Ga naar inhoud
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Steff

Leden
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutraal

Over Steff

 • Titel
  Nieuw lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Steff

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Deze Jan met de pet heeft zich toch laten overtuigen en stapt af van zijn 2 liter diesel
 2. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG: kopen of laten?

  Enkel manueel dacht ik te zien in de configurator
 3. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG: kopen of laten?

  Op onderstaande links maken ze een vergelijking met de 1.0 benzine (105pk). Ik denk inderdaad ook dat de aardgasversie iets rustiger en zachter loopt, maar ze blijkt wat "pit" te missen. https://www.meinauto.de/testberichte/opel-astra-sports-tourer-cng-im-test-2017-wie-der-kompaktkombi-mit-gas-geht#Zum Testbericht https://m.heise.de/autos/artikel/Test-Opel-Astra-CNG-4111109.html Ik heb een tijdje terug zelf ook eens contact opgenomen met een Astra rijder, via een Italiaans forum. De meneer was heel vriendelijk en overigens heel tevreden van zijn auto. Een sprintwagen moet je niet verwachten maar met wat schakelwerk (en toerental boven de 2000 houden) geraak je er wel op een vlotte manier .
 4. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG: kopen of laten?

  Kan je die ergens testen dan? Ik ben precies nog geen opel garage tegengekomen waar je de CNG versie kan uitproberen . Bij skoda weet ik niet maar vermoed dat dat makkelijker zal gaan
 5. Steff

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Net wanneer je een nieuwe CNG wagen hebt aangekocht . Komt dit vaker voor dan (aangezien de "opnieuw" in het bericht)? Hopelijk is de oorzaak snel duidelijk!
 6. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG: kopen of laten?

  Bedankt, ik ga zeker eens horen in de garage!
 7. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG: kopen of laten?

  Zijn er ondertussen al mensen die ervaring hebben met de Astra sports tourer op CNG? Ligt het gemiddeld verbruik op H-gas inderdaad rond de 5kg/100km? Ik ben nog vrij nieuw in deze wereld maar eens aan het rondkijken voor een wagen op aardgas. Alvast bedankt!
×