Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
AutoAuto

ChristianBoodts

Leden
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Super

About ChristianBoodts

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volledig mee eens [emoji846]. Voor mij persoonlijk is 'premium' de totaalervaring, zowel van de auto (afwerking, kwaliteit etc.) als de dienst na verkoop bij onderhoud, schadeafhandeling, bandenwissel etc. Dus in mijn geval, buiten 1 vervangstuk onder garantie en herkeuring, vooral de diensten én meerdere fouten bij de 'premium' dealer die ver te wensen over lieten. Bij klacht bij D'ieteren kreeg ik de opmerking dat het de verantwoordelijkheid van de dealer is (ook niet echt een 'premium' reactie) die al een paar keer voorgesteld heeft voor een gesprek maar al 2 keer op het laatst heeft afgezegd... Wat die CNG bug betreft: softwarematig is dat een zeer kleine/simpele oplossing. Dat ze er niets aan doen (hoewel ik persoonlijk die bug niet erg vind), ook voor een relatief beperkte groep, vind ik verre van 'premium' [emoji41]. Een klant voelt zich 'uniek' en verwacht ook zo behandeld te worden, zeker voor de prijzen die hij/zij ervoor betaalt. Met 'dieselgate' waren ze wat sneller en responsiever, o ironie [emoji3][emoji56]. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 2. In alle eerlijkheid, Audi is voor mij toch niet zo 'premium' als ze beweren. Heb het geluk gehad de voorbije 30 jaar met veel automerken te mogen rijden en Audi komt daar zowel qua kwaliteit als service niet al te best uit, al zit die service grotendeels natuurlijk bij de dealers. Dus mijn G-tron verkocht [emoji4]. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 3. Yep, is een bug in de software... Ook al es gemeld 1,5 jaar geleden. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 4. ChristianBoodts

  Cng sticker

  Inderdaad. Dat is een risico dat ik wil nemen met mijn 50.000 kms/jaar op de baan ... denk dat er ernstigere misdrijven zijn dan dat. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 5. ChristianBoodts

  Cng sticker

  Velen hebben er geen of een andere (ik heb er eentje van het forum hier). Bij keuring zal ik de originele desnoods er overhangen. Dus 4 jaar met minder lelijke sticker en tijdens keuring paar uur met spuuglelijke sticker, keuze is nel gemaakt. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 6. Heb ook een A5 en met 18 inch velgen haal ik normaal toch 420 km bij gemengd gebruik autostrade, gewestwegen en files... wel met H-gas uiteraard.
 7. Mijn Audi heeft een aantal dagen bij D'ieteren gestaan met een CNG-probleem. Na het oplossen zijn ze dus naar de keuring gegaan, hebben ze zonder vragen mijn officiële sticker uit mijn handschoenkastje gepakt en deze 'quick-and-dirty' over mijn groene ruit van dit forum geplakt ??
 8. Update: wagen moet naar D'Ieteren voor 'reparatie' (gasdrukregelaar was 2 weken geleden al vervangen bij dealer) voor 3 dagen.
 9. Beige Volvo V70 op Hasseltse ring vanavond met niet-officiele sticker
 10. In bijlage het geluid na starten 20180427_211405_1.mp4
 11. Elke 'nieuwe' technologie heeft wel kinderziekten (zoals mijn vorige Mondeo hybride) maar de heel lange levertijden van de g-tron en nu het feit dat de VW-groep geen standaardoplossing heeft, baart me toch zorgen.
 12. Audi heeft me verzekerd dat er geen gevaar is en voor mij moet dat zo snel mogelijk worden opgelost. Dat gefluit bij gas geven valt wel mee, dat geluid na starten niet, zeker met start/stopsysteem geactiveerd (en neen, dat wil ik niet afzetten ?)
 13. Valt wel mee. Geluid na starten is stuk harder. Een soort 'geklak' /gepiep maar wel luid.
 14. Zelfde bij recente A5 g-tron van 2018. Piep geluid bij gas geven en ander geluid bij starten. Onderdeel is 2 weken geleden vervangen maar sinds vrijdag heb ik het opnieuw. Is gemeld aan Audi (dealer kan niet meer helpen) en die zoeken een oplossing. Ik mag er blijkbaar mee verderrijden, maar geluid is niet echt aangenaam.
×
×
 • Create New...