Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

sm4rty

Leden
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  4

sm4rty won laatst op 4 Mei

sm4rty had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

42 Super

Over sm4rty

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. We kunnen cng tanken in Lommel. Gisteren de proef op de som genomen. Den deze is er blij mee. 😉😁
 2. Haha, nice spot. Ik had helaas een C4 cactus onder mijn gat die dag. 😋 Wat de locatie zelf betreft, deze is eigenlijk recht tegenover de Delorge-garage aldaar. Zie het blauwe perceel op de kaart.
 3. Het begint op een station te lijken, de CNG pomp staat er zowaar ook al 🙂
 4. Zeker veel geld. Maar eigen onderhoud is bij deze wagen geen optie voor mij. Maar zegt natuurlijk nog niet of wel of niet moet. Meer dat het wel of niet gebeurd is. Anyway ik zal eens een andere (onderhouds)dealer zoeken die me hier iets over kan vertellen en misschien ook wel dezelfde garanties kan geven en assistance.
 5. Wie weet!! 🤣 Waar kun je dat vandaan halen, dat dit op 60k moet? Dan kan ik daar wel eens verhaal halen. Ja en ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar tot nu toe hebben ze goeie service en mag ik ook nog wel eens af en toe met een cupra rijden. Paaien is ook vak he.
 6. Tja ik had het ook niet meteen verwacht hoor, maar ze hebben voor het onderhoud met mij het schema doorgenomen volgens de onderhoudspecificaties van Seat. En daar stond het dus in vermeld. Dus ja in die zin kan ook weer niet zeggen dat ze me niet infomeren.
 7. Ik had H-gas bij uit Hechtel.
 8. Vandaag bij BR-performance geweest in Raamdonksveer(NL). Kuurtje gehad en na meting op rollenbank 137 pk en 248 Nm. Prima service, we waren met 2 wagens daar en heeft samen net iets meer dan 3u geduurd.
 9. KM stand: 30.000 km onderhoud inclusief oliewissel, oliefilter en bougies Totaal €470 Garage Delorge Lommel
 10. Ik heb er ook een tijdje over getwijfeld en het gebrek aan informatie op het interwebs hielp ook niet. Maar ik heb voor mezelf toch de knoop doorgehakt. Ik ga binnenkort eens langs bij br-performance voor een kuurtje. Die hebben mijn Fabia vRS ook onderhanden genomen, heel tevreden van.
 11. Ja ik dacht dat toen ook, maar de inruilpremie die erbij kwam bovenop de overname bij de aankoop van een nieuwe auto maakte echter alles goed eigenlijk.
 12. Ik rijd met een seat leon st uit 2018 met nog steeds een brede smile op mijn gezicht ? na de eerste 25dkm. Ik snap het eerlijk gezegd ook niet helemaal waarom niet meer mensen ervoor gaan, maar goed daar zullen die addertjes dus voor wel iets tussen zitten. Maar die kleine toegevingen die je moet doen staan wat mij betreft in schril contrast met de km-kostprijs. Dus als je een veelrijder bent en je bent tevreden met het, jammer genoeg, beperkte aanbod dan is het nog steeds een no-brainer. Wat betreft het bereik haal ik op L-gas ergens tussen de 320-350 gemiddeld en op H-Gas tussen de 380-420. Ik krijg de laatste tijd ook wat meer kg's (17-18) er in, maar dat is mogelijk aan de lagere temp deze tijd of de vuldruk van de pomp toe te schrijven. Ik zou trouwens nu we toch zo dicht bij het autosalon zitten, toch eens gaan shoppen bij de dealer want ik kreeg daar vorig jaar toch een mooie deal waardoor ik zelf ook voor een nieuwe wagen ben gegaan ipv mijn plan om voor een jonge occasion te gaan.
 13. sm4rty

  Autosalon 2019

  Seat Leon ST besteld op 28 januari, afgeleverd op 9 mei en ondertussen al weer 24.000 op de teller.
 14. sm4rty

  tankkaart DATS24

  Ik heb binnen de 4u reactie terug gehad via de mail met het resterende tegoed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...