Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

Boey

Leden
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Boey last won the day on March 10 2018

Boey had the most liked content!

Community Reputation

57 Super

About Boey

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

870 profile views
 1. Cataloguswaarde is gewoonweg met iets meer dan 5300 euro gestegen tegen over vorig jaar bij een variant met highline uitvoering ?. Ook prijsverschil tussen benzine en CNG is enorm. Vorig jaar was dit maar 1000 euro verschil en dankzij de actie toen hetzelfde...
 2. Net eens gebeld naar LAC in lier. Daar is het inderdaad 127 euro voor kleine onderhoud.
 3. Ik heb eens de prijs nagevraagd bij Jennes in Boortmeerbeek. Dit zou op 178 euro komen voor het eerste kleine onderhoud.
 4. Sommige overdrijven toch hoor. Ik rij lekker op aardgas! Ik denk dat de kans dat je sterft in een auto ongeluk veel groter is dan dat u cng wagen ontploft. Gaan we dan ook niet meer met een auto rijden?
 5. Waarom staat er opnieuw? Zijn er dan nog recent wagens ontploft?
 6. Zaterdagmiddag heb ik hier getankt voor 12 euro aan CNG. De rest van de dag + zondag was mijn saldo op mijn bankkaart ontoereikend.... Pas maandag was het bedrag van 12 euro afgegaan en was mijn geld terug beschikbaar. Nu ik weet dat tankstations een bedrag reserveren, maar 400 euro reserveren voor 12 euro te tanken is er wel los over. Nu gelukkig had ik nog een andere bankkaart en leef ik niet van loon tot loon...
 7. Zaterdag VW Caddy gespot in Wespelaar met huis sticker. Ook in Melsbroek (waar ik woon) een volkswagen polo gespot met de officiële sticker.
 8. Gisteren op de Antwerpse ring 2 keer een VW CADDY MAXI gezien, beide met officiële sticker.
 9. Boey

  Onervaren zoeker

  Hoeveel km kan je dan rijden op CNG? 360 tot 400 km als je met hoogcalorisch CNG rijdt (ik heb nog nooit laagcalorisch CNG getankt want ik woon in Zuid-Limburg). Op L-gas tussen de 280 à 320 km. Maar aangezien je in West-Vlaanderen woont ga je normaal gezien H-gas hebben. Om nog terug te komen op korte afstand dat dit slecht voor de motor is: Dat je er enkel alleen voordeel uit haalt bij lange afstanden (dit zeiden ze ook in mijn garage) is totaal van de pot gerukt. Ik rijd zelf op sommige werkdagen maar 12 km en op sommige 40 km. Dus geen grote afstanden. Ik kan alleen maar zeggen doen! Op CNG rijden ga je enkel en alleen maar voordelen hebben tegenover benzine of diesel. En pech kan je bij eender welke auto op eender welke brandstof hebben.
 10. Inderdaad daar ben ik nu ook voor benieuwd. Of de prijzen zullen dalen als de olieprijzen dalen...
 11. Als Dats de prijzen zo snel laat stijgen. Gaan we binnen een paar jaar evenveel betalen als voor benzine en diesel...
 12. Boey

  CNG sticker

  Ja, Ik heb de officiële sticker in mijn handschoenkastje liggen ?. inderdaad en dan heb je ook nog de blauwe blue motion lijn van voor op de auto. Beetje in dezelfde kleur blijven ?.
 13. Boey

  CNG sticker

  Ik heb gekozen voor de blauwe variant. Ook al heb ik liever niets op mijn auto ben ik wel trots dat ik op cng rijd en zo promoot ik het ook. Ik heb ook alle logo's er laten afdoen anders was het 'too much' naar mijn mening.
 14. In Wespelaar, in de straat van de school. Zie ik vaak een rode en een grijze Skoda Octavia combi met officiële sticker. En vorige week ook nog een caddy maxi op de ring van Brussel gezien met officiële sticker.
×
×
 • Create New...