later een grijze Golf TGI op het kruispunt lintstesteenweg en Hulststraat in lier
 7. Mijne golf met 1.4 motor heeft in het begin ook olie verbruikt. Sinds het tweede onderhoud (30000 km) geen noemenswaardig verbruik meer en ondertussen zijn we toch al de 80000 km gepasseeerd.
 8. Bij

  Prijs CNG aan de pomp

  kunde die in Wommelgem dan nog wat laten zakken??? 🤣
 9. Gisterenavond een grijze opel Zafira op een oprit van een huis in Korbeek dijle
 10. De kleur is in allegeval dezelfde en het is op een weg die hij regelmatig neemt dus ik veronderstel dat hij (of iemand van zijn familie ) het was. Ik stond met de fiets te wachten aan het licht om de Antwerpsesteenweg over te steken.
 11. Deze morgen om 6.45u aan het kruispunt Ring Lier en de Antwerpsesteenweg een koffie met veel melk bruine Lancia ypselon nummerplaat begon met 1-HED-xxx (niet 100% zeker van de E) Hij reed achter mij door richting boechout (vermoedelijk naar den DATS) Het zou best eens kunnen dat dit een forumbekende is....
 12. Gisterenavond rond 16.45u fietste ik langs DATS in Kontich. Er stond daar een grijze Mercedes break CNG te tanken
 13. Josy, Ik heb ook een 1.4 TGI variant. Ik heb daar heel het verlengde WE mee in de ardennen rondgereden en ik kwam (zelfs volgeladen) geen vermogen te kort. Je moet natuurlijk wel het beestje eten geven waardoor je verbruik iets hoger ligt. Maar liever dat en een beetje rijplezier dan constant te willen rijden om niet meer dan 4 kg verbruik te hebben....
 14. Deze morgen rond 9.00 u een grijze octavia combi G-tec achtervolgd op de turnhoutsebaan tot in het centrum van retie.
 15. daarstraks rond 11.30u een rode caddy geparkeerd aan de dobbelhoeve in oelegem.
×
×
 • Create New...