Ga naar inhoud

Yves618

Leden
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Yves618 won de laatste dag op 14 oktober

Yves618 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Yves618's prestaties

Aardgas ontdekkingsreiziger

Aardgas ontdekkingsreiziger (3/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

31

Reputatie

 1. Taverneux Betaling in kontant op dit ogenblik. Wachten op de betaalterminal.
 2. nieuw tankstation in Amay ( DATS 24 ) Zondag 5 september nieuw 100% bio tankstation in Taverneux (Houffalize) Une station-service Bio CNG à Taverneux (Houffalize) : une première en Belgique ! - DH Les Sports+ (dhnet.be)
 3. Het tankstation in Luik is open. Het H-gas kost 0,970€/kg. Adres: rue des Vennes 347, 4020 Luik Lukoil
 4. het moet een fout van DATS24 zijn.
 5. Ik vergat te zeggen dat ik vorige week minder afstand reisde met mijn laatste volledige GNV. Dus voor mij was het probleem al eerder. Ik doe meestal 315 km met 15,5 kg en ik ging onlangs 295 km.
 6. In de afgelopen weken is er veel wegwerk gedaan aan gasleidingen in Seraing. Het kan gerelateerd zijn aan deze werken? Ik heb DATS24 per e-mail op de hoogte gebracht.
 7. Hallo, de gaskwaliteit is 90% in Seraing. Heb je hetzelfde op andere tankstations met H-gas? Voordat het 100% werd genoteerd. Ik merkte dat ik ook minder afstand deed. bedankt voor je antwoorden.
 8. toelichting :standaarden WLTP...geduld
 9. het was gepland voor december. Misschien is Infrax niet klaar om verbinding te maken met het gasnetwerk. Dats24 is vaak verkeerd en zou beter moeten communiceren met de gasnetbeheerders. bijvoorbeeld: Seraing stond gepland voor april 2018 en uiteindelijk werd het station in december 2018 in gebruik genomen.
 10. https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/fr/b2c/blog/news/nieuwe-stations Sint-Truiden => februari 2019 ?
 11. Hallo Dat klopt, er zijn er al veel in de provincie Henegouwen. Eind december is de stad Basècles ook gepland in Henegouwen. Ik kan niet wachten om Seraing te zien. Resa-bedrijf heeft de aansluiting op het gasnetwerk voltooid. Het enige dat overblijft is dat Dats24 komt om de prijs en het pistool op de blauwe pomp te zetten.
 12. TV was geïnteresseerd in het CNG-probleem in de provincie Luik: https://www.rtbf.be/info/societe/onpdp/enquetes/detail_stations-cng-des-pompes-sans-carburant?id=10011327
 13. Hallo, Voor Beyne Heusay, misschien in september. Voor Seraing moeten we wachten tot volgend jaar omdat er een probleem is met de gasaansluiting. Het dossier wordt momenteel bestudeerd in het Waals Gewest. De gasaansluiting moet zich op een stuk land bevinden dat niet van Dats is en dat is het probleem.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...