Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Steff

Leden
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  2

Steff won laatst op 9 Mei

Steff had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

19 Goed

Over Steff

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. aan de Noordkant kan je CNG tanken aan pomp 17 en 18. Was inderdaad nog niet aangegeven
 2. Aan de kant Luik-Brussel staan inderdaad wel LNG opslagtanks! Die zie je al staan vanop de snelweg zelf, of zit ik fout? Ik moest in ieder geval niet eerst naar binnen maar kon meteen tanken.
 3. Ben er vandaag gaan tanken (Noord). Werkt prima! Goede vulling en prijs 0.990/kg 👌
 4. Steff

  Strijd tegen klimaatverandering

  Juist! het was al wat aan de late kant precies
 5. Steff

  Strijd tegen klimaatverandering

  Haha ja dat komt van een Amerikaan zeker. Die kunnen er wel wat van ja. Kijk maar naar meneer met de grote pet daar in Amerika, volgens hem is het ontbreken van een muur het grootste probleem ter wereld😅. Weinig geloofwaardig. Ben gestopt wanneer de man in de video sarcastisch zegt "what would change with 1,5 degrees, I'm sure it will all be catastrophic". Begrijpt het hele zaakje toch niet goed volgens mij. Ochja, ontkenning is de gemakkelijkste oplossing en eigen aan de mens. Maar bedenk dan de vele CO2 vergiftigingen die voorvallen in de winter maar eens. Stap voor stap doen we hetzelfde met onze planeet.
 6. Steff

  Strijd tegen klimaatverandering

  Lijkt me idd ook eerder een kwestie van het niet willen zien dan. Series zoals die van David Attenborough gekeken? Veel duidelijker kan het niet in beeld gebracht worden toch? Ja, klopt dat dit een natuurlijk proces is dat al een hele poos bezig is, maar wij versnellen het wel. Het zou raar zijn moesten we ons er geen zorgen om maken
 7. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG

  @Lage Emissie Zone Ik houd mijn verbruik bij via Spritmonitor en die gaf na de laatste tankbeurt een gemiddelde van 3.96 aan, wat voor mij een nieuw record was. Een gemiddelde van 4.4 is inderdaad toch knap voor een 7-persoons?! Het verbruik van de astra ligt misschien iets hoger ivg andere CNG modellen, dat weet ik niet. Maar in ieder geval: als je van een zware diesel met een gemiddelde van bijna 7l komt, gaat er met die 4kg een wereld voor je open 😀
 8. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG

  Met foto's! Altijd handig 😎
 9. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG

  Klopt! Knap herkend wel 😅
 10. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG

  Met de huissticker rechtsonder, voor de vraag er komt 😉
 11. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG

  Klinkt goed inderdaad! En dat verbruik gaat alleen nog maar dalen. Ik heb gisteren een nieuw record gehaald, net geen 4kg en een bereik van rond de 500km. Lekker wel 😊. Fotootje tijdens het tanken gisteren.
 12. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG

  Mooie kleur gekozen! Wat zijn de eerste indrukken? 😊
 13. Steff

  Opel Astra 1.4 CNG

  Veel plezier ermee!
 14. Klopt, de Colruyt ligt inderdaad nog wel een stukje van de e40 maar als je er in de buurt moet zijn, loont het dus wel de moeite. Bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...