Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

déRahier

Leden
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

1 Follower

About déRahier

 • Rank
  Nieuw lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mijn oorspronkelijk bericht heeft blijkbaar veel losgemaakt, tot en met spellingslessen. Ondertussen rij ik al een tijdje rond met de (toen) enige verkrijgbare CNG-wagen, een Seat Leon ST TGI, tot mijn grote tevredenheid. En, lees ik net in de pers, zou Audi met zijn A3 g-tron terug op de markt komen : https://www.vroom.be/nl/nieuws/de-audi-a3-rijdt-terug-op-aardgas-21488
 2. Mijn werkgever wilt de officiële prijzen hebben van de CNG aan de pomp voor de laatste 12 maanden, zoals dit bestaat voor Diesel en Benzine (op https://bestat.statbel.fgov.be/bestat/crosstable.xhtml?view=484b00b2-4cf2-40b0-89ee-696a30aa4fa5). Dit voor de berekening van de kosten van de tankkaart van de CNG-leasingwagen. (Plus liefst ook geschatte evolutie voor de volgende jaren.) Dit vind ik op fgov.be niet terug, weet iemand of dit bestaat ? Ik heb net DATS24 gevraagd of ze hun eigen historische data bijhouden, maar dat is slechts een alternatief. Alvast bedankt.
 3. Goed nieuws. Maar ik zal geen voorrang krijgen bij de levering ? Ik ben wel benieuwd hoe die WLTP (of NEDC 2.0) normen zich verhouden tot de NEDC normen van het vorig model.
 4. Het was al een tijdje uit hun configurator weggehaald, maar gisteren bevestigde de Audi-importeur me telefonisch : Audi stopt tot nader order met het aanbieden van hun g-tron wagens. Dus geen A3, A4 of A5 meer op CNG. Reden : ze zouden momenteel op andere technologieën focussen. Het is me niet duidelijk of deze bocht door de hele VW-groep zal genomen worden. De VW Golf Variant TGI is momenteel ook niet meer beschikbaar in hun configurator. Nagevraagd bij VW. Gelukkig zijn de Skoda Octavia Combi G-TEC en de Seat Leon ST 1.4 TGI wel nog beschikbaar in hun respectievelijke configuratoren. (Misschien eens de lijst updaten op https://www.aardgasrijder.be/aanbieders-cng-wagens/#)
×
×
 • Create New...