Ga naar inhoud

Bij

Leden
 • Aantal items

  226
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  9

Bij won laatst op 10 November

Bij had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

166 Super

Over Bij

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bij

  CNG rijder gespot 2.0

  Rond 16.30 bij het buiten rijden op het werk in de spinoystraat in Mechelen een caddy van de colruytgroep. natuurlijk met officiele sticker op zijn achterdeur.
 2. Bij

  VW golf 7 - winterbanden zelf leggen

  Sinds vorige zaterdag staat onze Golf weer op winterbanden. Dat wisselen duurt een half uurtje. Nadien nog wel bijna een uur nodig om de zomerbanden met velg uiteraard proper te maken en te stockeren.
 3. Bij

  LPG

  zondags en tijdens de sluitingsuren ligt er een slot op de LPG pomp. Je kan alleen LPG tanken tijdens de openingsuren van een bemand tankstation. maar het tanken moet je meestal wel zelf doen
 4. Bij

  cng installatie in Dacia Dokker Van

  Op de website van AGS staan foto's van zo'n installatie in een dokker
 5. Bij

  CNG rijder gespot 2.0

  Rond 10.00u een witte ocativa combi op de ranstsesteenweg in Emblem, rond 11.45 een caddy maxi in de vaartstraat in Ranst
 6. Bij

  Hoog benzineverbruik tijdens rijden op CNG

  Ik heb zo het idee dat uwe benzinetoevoer niet of slecht wordt afgesloten als je op gas rijd. Volgens mij moet dat toch via een diagnose via de computer kunnen uitgelezen worden. Natuurlijk als de klep gesloten is maar de dichtingen zijn lek dan zal het wat moeilijker te achterhalen zijn.
 7. Bij

  VW golf 7 - winterbanden zelf leggen

  Ik doe dit ondertussen ook al 2 jaar zelf. Aleen zijn mijn winterbanden met een lagere snelheidsindex dus moet je in het menu een max snelheid aangeven. maar dat is zo gefixt.
 8. Bij

  CNG rijder gespot 2.0

  Afgelopen Zondag heb ik de Herfstrit (http://www.hartrijders.be/) meegereden. Onderweg ben ik 4 CNG wagens tegengekomen 1 Doblo van eandis en nog 3 caddy's. Da's toch een goed resultaat denk ik voor tijdens een ritje van 190 km
 9. Bij

  CNG rijder gespot 2.0

  Vanmorgen om 7.15u een fiat doblo van eandis op de zandpoortvest in Mechelen.
 10. Uw start stop system houd rekening met de motor temperatuur maar ook met het vermogen dat uw batterij moet leveren. Hoe meer verbuikers zijn ingeschakeld hoe sneller uw motor terug automatisch gaat starten tijden een stop aan vb verkeerslichten. Deze zomer heb ik dit ook mogen ondervinden. Stoppen aan de lichten en de st/stop werkte niet. Airco uitschakelen was voldoende om het systeem wel te laten werken. Ik denk dat hoe ouder uw batterij en hoe minder deze geladen wordt door het rijden van kortere afstanden hoe minder uw st/Stop systeem gaat werken. Die bewaking van het afgenomen vermogen is nodig omdat als je lange tijd zou stil staan je de batterij zo ver leeg trekt dat starten niet meer mogelijk is.
 11. Bij

  CNG rijder gespot 2.0

  Da gij in zo'n klein kruiske kunt (precies iets mis met de upload)
 12. Bij

  CNG rijder gespot 2.0

  Ik ben werkzaam in Mechelen. Alleen langs de dijk en de fiets-o-strade kom ik niet zo veel auto's tegen Ik ga het toch in het oog houden
 13. Bij

  Accessoires

  adaptieve cruise control en automatisch parkeren zijn zalige opties. De rest vind ik niet nodig
 14. Bij

  CNG rijder gespot 2.0

  Ik werd deze morgen op de europalaan in Mechelen rond 7.30u ingehaald door een grijze Audi A3 voorzien van een officiële sticker.
 15. Bij

  CNG rijder gespot 2.0

  Vanmorgen rond 7.30 u in de stationsstraat in Mechelen een Blauwe Golf variant TGI met officiële sticker
×