Ga naar inhoud

Gsa_danny

Leden
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  3

Gsa_danny won laatst op November 3 2018

Gsa_danny had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

17 Goed

Over Gsa_danny

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Amai, dat zijn cijfers die ik niet haal met de mijne, zit altijd vlot boven de 5 en dikwijls tussen 6-7 kg H gas, meestal van bij DATS Hechtel of Q8 Houthalen. Ben nu aan’t uitkijken naar een caravan en ben dan eens benieuwd?
 2. Station ligt op industrieterrein maar werkt nie. Gebeld naar het vermelde nr op de pomp maar geen antwoord... wel iets ingesproken?
 3. Gsa_danny

  Prijs CNG aan de pomp

  Heel mooi dat DATS zijn prijs voor L-gas laat zakken maar waarom dan niet voor H-gas??? Volgens mij is dit niet echt logisch.
 4. Gisteren ergens zien passeren dat Hechtel pas op vrijdag 9 nov officieel zal open gaan. En ze beloven een fikse korting gedurende de eerste week en een leuk gadget voor de eersten! Dus ik vrees dat ze dat in Houthalen goed gaan voelen, misschien de moment om ook wat aan hunne prijs te sleutelen!!
 5. En wat vooral raar is in Hechtel, is dat er op de prijsaanduidingspaal, of hoe noem je da ding, nog geen plaats voorzien is voor CNG. Dus ik hoop dat het daarom niet iets is dat van de lange berg moet komen....
 6. Het tankstation is open maar nog geen CNG, de pomp staat er wel maar is nog niet aangesloten, enkel benzine en diesel. ? ik stond daar gisteren ook voor niks!
 7. Idd, fikse stijging in Houthalen, DATS Heusden en Beringen iets lager maar wel L gas?. Nu op verlof in Zwitserland heb ik moeten tanken aan 1,537 of zoiets. Was in Interlaken, tot nu toe hoogste wat ik ooit getankt heb.
 8. Iemand al langs de A5 van Karlsruhe naar Bazel gereden? En zijn er op de autoweg CNG tankstations? Volgens PITPOINT niet zo te zien, liggen er wel genoeg in de buurt van natuurlijk. Ik rijd met een Caddy MAXI dus kom wel een heel eind.
 9. Vanaf volgende week ben ik één van jullie en maak ik het land onveilig met een Caddy maxi op cng natuurlijk. Ik ga door het leven onder de naam van : Gsa_danny en ben een collega van @Dr Nick. De wagen staat momenteel in de garage klaar, t is alleen nog effe wachten op een paar documenten en we kunnen eraan beginnen. Grts
×
×
 • Nieuwe aanmaken...