Ga naar inhoud

Boey

Leden
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  2

Boey won laatst op 10 Maart 2018

Boey had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

55 Super

Over Boey

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

476 profielweergaven
 1. Boey

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Waarom staat er opnieuw? Zijn er dan nog recent wagens ontploft?
 2. Boey

  Q8 Houthalen Helchteren

  Zaterdagmiddag heb ik hier getankt voor 12 euro aan CNG. De rest van de dag + zondag was mijn saldo op mijn bankkaart ontoereikend.... Pas maandag was het bedrag van 12 euro afgegaan en was mijn geld terug beschikbaar. Nu ik weet dat tankstations een bedrag reserveren, maar 400 euro reserveren voor 12 euro te tanken is er wel los over. Nu gelukkig had ik nog een andere bankkaart en leef ik niet van loon tot loon...
 3. Heist-op-den-Berg en omstreken mis ik er een...
 4. Boey

  CNG rijder gespot 2.0

  Zaterdag VW Caddy gespot in Wespelaar met huis sticker. Ook in Melsbroek (waar ik woon) een volkswagen polo gespot met de officiële sticker.
 5. Boey

  CNG rijder gespot 2.0

  Gisteren op de Antwerpse ring 2 keer een VW CADDY MAXI gezien, beide met officiële sticker.
 6. Boey

  Onervaren zoeker

  Hoeveel km kan je dan rijden op CNG? 360 tot 400 km als je met hoogcalorisch CNG rijdt (ik heb nog nooit laagcalorisch CNG getankt want ik woon in Zuid-Limburg). Op L-gas tussen de 280 à 320 km. Maar aangezien je in West-Vlaanderen woont ga je normaal gezien H-gas hebben. Om nog terug te komen op korte afstand dat dit slecht voor de motor is: Dat je er enkel alleen voordeel uit haalt bij lange afstanden (dit zeiden ze ook in mijn garage) is totaal van de pot gerukt. Ik rijd zelf op sommige werkdagen maar 12 km en op sommige 40 km. Dus geen grote afstanden. Ik kan alleen maar zeggen doen! Op CNG rijden ga je enkel en alleen maar voordelen hebben tegenover benzine of diesel. En pech kan je bij eender welke auto op eender welke brandstof hebben.
 7. Boey

  Prijsstijging aardgas bij Dats

  Inderdaad daar ben ik nu ook voor benieuwd. Of de prijzen zullen dalen als de olieprijzen dalen...
 8. Boey

  Prijsstijging aardgas bij Dats

  Als Dats de prijzen zo snel laat stijgen. Gaan we binnen een paar jaar evenveel betalen als voor benzine en diesel...
 9. Boey

  CNG sticker

  Ja, Ik heb de officiële sticker in mijn handschoenkastje liggen . inderdaad en dan heb je ook nog de blauwe blue motion lijn van voor op de auto. Beetje in dezelfde kleur blijven .
 10. Boey

  CNG sticker

  Ik heb gekozen voor de blauwe variant. Ook al heb ik liever niets op mijn auto ben ik wel trots dat ik op cng rijd en zo promoot ik het ook. Ik heb ook alle logo's er laten afdoen anders was het 'too much' naar mijn mening.
 11. Boey

  CNG rijder gespot 2.0

  In Wespelaar, in de straat van de school. Zie ik vaak een rode en een grijze Skoda Octavia combi met officiële sticker. En vorige week ook nog een caddy maxi op de ring van Brussel gezien met officiële sticker.
 12. Boey

  Welke modellen wil jij af-fabriek op CNG?

  Daar mag van mij de Touran, Tiguan, Passat en Skoda Superb bij.
 13. Boey

  Een nieuwe CNG rijder!

  Ik heb mijn auto nu 11 dagen. En kan niks anders dan iets goed zeggen over mijn auto. Heel blij met mijn keuze. Rijd super comfortabel CNG, zeker als je vergelijkt met benzine. Verbruik zit rond de 5.2 kg/100km. Doe vaak gewestwegen en stad. Enige nadeel is je familie, vrienden of collega's die er niets van afweten. Dan krijg je opmerkingen van; Is dat niet gevaarlijk? Er zijn weinig tankstations (meer dan dat je denkt), Je mag niet ondergronds parkeren, etc. Elke keer weer dezelfde uitleg geven. Nu, ik heb wel al een paar mensen aan het denken gezet over CNG. Mensen die twijfelen kan ik enkel zeggen: DOEN! -Je verbruikt minder. -Goedkoper. -Vrij van wegenbelasting tot en met 2020 (ik hoop op een verlenging). Daarna zal het nog altijd laag zijn aangezien je uitstoot lager is. -Beter voor het milieu en de gezondheid. 95% minder fijne stof. -Rijd super comfortabel (wil niets anders meer, tenzij een auto op waterstof betaalbaar wordt). -Enkel vaker tanken maar dat neem ik echt met veel plezier erbij! Volgens mij de dag van vandaag de beste en voordeligste oplossing.
 14. Boey

  Een nieuwe CNG rijder!

  Ik heb hem op 21 december besteld. 21 februari hebben ze mij gebeld dat ik hem de week erop kon ophalen. Voorziene leverdatum op de bestelbon was 30 april.
×