Ga naar inhoud

sm4rty

Leden
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  4

sm4rty won laatst op Mei 4 2019

sm4rty had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

45 Super

Over sm4rty

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Pitpoint_BE is er al een oplossing in zicht dan? Dit sleept nu lang aan. Het is heel eventjes goed gegaan in mijn ervaring, maar volgens de behulpzame bediening daar speelt het eigenlijk vanaf de opening.
 2. Check. Zonder foutmelding kunnen vullen. Mooi snel opgelost. Top!
 3. Afgelopen vrijdag daar getankt en kreeg op het einde weer 5809. Gezien de kg was ik wel bijna zo goed als vol imo.
 4. Bij het tanken van CNG in Lommel bij Total wordt het tanken vrijwel elke keer beeïndigd met een foutcode op de pomp. Deze geeft dan 5809 aan en stopt. Wanneer ik deze dan ophang en opnieuw via de bankkaart een beurt opstart kan ik weer verder tanken, tot weer de volgende 5809 code. Uiteindelijk raakt mijn tank wel vol, maar dat is nogal omslachtig. Ik heb dit naar Pitpoint doorgebeld en ook aangegeven in het tankstation zelf.
 5. We kunnen cng tanken in Lommel. Gisteren de proef op de som genomen. Den deze is er blij mee. ??
 6. Haha, nice spot. Ik had helaas een C4 cactus onder mijn gat die dag. ? Wat de locatie zelf betreft, deze is eigenlijk recht tegenover de Delorge-garage aldaar. Zie het blauwe perceel op de kaart.
 7. Het begint op een station te lijken, de CNG pomp staat er zowaar ook al ?
 8. Zeker veel geld. Maar eigen onderhoud is bij deze wagen geen optie voor mij. Maar zegt natuurlijk nog niet of wel of niet moet. Meer dat het wel of niet gebeurd is. Anyway ik zal eens een andere (onderhouds)dealer zoeken die me hier iets over kan vertellen en misschien ook wel dezelfde garanties kan geven en assistance.
 9. Wie weet!! ? Waar kun je dat vandaan halen, dat dit op 60k moet? Dan kan ik daar wel eens verhaal halen. Ja en ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar tot nu toe hebben ze goeie service en mag ik ook nog wel eens af en toe met een cupra rijden. Paaien is ook vak he.
 10. Tja ik had het ook niet meteen verwacht hoor, maar ze hebben voor het onderhoud met mij het schema doorgenomen volgens de onderhoudspecificaties van Seat. En daar stond het dus in vermeld. Dus ja in die zin kan ook weer niet zeggen dat ze me niet infomeren.
 11. Ik had H-gas bij uit Hechtel.
 12. Vandaag bij BR-performance geweest in Raamdonksveer(NL). Kuurtje gehad en na meting op rollenbank 137 pk en 248 Nm. Prima service, we waren met 2 wagens daar en heeft samen net iets meer dan 3u geduurd.
 13. KM stand: 30.000 km onderhoud inclusief oliewissel, oliefilter en bougies Totaal €470 Garage Delorge Lommel
 14. Ik heb er ook een tijdje over getwijfeld en het gebrek aan informatie op het interwebs hielp ook niet. Maar ik heb voor mezelf toch de knoop doorgehakt. Ik ga binnenkort eens langs bij br-performance voor een kuurtje. Die hebben mijn Fabia vRS ook onderhanden genomen, heel tevreden van.
 15. Ja ik dacht dat toen ook, maar de inruilpremie die erbij kwam bovenop de overname bij de aankoop van een nieuwe auto maakte echter alles goed eigenlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...