Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Gas en Elektriciteit vergelijken doe je op aanbieders.be

sm4rty

Leden
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

sm4rty last won the day on May 4

sm4rty had the most liked content!

Community Reputation

45 Super

About sm4rty

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Check. Zonder foutmelding kunnen vullen. Mooi snel opgelost. Top!
 2. Afgelopen vrijdag daar getankt en kreeg op het einde weer 5809. Gezien de kg was ik wel bijna zo goed als vol imo.
 3. Bij het tanken van CNG in Lommel bij Total wordt het tanken vrijwel elke keer beeïndigd met een foutcode op de pomp. Deze geeft dan 5809 aan en stopt. Wanneer ik deze dan ophang en opnieuw via de bankkaart een beurt opstart kan ik weer verder tanken, tot weer de volgende 5809 code. Uiteindelijk raakt mijn tank wel vol, maar dat is nogal omslachtig. Ik heb dit naar Pitpoint doorgebeld en ook aangegeven in het tankstation zelf.
 4. We kunnen cng tanken in Lommel. Gisteren de proef op de som genomen. Den deze is er blij mee. 😉😁
 5. Haha, nice spot. Ik had helaas een C4 cactus onder mijn gat die dag. 😋 Wat de locatie zelf betreft, deze is eigenlijk recht tegenover de Delorge-garage aldaar. Zie het blauwe perceel op de kaart.
 6. Het begint op een station te lijken, de CNG pomp staat er zowaar ook al 🙂
 7. Zeker veel geld. Maar eigen onderhoud is bij deze wagen geen optie voor mij. Maar zegt natuurlijk nog niet of wel of niet moet. Meer dat het wel of niet gebeurd is. Anyway ik zal eens een andere (onderhouds)dealer zoeken die me hier iets over kan vertellen en misschien ook wel dezelfde garanties kan geven en assistance.
 8. Wie weet!! 🤣 Waar kun je dat vandaan halen, dat dit op 60k moet? Dan kan ik daar wel eens verhaal halen. Ja en ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar tot nu toe hebben ze goeie service en mag ik ook nog wel eens af en toe met een cupra rijden. Paaien is ook vak he.
 9. Tja ik had het ook niet meteen verwacht hoor, maar ze hebben voor het onderhoud met mij het schema doorgenomen volgens de onderhoudspecificaties van Seat. En daar stond het dus in vermeld. Dus ja in die zin kan ook weer niet zeggen dat ze me niet infomeren.
 10. Ik had H-gas bij uit Hechtel.
 11. Vandaag bij BR-performance geweest in Raamdonksveer(NL). Kuurtje gehad en na meting op rollenbank 137 pk en 248 Nm. Prima service, we waren met 2 wagens daar en heeft samen net iets meer dan 3u geduurd.
 12. KM stand: 30.000 km onderhoud inclusief oliewissel, oliefilter en bougies Totaal €470 Garage Delorge Lommel
 13. Ik heb er ook een tijdje over getwijfeld en het gebrek aan informatie op het interwebs hielp ook niet. Maar ik heb voor mezelf toch de knoop doorgehakt. Ik ga binnenkort eens langs bij br-performance voor een kuurtje. Die hebben mijn Fabia vRS ook onderhanden genomen, heel tevreden van.
 14. Ja ik dacht dat toen ook, maar de inruilpremie die erbij kwam bovenop de overname bij de aankoop van een nieuwe auto maakte echter alles goed eigenlijk.
 15. Ik rijd met een seat leon st uit 2018 met nog steeds een brede smile op mijn gezicht ? na de eerste 25dkm. Ik snap het eerlijk gezegd ook niet helemaal waarom niet meer mensen ervoor gaan, maar goed daar zullen die addertjes dus voor wel iets tussen zitten. Maar die kleine toegevingen die je moet doen staan wat mij betreft in schril contrast met de km-kostprijs. Dus als je een veelrijder bent en je bent tevreden met het, jammer genoeg, beperkte aanbod dan is het nog steeds een no-brainer. Wat betreft het bereik haal ik op L-gas ergens tussen de 320-350 gemiddeld en op H-Gas tussen de 380-420. Ik krijg de laatste tijd ook wat meer kg's (17-18) er in, maar dat is mogelijk aan de lagere temp deze tijd of de vuldruk van de pomp toe te schrijven. Ik zou trouwens nu we toch zo dicht bij het autosalon zitten, toch eens gaan shoppen bij de dealer want ik kreeg daar vorig jaar toch een mooie deal waardoor ik zelf ook voor een nieuwe wagen ben gegaan ipv mijn plan om voor een jonge occasion te gaan.
×
×
 • Create New...