Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

sm4rty

Leden
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  2

sm4rty won laatst op 6 September 2018

sm4rty had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

29 Super

Over sm4rty

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb er ook een tijdje over getwijfeld en het gebrek aan informatie op het interwebs hielp ook niet. Maar ik heb voor mezelf toch de knoop doorgehakt. Ik ga binnenkort eens langs bij br-performance voor een kuurtje. Die hebben mijn Fabia vRS ook onderhanden genomen, heel tevreden van.
 2. Ja ik dacht dat toen ook, maar de inruilpremie die erbij kwam bovenop de overname bij de aankoop van een nieuwe auto maakte echter alles goed eigenlijk.
 3. Ik rijd met een seat leon st uit 2018 met nog steeds een brede smile op mijn gezicht ? na de eerste 25dkm. Ik snap het eerlijk gezegd ook niet helemaal waarom niet meer mensen ervoor gaan, maar goed daar zullen die addertjes dus voor wel iets tussen zitten. Maar die kleine toegevingen die je moet doen staan wat mij betreft in schril contrast met de km-kostprijs. Dus als je een veelrijder bent en je bent tevreden met het, jammer genoeg, beperkte aanbod dan is het nog steeds een no-brainer. Wat betreft het bereik haal ik op L-gas ergens tussen de 320-350 gemiddeld en op H-Gas tussen de 380-420. Ik krijg de laatste tijd ook wat meer kg's (17-18) er in, maar dat is mogelijk aan de lagere temp deze tijd of de vuldruk van de pomp toe te schrijven. Ik zou trouwens nu we toch zo dicht bij het autosalon zitten, toch eens gaan shoppen bij de dealer want ik kreeg daar vorig jaar toch een mooie deal waardoor ik zelf ook voor een nieuwe wagen ben gegaan ipv mijn plan om voor een jonge occasion te gaan.
 4. sm4rty

  Autosalon 2019

  Seat Leon ST besteld op 28 januari, afgeleverd op 9 mei en ondertussen al weer 24.000 op de teller.
 5. sm4rty

  tankkaart DATS24

  Ik heb binnen de 4u reactie terug gehad via de mail met het resterende tegoed.
 6. Hoezo gele hesjes protest? ☺️
 7. In Leopoldsburg bij de Esso, staat ie ook rond de 1,22. Volgens mij een pomp van Maes Brandstoffen als ik het juist heb.
 8. Al maar goed dat het allebei er in kan ?
 9. Iemand nog eens geprobeerd of cng al beschikbaar is toevallig?
 10. Ja inderdaad goed omdat vooraf uit te zoeken, heb ook een ferry-trip naar Oslo op het oog. Ik was deze zomer overigens wel verrast dat in Monaco ik geen parkeergarage kon vinden waar CNG was toegelaten. Daar stond specifiek aangegeven in de talloze ondergrondse dat GNV / CNG niet was toegelaten. Uiteindelijk ben ik er toch ergens gaan staan en eigenlijk was mijn gas al lang op daar in het zuiden van Frankrijk. ? Maar op de ferry kan het blijkbaar wel?
 11. Ik vond het zelf nogal duur in vergelijking met de onderhoudskosten. Tja hoeveel wil je uitgeven aan gemoedsrust. Ik in elk geval niet zooo veeeel. ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...